Fúj!!
Megint egy botrány...és még csodálkozik hogy ha valami baj lesz....amúgy megértem hogy ezt csinálta,de azt nem lehetett volna hogy mondjuk nem fényképezi le???
Sztripper mellét nyalogatja Justin Bieber — fotó
2014. február 02. 16:32
2014. február 02. 16:33
|
|
olivia112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.18. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 198112 offline
|
Idézet (Blaze13 @ 2014.02.01. 23:27)
Hányok
Egyszerűen undorító amit művel ez a hülyegyerek. Obama elnök úr kérem tiltsa ki az országából
áh.. nonsense
Nézd meg jobban .. PS .. Mert nincs rajta az új tetkó, a violinkulcs
2014. február 02. 16:37
Nincs erőm ép kommentet összehozni. A kép magáért beszél...Le vagyok sokkolva, de legalább az vigasztal, hogy álmaim szerint most a rajongók felnyitják a szemüket. Habár félek, hogy ez naiv gondolat...
2014. február 02. 16:45
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Pont tegnap néztem meg Justin üzenetét a rajongóihoz. Abban elmondta, hogy mennyira sajnálja a botrányait és, hogy mennyire meg szeretne változni. ENNYIT ÉR JUSTIN BIEBER SZAVA -.-
2014. február 02. 16:46
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Megint egy ilyen nap. Megint. A tököm kivan már vele,hogy szinte minden nap erről a buzi gyerekről kell olvasni.
Oké,hogy az ő élete meg satöbbi de akkor legalább ne lenne ilyen kép ahol felnőtt tartalmú dologok vannak. És ez alól a TMZ sem kivétel. Tudhatják azt,hogy olyanok is olvassák akik esetleg még nem töltötték be a 18. életévüket.
Az is már tök uncsi,hogy MINDEN kis "Dzsásztinka" rajongó örökké csak védi ezt az embernek nem mondható valakit. Én sem védem örökké a One Directiont. De "Bíbör" soha a büdös életben nem fog felnőni sem megváltozni. Belecsúszott a gödör legmélyebb részében ahonnan soha nem fog kimászni.
Oké,hogy az ő élete meg satöbbi de akkor legalább ne lenne ilyen kép ahol felnőtt tartalmú dologok vannak. És ez alól a TMZ sem kivétel. Tudhatják azt,hogy olyanok is olvassák akik esetleg még nem töltötték be a 18. életévüket.
Az is már tök uncsi,hogy MINDEN kis "Dzsásztinka" rajongó örökké csak védi ezt az embernek nem mondható valakit. Én sem védem örökké a One Directiont. De "Bíbör" soha a büdös életben nem fog felnőni sem megváltozni. Belecsúszott a gödör legmélyebb részében ahonnan soha nem fog kimászni.
2014. február 02. 16:52
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Elegem van Justinból!Dögöljön meg!Gyűlölöm.
2014. február 02. 16:53
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Ez tényleg ps -.- olivia112: pontosan
2014. február 02. 17:08
|
|
ElizabehtMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216128 offline
|
És akkor az emberek megint védik mert "nincs ott az új tetkó". Annyira szánalmas ez az ember. Jó felőlem csinálja ezeket de nem hinném hogy olyan sok embert érdekelne ahogy nyalogatja egy nő mellét. A normális emberek az ilyen dolgokat nem teszik közhirré. De akkor most ettől olyan menő gyerek lesz? Attól hogy ilyeneket csinál nagyobb ember lesz mint mi? Ja bocs. Akkor megyek leszopok egy pasit felrakom netre és akkor én is több vagyok? Szánalom ez az egész...
2014. február 02. 17:10
Idézet (Blaze13 @ 2014.02.01. 23:27)
Hányok
Egyszerűen undorító amit művel ez a hülyegyerek. Obama elnök úr kérem tiltsa ki az országából
áh.. nonsense
Ne tiltsa ki! Kötözze meg,ragassza be a száját, és vigye el egy lakatlan szigetre, azután ne szóljon senkinek róla. Problem megoldva!
2014. február 02. 17:14
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Photoshop, nem photoshop, azt csinál, amit akar. Ő a saját magaura. Meg különben sem hiszem el, hogy más korabeli srác, nem csinált ilyet. Nem védem, de nem is vagyok Justin ellen. Ez van.
2014. február 02. 17:15
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
ha ezt szeretné akkor csinálja! amugy nem védeni akarom de ezt a képet már tavaly nyáron nyilvánosságra hozták... ez nem mostani
2014. február 02. 17:18
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
SZÁNALMAS!annyira elegem van ebből a b*zi gyerekből...-.-Ennél már tényleg nincs mélyebbre süllyedés...Obama!Tiltsd ki az országból!MOST!
2014. február 02. 17:18
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Az a cenzúra.
Ez egy akkora PS, szerintem. Nem mintha védeni akarnám Biebert, de kezd már az agyamra menni ez a lejárató hadjárat, amit ellene indítottak, mióta tart ez a botrányosabb korszaka. Mindent, de tényleg mindent, amit csak találnak nagy dobra vernek, hogy legyen min csámcsogni. Ki nem sz*rja le, hogy kinek a csöcsét nyalogatja? Még ha valódi is ez a kép, kit érdekel?
Ez egy akkora PS, szerintem. Nem mintha védeni akarnám Biebert, de kezd már az agyamra menni ez a lejárató hadjárat, amit ellene indítottak, mióta tart ez a botrányosabb korszaka. Mindent, de tényleg mindent, amit csak találnak nagy dobra vernek, hogy legyen min csámcsogni. Ki nem sz*rja le, hogy kinek a csöcsét nyalogatja? Még ha valódi is ez a kép, kit érdekel?
2014. február 02. 17:46
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
tejóatyaúristenem... fúj:/ bár nem úgy tűnik, mintha a csaj nagyon ellenkezne, szóval..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: