Sztripper mellét nyalogatja Justin Bieber — fotó
2014. február 02. 12:04
Ezen látszik hogy photoshop szánalmasak az emberek!-.-
2014. február 02. 12:06
Idézet (Diala @ 2014.02.02. 11:52)
Olvasom az elvakult rajongók kétségbeesett kommetjeit, miszerint "szááánalmas, az photoshop...", úgyhogy elhatároztam, csavarok a dolgon egyet.
Sokkal egyszerűbb a menedzsmentjének, vagy valami hű csatlósának lephotoshoppolni onnan azt a tetoválást, mint valami házi, müzlimajszolgatós Justint odaszerkesztgetni egy sztripper teleimplantátumozott mellére. Na, erre senki se gondolt, mi? A menedzsment úgyis tisztában van vele, hogy a sok megvezethető, elvakult kiskamasz egyből fake-nek kiálja ki, ha nincs ott az a tintapaca, ami felér egy beismeréssel... Szerintem egyszerűbb egy ötcentis tetoválást eltűntetni, mint egy teljes embert megfelelő szögben, fényben, kontrasztban odailleszteni.
Sokkal egyszerűbb a menedzsmentjének, vagy valami hű csatlósának lephotoshoppolni onnan azt a tetoválást, mint valami házi, müzlimajszolgatós Justint odaszerkesztgetni egy sztripper teleimplantátumozott mellére. Na, erre senki se gondolt, mi? A menedzsment úgyis tisztában van vele, hogy a sok megvezethető, elvakult kiskamasz egyből fake-nek kiálja ki, ha nincs ott az a tintapaca, ami felér egy beismeréssel... Szerintem egyszerűbb egy ötcentis tetoválást eltűntetni, mint egy teljes embert megfelelő szögben, fényben, kontrasztban odailleszteni.
Ennyi, meg egy Bambi. Ez a kép maximum valóban annyiból lehet photoshop, hogy leszedték a képről azt a tetoválásnak nevezett valamit.
2014. február 02. 12:07
Idézet (SáraaSelly @ 2014.02.02. 11:44)
Ilyeneket miért itt??nee ezt nem akartam látni...AHH -.-"
Vagy ha már igen, akkor tehettek volna rá egy +18-as korhatárt, mivel ezt az oldalt nemcsak a 18 éven felüliek olvassák.
2014. február 02. 12:07
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Mélységesen csalódtam az oldalban, hogy ilyeneket is közzé tesznek. Justinon már nem tudok meglepődni.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 02. 12:10
|
likethebyoriginalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
Justin jóval lelyeb van a korához képest. 16 évesen úgy nézet ki mint egy 10 éves. Most pedig olyan 16-20 évesnek. Justin később érik. Joval lejebbvan kortársaihoz képest. Amikor híres lett úgy nézhet ki mint egy túltáplált 10 éves kis baba arcú kisfiú. Pedig könyörgöm 16 éves volt már.
2014. február 02. 12:12
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Mióta létezik ps, azóta mindenki arra mutogat. Ha éppen júsztinkát leleplezik akkor azért, ha vki jól néz ki (mint pl. egy modell) akkor azért. Szánalom. Ez a gyerek ilyen züllött lett és kész. Fogadjátok már el!!!!
2014. február 02. 12:18
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Hol a +18-as korhatár erről a cikkről? O.o -.-" Nem meglepő egyébként,már túl vagyok egy olyan ponton hogy annyira leszarom(már elnézést) hogy mit csinál,hogy lesajnálásra sem méltatom
2014. február 02. 12:19
Idézet (Wino @ 2014.02.02. 11:49)
Éppen azért, mert híres nem kéne ilyen dolgokat nyilvános helyen csinálnia. És pláne képeket sem kell készíteni róla, nehogy már most dzsásztint kelljen sajnálni, amiért ezt nem tudta feltűnés nélkül csinálni.
A képeket gondolom nem azért készítették, hogy felkerüljenek a világhálóra
2014. február 02. 12:20
|
|
Dangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195848 offline
|
A kölyök tuti be volt állva.
Justin megkomolyodik egyszer? Ugyan, rég nem erről van már itt szó.
A JB láznak egyszer véget kellett érnie, nos sínen van a dolog.
Justin megkomolyodik egyszer? Ugyan, rég nem erről van már itt szó.
A JB láznak egyszer véget kellett érnie, nos sínen van a dolog.
2014. február 02. 12:22
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
és a 18+ hol marad?! de már nem is érdekel..azt csinál amit akar,csak lejáratja magát-a dalai szarok és a klipjei pedig szart sem érnek.csak a botrányos halmozásához ért! -.-
2014. február 02. 12:24
Ez de jó cikk xD Az utolsó két mondat a legjobb
Gratu a cikk írójának!
Amúgy ezek után, ha Selena helyében lennék, már rég otthagytam volna. De most nem tudom, hogy együtt vannak-e vagy nem, de egy kicsit hidegen is hagy...
Ez volt a legjobb cikk, amit itt olvastam starityn xD
2014. február 02. 12:26
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Jelenleg elég sok gondja van Justinnak, aztán naponta jönnek mellé ezek a cikkek. Szerintem pont most kéne őt békén hagyni. Jelenleg rengeteg hülyeséget csinál, ezt szerintem ő is tudja, de nincs szüksége arra, hogy mellé még az egész világtól kapja a negatívat. Ki tudja ez a nyalogatós incidens mikor történt, mert az egy dolog, hogy most került nyilvánosságra.
Justin menedzsere azt mondta, hogyha nem fejezi be az ilyeneket, akkor abba kell hagynia a szakmát. Ergo nem hiszem, hogy ez a dolog ebben a két hétben történt. Justin próbál javulni, de tekintve, hogy drogozni is elkezdett, elég nehéz neki. Oké, magának okozta a gondot, de ettől még nem kéne őt még jobban csesztetni. Gondoljátok magatokat az ő helyébe... Ha olyan híresség lennétek, aki hirtelen lett népszerű, aztán rossz társaságba keveredett, rossz dolgokhoz nyúlt, és sok botrányt kavart, majd le is tartóztatták... Szükségetek lenne arra, hogy mellé naponta találja ki a hülyeségeket a média, meg hogy mindig előhoznak valami ki tudja mikor történt eseményt, hogy egy perc nyugtotok se legyen ?! Értem én, hogy sokan utálják a fiút, oké. De ne járuljon már hozzá minden hater, hogy még jobban megbolonduljon a sok utálattól, és kárt tegyen magában.
Justin menedzsere azt mondta, hogyha nem fejezi be az ilyeneket, akkor abba kell hagynia a szakmát. Ergo nem hiszem, hogy ez a dolog ebben a két hétben történt. Justin próbál javulni, de tekintve, hogy drogozni is elkezdett, elég nehéz neki. Oké, magának okozta a gondot, de ettől még nem kéne őt még jobban csesztetni. Gondoljátok magatokat az ő helyébe... Ha olyan híresség lennétek, aki hirtelen lett népszerű, aztán rossz társaságba keveredett, rossz dolgokhoz nyúlt, és sok botrányt kavart, majd le is tartóztatták... Szükségetek lenne arra, hogy mellé naponta találja ki a hülyeségeket a média, meg hogy mindig előhoznak valami ki tudja mikor történt eseményt, hogy egy perc nyugtotok se legyen ?! Értem én, hogy sokan utálják a fiút, oké. De ne járuljon már hozzá minden hater, hogy még jobban megbolonduljon a sok utálattól, és kárt tegyen magában.
2014. február 02. 12:28
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
Jaj-jaj, TMZ... kedvetek lett kicsit Ps-ezni?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1888613_641459475919566_2062286821_n.jpg
Szánalmas, hogy ezt még ki is teszitek, mert előbb utána kéne járni a dolgoknak, aztán kirakni. Bár, már meg sem lepődöm...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1888613_641459475919566_2062286821_n.jpg
Szánalmas, hogy ezt még ki is teszitek, mert előbb utána kéne járni a dolgoknak, aztán kirakni. Bár, már meg sem lepődöm...
2014. február 02. 12:33
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Röhej, hogy egyesek itt nyafognak a 18-as karika hiányán. Mintha az bárkit is megakadályozna abban, hogy megnézze a képet.
A cím alapján mégis milyen fotót vártatok? Hogy Justin öltözteti a Barbie-ját?
A cím alapján mégis milyen fotót vártatok? Hogy Justin öltözteti a Barbie-ját?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!