A legjobb énekesnőknek Beyoncé az etalon
2014. január 31. 19:28
Azt hiszem Rúzsa Magdit is jelölték a díjra, úgyhogy nagyon remélem, hogy ő fog nyerni
2014. január 31. 19:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Giginek szurkolok. <333333333333
2014. január 31. 20:01
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Egyiket sem mondanám olyan hű de nagy tehetségnek, az elején Gigit nagyon szerettem hiszen neki különleges hangja volt, de szerintem már neki sem olyan jó a hangja mint a milyen volt, de ha választani kellene akkor ő.
2014. január 31. 22:40
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Egyik sem a kedvencem de közülük szerintem Gigi a legjobb ...
2014. február 01. 09:19
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
1értelműen Gigi:)
2014. február 04. 16:25
|
tilda0128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 162363 offline
|
Az, hogy valaki inspirál valakit, nem azt jelenti, hogy utánozza. Azt jelenti, hogy a pályafutása követendő példa számukra. Sajnos én is egyetértek azzal, hogy Giginek hiába erős a hangja, de Beyonce-utánzat, pedig a nyomába sem érhet. Beyonce hosszú évek munkájának köszönheti mostani sikereit, és ő maga alakította ki a stílust, ami képvisel, egyedi és utánozhatatlan. Én Renit szeretem a legjobban, mert ő is próbál egyedi lenni, de sajnos az eddigi rossz menedzselésnek köszönhetően, nem szerepel érdemei szerint. Egyedi, szép hangszíne van, és az eddig megjelent dalaiban saját maga is benne van, nemcsak énekes, de az utóbbi időben alkotótárs is. Ez becsülendő benne.
2014. február 06. 11:07
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Mind a három énekesnõt szeretem
2014. november 28. 14:42
beyoncé nem csodálom én is imádom a 3 énekesnő között gigi a legjobba!!!!!!!!!!!!!!!!4
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: