Klippremier: One Direction — Midnight Memories
2014. január 31. 18:50
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Eleinte ki nem állhattam a One Directont,majd időről időre kezdtem őket megszeretni. Főleg mostanában szimpatizálok velük nagyon,mivel kezdenek a nyálas kisfiús dologról feljebb menni és szerintem ez sokkal jobban áll nekik. A szám magában átlagos,egy picit lapos,viszont ez a klipp igen csak feldobta és szerintem nagyon jó lett. helyesek,szexik,rosszak és ezt végre kihasználják és ez nagyon tetszik. Illetve nagyon aranyosak és hülyék is (jó értelem),szóval látszik,hogy nincsenek elszállva,az pedig,hogy büszkék a sikereikre csak természetes. Szóval, nagy-nagy piros pont
2014. január 31. 18:52
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
OMG ! I love this song som uch
=D
2014. január 31. 18:54
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
imááádom!
ahw de jóó
♥!
2014. január 31. 18:55
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.01.31. 18:45)
ez még semmi ahhoz képest, amik mennek, ez a mai világ, ennél ezerszer durvább dolgok vannak, illetve más előadók ezerszer brutálabb klipet mutat fel, ami már tényleg rossz hatással vannak a 12 évesekre, illetve nekik még a viselkedésük is, de hát gondolom mindenki tudja kikről beszélek, most nem fogok neveket írni
Tudom kikre gondolsz, ott is kifejtem a véleményemet. Mondom nem utálom a 1D-t, mert vannak jó számaik, csak mikor a klipet megláttam ez volt az első benyomásom róla. A 12 évesekre sajnos az egész világháló rossz hatással van, mert tudják, hogy őket lehet a legjobban megfogni, az ő korosztályukból tudnak kikerülni a szűk látókörü rajongók.
2014. január 31. 18:58
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Heni18 @ 2014.01.31. 18:55)
Tudom kikre gondolsz, ott is kifejtem a véleményemet. Mondom nem utálom a 1D-t, mert vannak jó számaik, csak mikor a klipet megláttam ez volt az első benyomásom róla. A 12 évesekre sajnos az egész világháló rossz hatással van, mert tudják, hogy őket lehet a legjobban megfogni, az ő korosztályukból tudnak kikerülni a szűk látókörü rajongók.
igen ez igaz, de a mai világban sokkal rosszabb dolgokat lát a tévében a gyerek, mert ez azokhoz képest semmi. De ez van, nincs mit tenni ellene. Elhiszem h nem utálod, nem is azt mondtam.
2014. január 31. 19:04
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
De jó az új daluk
2014. január 31. 19:07
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Függetlenül attól, hogy nem szeretem már őket, megnéztem, és nem, nem azért nem tetszett, mert már nem vagyok rajongó. Szimplán túl erőltetett, megjátszott az egész. Szerintem ez a legrosszabb klipjük eddig...
2014. január 31. 19:10
könnyen felejthető?! ne vicceljenek már!
a klip pedig nagyon, nagyon tetszik <3 :3
a klip pedig nagyon, nagyon tetszik <3 :3
2014. január 31. 19:14
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Idézet (Genoveva01 @ 2014.01.31. 18:50)
Eleinte ki nem állhattam a One Directont,majd időről időre kezdtem őket megszeretni. Főleg mostanában szimpatizálok velük nagyon,mivel kezdenek a nyálas kisfiús dologról feljebb menni és szerintem ez sokkal jobban áll nekik. A szám magában átlagos,egy picit lapos,viszont ez a klipp igen csak feldobta és szerintem nagyon jó lett. helyesek,szexik,rosszak és ezt végre kihasználják és ez nagyon tetszik. Illetve nagyon aranyosak és hülyék is (jó értelem),szóval látszik,hogy nincsenek elszállva,az pedig,hogy büszkék a sikereikre csak természetes. Szóval, nagy-nagy piros pont 
Teljesen egyetértek veled, kb. pont ezt akartam leírni..(azzal a különbséggel, hogy én mindig is kedveltem őket
2014. január 31. 19:16
Utálom a One Direction, DE ebben a srácok nem néznek ki olyan rosszul. Loius-nak a haja nagyon is tetszik. Liam col!
A többiek se rosszak. Amúgy a klipp se rosz.
2014. január 31. 19:17
|
onedirection00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 219682 offline
|
Kedves likethebyoriginal !
nem értem hogyha ennyire utálod őket akkor mi a jó édes ég miatt nézed meg? ha nem szereted hagyd figyelmen kívül és fogd vissza magad!
egyébként szerintem tök jó lett
nem értem hogyha ennyire utálod őket akkor mi a jó édes ég miatt nézed meg? ha nem szereted hagyd figyelmen kívül és fogd vissza magad!
2014. január 31. 19:19
Most sem kellett csalódnom bennük, hozták a szokásos dilis énjüket.
A dalt egyébként Liam és Louis írta, kár hogy az kimaradt a cikkből. És bármit lehet rájuk mondani de azt hogy beképzeltek nem, két lábbal állnak a földön és náluk közvetlenebb hírességet nem nagyon láttam, minden elfogultság nélkül.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: