A rajongóknak nem kell aggódniuk, a következő évadra már aláírt a szereplők nagy része, köztük Jessica Lange is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vége az American Horror Story harmadik évadának
2014. január 31. 18:08
Ez a sorozat igazi mester munka, a következő évadot is biztosan nézni fogom!
2014. január 31. 18:14
Nagyon szeretem, és már kíváncsi vagyok mit hoznak össze a következő évadra!
2014. január 31. 18:21
Én éppen ma néztem meg a befejező részt, nem is tudtam, hogy évadzáró volt, itt csodálkozom még mindig. Mindenesetre, nagyon örülök, hogy Jessica visszatér, nélküle nem is lenne az igazi.
2014. január 31. 18:41
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Pont pár hete gondolkoztam azon, hogy hamarosan ennek is vége. Imádtam ezt a Coven-es évadot. Minden héten, alig vártam, hogy végre megnézhessem az új részeket, és hát nem igazán tudom, hogy fogom kibírni októberig. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 4. évad miről fog szólni.
2014. január 31. 18:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én imádom a sorozatot, totál odavoltam az első évadért, a második a frászt hozta rám, de kíváncsi vagyok a harmadikra
2014. január 31. 18:48
|
|
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline
|
Szerintem a második évad volt a legjobb
Az elsőt,csak a nővérem miatt néztem végig,de az se volt olyan rossz. A harmadik évad eleje (első öt rész) szerintem eléggé unalmas volt,aztán a végére egész érdekessé vált. Talán legjobb színésznként Jessica Langet és Sarah Paulsont emelném ki,valamit Evan Peterst.
2014. január 31. 18:55
Ez az a sorozat, amire az utóbbi időben felkaptam a fejem. Annyira jól meg lett oldva a kivitelezés, hogy odáig lettem a sorozatért.
2 héten belül meg is néztem az első 2 évadot. Örülök, a folytatásnak, hiszen tényleg sikert sikerre halmoz, ráadásul idén jön a következő évad, ami külön jó hir. Jessica Lange pedig azt nyilatkozta a múltkoriban, hogy felhagy a szinészettel, pedig pont ő az akinek nem kéne, mert az ő játéka viszi a primet. Úgy tudom még a 4. évadban szerepelni fog, azután kérdéses. A 4. évadról én annyit tudok eddig, hogy a hidegháború lesz a főtémája. Jessica Lange pedig már a német akcentust is tanulmányozza ez ügy érdekében.
2014. január 31. 19:19
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Imádom a sorozatot, és nagyon ütős vége lett.
Bár a fő Supreme a 2. találatom volt, hogy ki is lesz az, de a többi tényleg meglepett.
Kíváncsi vagyok a negyedik évad miről fog szólni.
2014. január 31. 19:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szeretem ezt a sorozatot.
2014. január 31. 19:55
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Imdáom ezt a sorozatot és nyugodt szívvel görgetek tovább hogy lesz kövi évad:).
2014. január 31. 20:00
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
még nem nézem ezt a sorit de azt mondják nagyon jó,úgy hogy mi hamarabb el kéne kezdenem
2014. január 31. 20:12
|
|
lalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 212594 offline
|
Ennek egyszerűen nem tudok nekiülni és egybe megnézni... Még most is a 2. évad 4. részénél tartok, egyszerűen erőt kell vennem magamon, hogy megnézzek egy részt
Félreértés ne essék, nem azért mert nem jó, csak nekem nem jön be a horror. Ez tetszik, viszont muszáj jó sok szünetet (heteket
) tartanom két rész között
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: