Megjelent Shakira és Rihanna duettjéhez, a Can't Remember To Forget You-hoz készült hivatalos klip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szuperszexi Rihanna és Shakira közös klipje
2014. január 31. 12:12
2014. január 31. 12:16
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Kegyetlen mit le nem művelnek ebben a klipben.
2014. január 31. 12:19
Mindketten szépek, csinosak, viszont a dal még mindig középszer, semmi átütő. A dal is csak mérsékelten lett sikeres. Ha pedig nem szólna a zene, azt lehetne hinni, hogy valami fétis leszbi party veszi kezdetét egy felnőttebb csatornán.
2014. január 31. 12:20
Nekem egyikükkel sincs bajom, és nagyon szépek a klipben, de se a zene, se a kisfilm nem tetszik.
2014. január 31. 12:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szuperszexi? Ez?
Ez egy maximálisan sablonos, semmitmondó, kéjelgős, seggrázós, külsőségekre menő förmedvény. Shakirán mindig ledöbbenek, hogy mennyire lejjebb adta a lécet magának. Siralmas ez a klip, le is esett tőle az állam, nem pozitív értelemben. Rihannától nem nagyon számítottam másra, de hogy Shakira is beállt ebbe a sorba, az már elég elkeserítő. Ez a klip tényleg csak a látványra megy. A csajok irigykedjenek, a pasik meg csorgassák a nyálukat. Kész. Semmi történet, semmi kreativitás. Nem is vesztegetném tovább rá a szavakat. Nincs értelme.
A szintén mai napon debütáló Chenoa klip(ek) nekem a minőségi munka, nem ez. Ez egy nagy 0. Sorry.
Ez egy maximálisan sablonos, semmitmondó, kéjelgős, seggrázós, külsőségekre menő förmedvény. Shakirán mindig ledöbbenek, hogy mennyire lejjebb adta a lécet magának. Siralmas ez a klip, le is esett tőle az állam, nem pozitív értelemben. Rihannától nem nagyon számítottam másra, de hogy Shakira is beállt ebbe a sorba, az már elég elkeserítő. Ez a klip tényleg csak a látványra megy. A csajok irigykedjenek, a pasik meg csorgassák a nyálukat. Kész. Semmi történet, semmi kreativitás. Nem is vesztegetném tovább rá a szavakat. Nincs értelme.
A szintén mai napon debütáló Chenoa klip(ek) nekem a minőségi munka, nem ez. Ez egy nagy 0. Sorry.
2014. január 31. 12:22
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Én alapból nem igazán szeretem Shakira dalait,és ez a dal se jön be különösebben.Nekem elég lapos.Nagyobb durranást vártam attól,hogy ez a két énekesnő összeállt.Ehhez képest közép kategória.Viszont a klip nem lett rossz,és szerintem az erotikus jelenetek sem lépik át azt a bizonyos határt.
2014. január 31. 12:26
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 online
|
Imádom és imádom. Rihanna egyszerűen gyönyörű ebben a klipben (nem mintha a többiben másképp lenne
), Shakira viszont ismét hozza a fromáját. Minketten csodásak...
2014. január 31. 12:38
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
közönséges, a szám gagyi...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. január 31. 12:49
Már vártam ezt a klipet, mert nekem maga a dal is nagyon bejött. Elég egyszerű lett a klip, de nekem éppen ezért tetszik. Hiányolom belőle a táncot, bár belegondolva érthető, hogy miért nincs benne sok tánc... Rihannát sosem tartottam jó táncosnak, Shakira mellett pedig fel sem tűnne Rihanna - legalábbis ami a klipet illeti, mivel a dalt éppen Rihanna része dobja fel
idone
2014. január 31. 13:26
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nem valami nagy szám...
Sally Sparrow
2014. január 31. 13:26
Imádom Shakirát! Már a karriere kezdete óta imádom a zenéjét....DE BASSZUS EZ MI?????? Két csaj tapizza egymást, tűsarkúban meg body-ban vonaglanak össze-vissza és még a szám is gagyi. A végére pedig az a rockos, gitáros, dobolós rész aztán nagyon kellett....
Rihannához pedig nem is illik az ilyen stílusú zene. Ha nem láttam volna, nem is tudnám, hogy ő énekelt a klipben.
Összességében ez a szám annak ellenére, hogy két nagyszerű énekesnő csinálta, úgy ahogy van pocsék!
Rihannához pedig nem is illik az ilyen stílusú zene. Ha nem láttam volna, nem is tudnám, hogy ő énekelt a klipben.
Összességében ez a szám annak ellenére, hogy két nagyszerű énekesnő csinálta, úgy ahogy van pocsék!
Sally Sparrow
2014. január 31. 13:27
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Shakira tetszik igazán ebben a videoklipben gyönyörű és nagyon csinos Rihanna most sem varázsolt el.
A szám az jó Shakira piros ruhája és cipője remek a klip végén a gitárral a régi énje jut eszembe ami nagyon jól állt neki a legjobb stílusa volt!!!
A szám az jó Shakira piros ruhája és cipője remek a klip végén a gitárral a régi énje jut eszembe ami nagyon jól állt neki a legjobb stílusa volt!!!
2014. január 31. 13:35
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
mindkettő énekest szeretem,de együtt nem igazán passzol a két hang. ettől eltekintve a klip jó lett és a dal is fülbemászó.
amikor elsőnek meghallottam bevallom nem tetszett a szám de most egész jó!
2014. január 31. 13:36
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
a zene nem valami szuper,de a klipp egész jó
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.