14 tipikus diák, akiket minden suliban megtalálni
2014. január 31. 10:18
Idézet (janet7 @ 2014.01.31. 10:14)
"Tudjuk, van, aki úgy születik, hogy nagyon jó matekból, töriből, fizikából, kémiából"
Szerintem...nem
Szerintem...nem
Szerintem sem. Van, akinek genetikailag a reáltárgyakhoz van nagyobb érzéke, de akkor is foglalkozni kell az ilyen gyerekkel. Én pl. mindig humán beállítottságú voltam, ócsém reál, húgom meg vegyes, de ez genetikai dolog. Én anyura ütöttem, öcsém apura, húgom meg mindkettőjükre. De ha nem lettünk volna támogatva, ez a tehetség elveszett volna.
2014. január 31. 10:26
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nem tudom se az álltalánosban sem a gimiben nem találkoztam minden tipusal
2014. január 31. 10:32
A nagy részükre én is találtam illetőt a saját osztályközösségemből, a blogolásmánia például pont az én reszortom.
2014. január 31. 10:35
Idézet (fanni099 @ 2014.01.31. 10:22)
Ennek a cikknek sok értelme van..
Akkor tessék, állj neki, ha valami jobbat tudsz összehozni. Várom. Nincs ennél undorítóbb, komolyan mondom. A másik vesződik vele hosszú órákon át, te meg leszólod. Ha nem tetszik, nem kell kommentet írni, a hozzászólások gyűjtésére ott van a Gumiszoba. Tudod én is hány cikket látok nap, mint nap, ami hidegen hagy, de nem állom neki fikázni a szerzőt, hanem nem szólok hozzá, és kész.
2014. január 31. 10:44
|
|
GreenLadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 219826 offline
|
Leginkább az "Aki mindig megzavarja az órát, de a tanárok mégis imádják" és a "Nem tanul, mégis 5-öst kap" vagyok.
Szeretem megzavarni az órát, de a tanárok nem imádnak (nagyon nem xd), viszont tanulás nélkül is jó jegyeim vannak.
2014. január 31. 10:46
|
|
littlebadgirl123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 211583 offline
|
körülbelöl fele igaz
2014. január 31. 10:53
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, mint Fanni099. Csak azért írt ide, hogy növelje a hozzászólások számát.
Egyébként a cikk jó lett, és szinte tényleg mindig vannak ilyenek. Az osztályban nekünk talán csak 'Aki minden héten más ügyet képvisel' ilyen nincs.
2014. január 31. 11:00
Nagyon jó cikk lett, gratulálok az írójának! Majdnem mindegyik szemponthoz tudtam csoportosítani valamelyik osztálytársamat vagy évfolyamtársamat. Magamat nemigazán tudtam besorolni sehová, mert bár többnél volt olyan, ami jellemző rám, mégsem tartom magam ilyesfajta személyiségnek. Jobb megfogalmazás az, hogy a leírtak egyik fele hasonlít rám, a másik már nem. Pl. jó tanuló vagyok, de mégsem szólok sohasem a tanárnak a házi miatt. (Mellesleg, az ilyen embereket én is idegesítőnek tartom.) Ha mégis mondanom kéne egyet, ami rám vall, akkor az a blogger.
2014. január 31. 12:00
Ötletes, jó cikk lett
Rengeteg ismerősöm eszembe jutott a sorokat olvasva.
2014. január 31. 12:08
Jó cikk lett, jó néhány emberke eszembe jutott olvasás közben.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: