Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. április 16. 20:33
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
Szerintem is így jó ahogy van
2014. április 18. 09:51
En amikor meg nem volt meg az osszes resz azt hittem h. Harry Chot fogja elveni!De orulok h.Ginnyt kapta es Hermione es Ron a tipikus "elensegbol"
Szerelem :-)
Szerelem :-)
1 felhasználónak tetszik:
Violetta sztár2
2014. április 22. 21:14
Én is abban reménykedtem, hogy Harry és Hermione összejönnek.Mondjuk én eltudtam volna képzelni egy Hermione-Malfoy párosítást is, az 5.kötetben pedig szerettem volna, ha Harry Cho-val marad.Ginny nekem nagyon nem szimpi valamiért.
De ettõl függetlenül jó ez így, ahogy van, mert Ron és Hermione haláli tud lenni, mikor szekálják egymást : D
De ettõl függetlenül jó ez így, ahogy van, mert Ron és Hermione haláli tud lenni, mikor szekálják egymást : D
Violetta sztár2
2014. április 24. 15:35
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Nem tom miért, de nekem ez a Ginny nagyon nem szimpi. Szerintem Harry és Hermione jobban összeillettek volna, mint Ron és Hermione. Nem azért mondom, de nekem valahogy érzékem van ahhoz, hogy meglátom, ha valakik összeillenek. Már bocs' de Ron és Hermione nem illenek össze.
2014. június 01. 22:10
|
|
Jung Min Heeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 210594 offline
|
Hermione és Ron tökéletesek együtt. ^^ Pont. <3
Violetta sztár2
2014. június 03. 19:16
Teljesen egyetértek!
Végre valaki, aki nem csak azt nézi, hogy a főhős miért nem kapta meg a főhősnőt, és aki tudja értékelni, milyen az igaz szerelem, amikor már előre látszik könyvről-könyvre, vagy akár filmről-filmre, hogy mennyire összeillenek. Tipikus civakodások, de ettől lesz gyönyörű szerelem az övéké. Nos, lehet kicsit beleéltem magam, de én nem értem az írónőt. Tökéletesen megírta a könyveket, vagyis ilyen szempontból nézve.
2014. június 04. 15:56
Mármint Ron meg Hermione illenek össze!
Violetta sztár2
2014. június 04. 18:37
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
ellentétek vonzák egymást
én nem is tudtam volna Harry mellett elképzelni Hermionét. Egyszerűen nem. Harryhez pontosan Ginny illet. Ezt pedig a könyvben is jól megírta Rowling. Szerintem jobb döntés volt, hogy Ront és Hermionét hozta össze
Violetta sztár2
2014. június 13. 10:06
Bár eleinte Harry mellett szerettem volna tudni Hermionét, mostmár úgy gondolom jobb hogy Ronnal jött össze.^^ Kiegészítik egymást
Violetta sztár2
2014. július 15. 12:44
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Én soha nem tudtam volna Hermionét Harry mellett elképzelni. Mindig úgy gondoltam, hogy neki Ron mellett van a helye, függetlenül attól, hogy most Harry néz-e ki jobban, ő-e az okosabb, vagy Ron. Már az első könyvben is világos volt, hogy Ron és Hermione közt van egy bizonyos feszültség, ami a Harry-Hermione kapcsolatból hiányzott. Ráadásul szerintem épp a különbözőségük miatt illenek össze.
Violetta sztár2
2014. december 09. 18:57
|
|
Geography.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 217156 offline
|
jó lett volna, ha összejönnek, de már így tökéletes. <3
2015. augusztus 13. 17:34
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Idézet
Melle Ketrin ezt írta:
Én soha nem tudtam volna Hermionét Harry mellett elképzelni. Mindig úgy gondoltam, hogy neki Ron mellett van a helye, függetlenül attól, hogy most Harry néz-e ki jobban, ő-e az okosabb, vagy Ron. Már az első könyvben is világos volt, hogy Ron és Hermione közt van egy bizonyos feszültség, ami a Harry-Hermione kapcsolatból hiányzott. Ráadásul szerintem épp a különbözőségük miatt illenek össze.
Egyetértek.Bár Dracoval is összehozhatták volna:)Sajnos Draco és Hermione kapcsolatból nagy balhé lett volna:(
Bár így jó ahogy van.
( Dramione fanatikus vagyok.)
Én valahogy úgy képzeltem el,hogy Narcissa és Hermione testvérek(Kiderül,hogy pótszülők nevelték és aranyvérű)És így Draco és Hermione unokatestvérek lettek volna.8A hetedik részben derülne ki)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.