Klippremier: One Direction — Midnight Memories
2014. február 01. 11:57
nem igazán tetszik a szám, a klip meg kifejezetten rossz, de Zayn <3
2014. február 01. 12:52
|
|
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline
|
Jujj de jóóóó *----------------* ♥ ♥ ♥ ♥
2014. február 01. 13:19
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Na jó, kicsit én is kifejetem már a véleményemet. Többeknek mondtam, de gondoltam legyen meg itt is. Szerintem ötletes klip lett meg a kameramozgás is tetszik benne, különösen a végén, mikor a hidat meg a vizet veszik. Az eleje nem valami érdekes és olyan túlon túl egyszerű meg a motorozás is, nem egy klipben láttam már. Viszont a nagyik jók:D ami nagyon nagyon nem tetszik, hogy annyira, de annyira erőltetni akarják ezt az új "rosszfiús" megjátszott énüket, hogy kezd fájdalmassá válni már számomra, ha a jövőben ezt kell látnom, hát rohadt csalódott leszek. Főleg Zaynre, Louisra meg Liamre értem. Maga a dal is úgy lett felvéve, hogy direkt ilyen rosszfiúsan énekelnek, ami nem nagyon illik hozzájuk, de valahogy azért az egyik kedvencem az albumról... Bár egyik-másikra rá férne egy alapos borotválkozás vagy épp hajnyírás. Attól, hogy igénytelenek még nem lesznek rögtön f×szacsávók xd (Harry és Niall kivételek)
2014. február 01. 15:05
Egyszerűen fantasztikus lett! Harry! Louis! Niall! Nagyon jók! Imádom a one direction-t!
2014. február 01. 16:12
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
A cuki-mukiságon kívül semmi! Azt is a tizenkét éves kislányok tartják annak. Alapvetően más a zenei ízlésem, de akinek tetszik hallgassa sokat. Nekem egyszerűen b...a a fülem.
2014. február 01. 16:19
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Nekem tetszik,mind a klipp,mind a szám.. (A szám talán picit jobban) ... A klipp olyan jó fiatalosra,bulizósra sikerült,elég jó lett!
Főleg az a motoros rész kegyetlen!
Egyszóval kirááááály!
2014. február 01. 17:25
|
|
happilygirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 219042 offline
|
Ez elég gyengus lett...
2014. február 01. 19:48
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Szerény véleményem szerint azért nevezték könnyen felejthetőnek, mert az, habár ez egy jó klip a számhoz, tekintettel arra, hogy a számnak sincs sok mondani valója, és a dallamot is nélkülözi.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: