A kanadaiak kiállnak Justin Bieber mellett
2014. február 01. 20:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
szerintem is durva ami korulotte folyik, de nala sokkal durvabb dolgokat is csinalnak a fiatalok csak korulottuk nincs kamera...Justinnak elkene mennie legalabb fel evre egy szigetre a csaladjaval, hogy itthagyja ezt a szar vilagot kicsit a hata mogott. Sok sikert Justin
2014. február 01. 20:45
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Ő csinálta ezt az egészet. Nem hiányozna az biztos!
2014. február 01. 21:03
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hát én is kiállok mellette..
és mondom aki elpártol tőle az SOHA nem volt true BELIEBER
2014. február 01. 21:12
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
ha ő egy szar és egy tehetségtelen ember, akkor ti meg mind egy nagylelkű popszenzációk vagytok, csak még a kutya se talált rátok...bizonyára ez így van mert ti soha nem csináltok semmi rosszat és soha nem keveredtek bajba mert ti vagytok az isten császárai. hát igen, ezt néhány ember eléggé elhitte olyankor, amikor őt alázza. gratulálok emberek hisz ez már szánalom. -.- (y)
2014. február 01. 22:25
Miért hangzik ez úgy, mintha minden 19 évesnek ez lenne a megélhetési módja?
Magyarán, hogy ez a normális, ha egy 19 éves füvezik, piál, bordélyozik stb.? Akad bőven itthon is néhány példa ilyen fiatalokra, de azért kivételek mindig adódnak (hála égnek). Köztük én is.
2014. február 02. 10:24
csak 19 és? ugyanúgy büntethető mint a többi ilyen ember aki drogozik és egyebek
2014. február 02. 10:47
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Tessék ez Amerika!
2014. február 02. 10:49
Idézet (k.mariann00 @ 2014.02.02. 10:24)
csak 19 és? ugyanúgy büntethető mint a többi ilyen ember aki drogozik és egyebek
Pontosan, mivel 18 éves korától már felnőttként büntethető, és nem fiatakorúként, hiába számít még kiskorúnak.
2014. február 02. 10:49
Idézet (Fanny Holt @ 2014.02.02. 10:47)
Tessék ez Amerika!

Azért az USA és Kanada nem ugyanaz.
2014. február 02. 11:09
Én is kiállok JB mellett
nagyon szeretem
senki dmse ítépmlje el míg nem ismeri
senki dmse ítépmlje el míg nem ismeri
2014. február 02. 11:23
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Az igazi Belieberek mindig kiállnak Justin mellett,akármit csinál
Mint ahogy én is<3 de ebben a cikkben vannak olyan kifejezések,ami szánalom (pl "csak a botrányairól híres") ha írnak valamit,akkor már úgy tegyék,hogy tudnak is róla valamit a botrányain kívül:)
2014. február 02. 11:30
|
|
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline
|
Nem csak a kanadaiak állnak ki mellette!!
amugy azért mert tesz néhány rossz dolgot már ki kell toloncolni? Jézusom, hol tartunk? Ha minden olyan embert aki drogozik, iszik, és csinál egy-két hülyeséget ki toloncolnánk akkor az elég hülyén nézne ki, arra meg gondolom senki nem gondolt az utálkozók közül hogy mennyit adakozott, végülis az semmit nem ér.. aha persze. Akkor Rihannát, Wiz Khalifát miért nem rakják ki? Mert ők is isznak, drogoznak, csinálnak balhékat.
2014. február 02. 12:41
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Szegénykém ez azért már sok
2014. február 02. 12:41
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Igazuk van abban, hogy Justin 19 éves, fiatal még és rengeteg hibát követ el. Ahogy sok más 19 éves is. Muszáj ilyen korban hibákat elkövetni ahhoz, hogy tanuljunk belőlük, és jobb emberré váljunk. Véleményem szerint azért viselkedik Justin így, mert mostanában elég sok rapperrel lóg, akik füveznek, piálnak és drogoznak állandóan, és ebbe szépen belevették Justint is. Főleg a tinédzser korú utálók érthetnék már meg, hogy ilyenkor mennyire egyszerű rossz társaságba kerülni. Justinnak sikerült, de az emberek egyből őt tartják rossz embernek. Justin JÓ SRÁC, tényleg az. Egy jó srác, aki rossz társaságba keveredett, ahol azt mondták neki, hogy a fű, drog meg a pia nem olyan rossz dolog. Látta, hogy minden haverja él ezekkel a káros dolgokkal, és gondolta, hogy akkor ő miért ne. Ez kb olyan, mint a cigi. Úgy értve, hogy sok ismerősöm úgy szokott rá a cigire, hogy olyan barátokkal volt, akik állandóan cigiztek, és egyszer csak ő is rászokott. Ez volt most Justinnál is, csak hát kicsit komolyabb dolgokkal. Meg kéne értenie az embereknek az ő szemszögét is, és nem csak a negatívat látni.
Persze értem azt, hogy attól még, hogy ilyen korban hibázni kell, hogy jobb emberré váljunk, csinálhatná ezt Justin kisebb hibákkal is. De neki nem így alakult. Emlékeztek még Britney Spears 2007-es évére? Hajborotválás, meg mit tudom én... DE KIGYÓGYULT BELŐLE. Már semmi baja, nem csinál botrányokat. Justin is ki fog gyógyulni. 15 éves kora óta kamerák követik mindenhova, Britney szintén fiatalon lett híres. Szerintem nem meglepő, hogy mindketten kicsit beleőrültek. Igen, vannak olyan hírességek, akik szintén fiatalon lettek sztárok, mégsem csináltak azóta sem botrányokat. De figyelembe kell venni, hogy mindenkinek másképp működik az idegrendszere, máshogy kezelik a dolgokat. Justin sajnos nem túl jól. De túl lesz rajta, és sokat segítene, ha nem támogatnák a mindenféle sztároldalak a negatív cikkekkel, hogy még többen megutálják a fiút. Jelenleg pont nem az utálatra van szüksége.
Persze értem azt, hogy attól még, hogy ilyen korban hibázni kell, hogy jobb emberré váljunk, csinálhatná ezt Justin kisebb hibákkal is. De neki nem így alakult. Emlékeztek még Britney Spears 2007-es évére? Hajborotválás, meg mit tudom én... DE KIGYÓGYULT BELŐLE. Már semmi baja, nem csinál botrányokat. Justin is ki fog gyógyulni. 15 éves kora óta kamerák követik mindenhova, Britney szintén fiatalon lett híres. Szerintem nem meglepő, hogy mindketten kicsit beleőrültek. Igen, vannak olyan hírességek, akik szintén fiatalon lettek sztárok, mégsem csináltak azóta sem botrányokat. De figyelembe kell venni, hogy mindenkinek másképp működik az idegrendszere, máshogy kezelik a dolgokat. Justin sajnos nem túl jól. De túl lesz rajta, és sokat segítene, ha nem támogatnák a mindenféle sztároldalak a negatív cikkekkel, hogy még többen megutálják a fiút. Jelenleg pont nem az utálatra van szüksége.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: