Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. február 02. 15:53
Mint sokan mások is,én is előszőr a filmel ismerkedtem meg,csak aztàn a könyvel. A film alapján nekem is úgy tünt,hogy Harry és Hermione fognak párt alkotni, a könyvben viszont a Hermione+ Ron tandem tünt valószínünek. Én is örülök,hogy végül így is lett. Ellenkező esetben túl elcsépelt lett volna.
2014. február 02. 16:08
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
jobb,ahogy most van,mert a Harry+Harmione elég kiszámítható lett volna,nomeg unalmas is
2014. február 02. 16:20
|
|
GreenLadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 219826 offline
|
Rowling elképzelése? Akkor most mit siránkozik? Egyébként Emmát sem értem. Pont Harry karaktere nem lett volna képes teljesen boldoggá tenni Hermionet. Ron személye viszont majdhogynem a lány ellentéte, a sok civakodásuk, nézeteltérésük, majd féltékenykedésük vitte el őket a végpontjához a történetüknek, addig, hogy összeházasodtak. Mindenki tudta már az első részek alapján is, hogy egyszer összejönnek.
A Potter regényeknek egyetlen buktatója, hogy Harry szerelmi-szála nem kapott akkora felvezetést, mint Ron és Hermione kapcsolata.
De Rowling miért bolygatja fel azt, amin már nem lehet változtatni? Egy írónő tartson ki az mellett, amit írt, a rajongók befolyásával nem jut előrébb.
A Potter regényeknek egyetlen buktatója, hogy Harry szerelmi-szála nem kapott akkora felvezetést, mint Ron és Hermione kapcsolata.
De Rowling miért bolygatja fel azt, amin már nem lehet változtatni? Egy írónő tartson ki az mellett, amit írt, a rajongók befolyásával nem jut előrébb.
2014. február 02. 16:22
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Nekem így is tetszik a történet.
2014. február 02. 16:27
|
|
LuLu2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 278 Csatolások: 2 Azonosító: 184890 offline
|
Egyszer sem merült fel bennem a gondolat, hogy Harry és Hermione miért nem jött ösze. Ennek egyszerűen így kellet lennie. Túl kiszámítható lett volna. Ez pont olyan, mint, hogy Harry miért nem lett a Roxfort igazgatója, és miért lett Auror. Szerintem a történet így is csodás.
2014. február 02. 16:31
Szerintem úgy jó, ahogy meg van írva.
Meg amúgy is, nem vagyok nagy Harry-Hermione párti, inkább Harry és Ginny
2014. február 02. 16:34
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
nekem így is tetszett... igazából mindegy
2014. február 02. 16:40
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18951 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Én a sorozat elején szurkoltam Harrynek és Hermionenak. Aztán rájöttem, hogy a lány és Ron jobban összeillek. Harry és Hermione kapcsolata túl idilli lett volna. Amúgy Rowlingot sem értem. Minek kellett most elmondania ezt, így több évvel a könyv/film sorozat után.
2014. február 02. 16:45
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
szerintem Harry nagyon szépen mutat Ginny mellett
és Ron és Hermione is szép pár volt a mozivásznon
nekem így is tetszett a film, csak azt sajnálom hogy vége lett...
2014. február 02. 17:20
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Én végig Harry és Hermione párosnak szurkoltam, de idővel be kellett látnom, hogy az eléggé unalmas lett volna. Ezek után, már nem bántam, a Hermione & Ron párost.
2014. február 02. 17:35
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem is Hermione jobban talál Harryhez mint Ronhoz
2014. február 02. 17:41
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Túl kiszámítható lett volna, meg nem tudom hogy vagytok vele, de Ron és Hemione páros sokkal érdekesebb. A hetedik rész végén (A filmben 7/2) én nagyon szimpítizáltam velük a végén, de mitn a többiek, én is azt hittem az elején, hogy Hermione Harryvel fog szerelembe esni.
2014. február 02. 17:44
Teljesen mindegy mert ettől függetlenül csúcs szupira sikeredett:)
2014. február 02. 17:58
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Még mikor nagyon az elején volt a sztori én mindig azt hittem, hogy a Harry a Hermioneval fog összejönni
De aztán nem így lett de végülis már teljsen mindegy mert így is úgy is a legeslegjobb könyv és filmsorozat a világon
) ♥ ♥
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: