Szuperszexi Rihanna és Shakira közös klipje
2014. január 31. 20:18
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Jobb lett, mint amire számítottam. Vagyis nem is tudom, hogy mire számítottam pontosan, mivel ehhez a dalhoz nem igazán tudtam elképzelni semmilyen klippet. A dalt is kezdem megszeretni, annak ellenére, hogy mikor először hallottam, még a hátam közpére sem kívántam. Aztán mikor a húgom egész nap ezt hallgatta, rájöttem, hogy nem is annyira rossz, mint ahogy először hittem.
2014. január 31. 20:44
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
ohh mar nagyon vartam:) olyan jo lett<3 mindketten gyonyoruek*-*
2014. január 31. 20:59
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
a szám még tűrhető, de a klip maga a förtelem, ez csak a magamutogatásról, meg a vonaglásról szól
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 01. 11:13
|
|
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline
|
Nem jön be a kilp a szám meg elmegy .
2014. február 01. 11:58
Imádom a számot nagyon tetszik.. a szám egy kicsit sok de az se rossz
2014. február 01. 20:30
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Ez a videóklipp nem szól semmiről. Shakirától többet vár az ember....ő legalább eddig különleges volt valamiről (tánc). A hangját most is nagyon szeretem, de ez a videó olyan tipikusan Rihannás....ő eddig is a s*ggrázogatós videóiból élt....de Shakira nem való bele. A dal nem rossz, sőt egésszen hallgatható, de az a videó nekem nem jött be. Bár lehet azért, mert nem vagyok pasi. De ez kicsit ízléstelen, és ezt tanúlják a gyerekek a TVből ....-.-
2014. február 01. 23:11
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Kivételesen megnéztem a klippet és nemérdekel. Szeretem magam elképzelni egy dalhoz a dolgokat vagy történeteket alkotni...igen elég álmodozó típus vagyok.Hehe.Lényeg:A dal számít ami egész jó.
2014. február 02. 09:47
Idézet
Heni18
Nem értem miért kell egy klipnek erotikával túlfűtöttnek lennie. Anélkül nem lehetne eladni? Komolyan ennek így mi értelme van a magamutogatáson kívű. Még az utolsó egy párc, ahol zenélnek, az még egész jó, de a többi, hát... Jobb lenne, ha mondanivalót is csatolnának a klipekhez, és nem csak vonaglanának benne.
Nem értem miért kell egy klipnek erotikával túlfűtöttnek lennie. Anélkül nem lehetne eladni? Komolyan ennek így mi értelme van a magamutogatáson kívű. Még az utolsó egy párc, ahol zenélnek, az még egész jó, de a többi, hát... Jobb lenne, ha mondanivalót is csatolnának a klipekhez, és nem csak vonaglanának benne.
2014. február 02. 12:16
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Dal elég jó, de a klip nem :/
2014. február 02. 16:14
Egyetértek sokakkal, akik úgy gondolják, ez így nem mehetne. Szörnyű, hogy mindent csak agy tudnak eladni. Annyi lehetőség van mindig, jobbnál jobbak, miért mindig azt az utat kell választani ami ízléstelen, és felháborító?
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. február 02. 16:42
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
a szám az tetszik, jó lett de a klip az nem :/
2014. február 02. 16:47
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
Nekem a dal is nagyon tetszik és a klip is.(: Úgy gondolom, hogy ez még belefér az ízlésesség határába! Nem kéne leszólni, hogy Shakira nem való "ebbe a seggrázós világba", mert Shakirának az összes klipjében van seggrázás! És szerintem állati jól néz ki! Attól, hogy most közös számuk van Rihannával, és a klipben mindegyikőjüknek van popsirázós rész, még nem kell leszólni. Shakira és Beyonce közös dalának klipjében nagyon hasonló mozdulatok vannak. Mindenki maga dönti el, hogy mi tetszik neki, mi van az ízlésesség határain belül és kívül, csak szerintem emiatt a klip miatt, még nem kell leírni Shakirát, mert neki eleme ez a hastáncos mozgás és nagyon jól csinálja!
Ennyit akartam;)!
2014. február 02. 20:33
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem értem, mi bajotok van a klippel? Érzékelteti a dalszöveg lényegét. Ez nem egy 18-as karikás klip. Még belefér az ízlésesség körébe. Shakira nem változott meg, sőt, a régi formájában van. Gyönyörű, sokan megirigyelhetik az alakját és a táncmozdulatait. Én speciál szívesen vennék tőle hastánc leckéket.
Bomba alakja van, pedig már túl van egy szülésen, még a dobok mögött is jól néz ki. Szerintem nem néz ki idősebbnek Rihannánál, pedig jó pár év van közöttük.
A dal első hallás utánra bemászott a fülembe. Jó kis hangulata van, olyan amit többször is meg fogok hallgatni.
A dal első hallás utánra bemászott a fülembe. Jó kis hangulata van, olyan amit többször is meg fogok hallgatni.
2014. február 05. 14:20
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
nekem tetszik a klipp és a dal is
hasonló véleményen vagyok mint Lisa7003..ez még ízlélses és nem korhatáros..már nem azért de ennél Miley Cyrus Wrecking ball videoklippje sokkolóbb
2014. február 06. 18:28
Legalabb latszik , hogy egyutt ereznek !!
A dal ritmusa nem tetszik , ahogy a videoklipp se,
de remelem Shakra kobban talpra al, mert ez nem tul jo jelt mutat!!
Rihannara nincs is szavam!!
A dal ritmusa nem tetszik , ahogy a videoklipp se,
de remelem Shakra kobban talpra al, mert ez nem tul jo jelt mutat!!
Rihannara nincs is szavam!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.