ez a befejezés IGENIS nagyon jó!! nemtom mi bajuk van egyeseknek...
a Harry-Hermione párosítás túl általános lenne.
és Ronnal mi lett volna? aglegényként hal meg vagy összejön a saját hugával? (én nem tudok ebbe a történetbe egy idegent beleképzelni.)
Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. február 08. 22:42
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Sztem így volt jó én nem tom őket így elképzelni
1 felhasználónak tetszik:
Violetta sztár2
2014. február 09. 00:05
en mindigis azt hittem h Harry es Hermione jonnek ossze
de szerintem igy erdekesebb az egesz
2014. február 09. 01:16
|
rockyrics012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 220571 offline
|
Tényleg jobb lett volna,ha Harry és Hermione jöttek volna össze...Összeillettek a filmben!
2014. február 09. 11:04
Szerintem egyformán illik Hermione Ron és Harryhez
)
Violetta sztár2
2014. február 09. 18:02
|
|
Sajt200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 626 Csatolások: 0 Azonosító: 196987 offline
|
Személy szerint jobban örültem volna neki
Olyan jól mutatnak együtt
De így legalább Ronnak is van valakije, mert szerintem egyedül maradt volna, ha Hermione és Harry összejön...legalábbis biztosan nem talált volna olyan lányt, mint Hermione
Egyébként Ginnyt én sem így képzeltem el...
Olyan jól mutatnak együtt
Egyébként Ginnyt én sem így képzeltem el...
2014. február 14. 11:59
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Nekem jobban tetszik, hogy Ginnyvel jött össze Harry... A könyv így jó, ott a Ginnyvel illik össze!
<3
de a filmben szerintem is jobban mutat Emma Watson Daniel Radcliffe mellett, mint Bonnie Wright...
de a filmben szerintem is jobban mutat Emma Watson Daniel Radcliffe mellett, mint Bonnie Wright...
Violetta sztár2
2014. február 16. 15:58
|
|
sarah200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 221279 offline
|
Én eleinte mindig Harrynek és Hermiónének szurkoltam, de a végén rájöttem hogy ez így volt jó. Ha Hermione nem Ronnal jött volna össze hanem harryvel akkor ki lesz Ronnal? És így egy nagy családot alkottak hogy Harry Ron húgát vette el. Szerintem így volt tökéletes a befejezés.
2014. február 18. 17:05
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Igen, ez így jobb, mert az túl sablonos lett volna, ha Harry-vel jön össze...
2014. február 20. 15:08
Már ide írtam egyszer, de megváltozott a véleményem
Tény, hogy Hermione illik Harryhez is, de az kiszámítható lett volna. Mindenki arra következtetett, hogy Hermionéból és Harryből egy pár lesz. Ron és Hermione tökéletesen össze vannak rakva. Harry pedig Ginny mellett a jó.
Tény, hogy Hermione illik Harryhez is, de az kiszámítható lett volna. Mindenki arra következtetett, hogy Hermionéból és Harryből egy pár lesz. Ron és Hermione tökéletesen össze vannak rakva. Harry pedig Ginny mellett a jó.
2014. március 03. 16:12
|
AlkonySzafiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222155 offline
|
Szerintetek ha Rowling tartja magát a "tervhez", miszerint Hermione Harryvel jön össze, Ronnak ki maradna??? O.o vagy egyedül élne???
2014. március 30. 20:35
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Én mindig nekik szurkoltam!
de jó ahogy van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.