Starity

14 tipikus diák, akiket minden suliban megtalálni

15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 31. 07:08 #21
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 234158
Azonosító: 59785
Már le sem kell írnom, hogy a fele nem jellemző nálunk, annyian megtették helyettem. smileeee.gif Talán összesen 3-4 kategóriánál tudtam volna besorolni a volt osztálytársaimat.
Egyébként lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem kockának csak azokat hívjuk, aki mindig elérhető neten, hol telefonon, hol gépen és minden sz*rt posztol féjszbukon. Az pedig nálam nem egyenlő azzal, hogy szól a tanárnak a háziról (ugyanez vonatkozik az "okostojásokra" is).
Viszont kimaradtak például a kiközösítettek és a plázar*bik, akik az apuci pici lányai hardcore verziói. Olyannal sem nagyon találkoztam, hogy az óra alatti bajkeverőket annyira imádták volna a tanárok.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Beyla, MadHatter
2014. január 31. 07:11 #22
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Aha, szóval, aki nem ezekbe a kategóriákba tartozik, az a normális. Szóval, ahhoz, hogy valaki "normális" legyen, olyannak kell lennie, mint Rentai Reninek? Aki mindent kívülről figyel és álmodozik?
Amúgy minden ember más, de elég könnyű emberekről 1-1 tulajdonságot mondani, és kimondani, hogy az jó vagy rossz.
A jó és a rossz relatív, mindenkinek másat jelent mind a kettő. Ebből vannak a véleménykülönbségek. És lehet azt mondani, hogy ezt biztos azért mondom, mert én "szerepelek" a cikkben. Nos, nem, de elég sok jó barátom kapott most olyan jelzőt, amit nem szeretnék kimásolgatni, de elég sértő lenne rájuk nézve.

Ó, és a cikkíró sok amerikai filmet néz. Egy kicsit meglátszik, mert nem hiszem, hogy mo-n lennének pompomlányok...
smileeee.gif
2014. január 31. 07:15 #23
- törölt felhasználó -    
A mi sulinkban ennek a nagy része nincs. Szerintem nem jellemző ez minden suliban, sőt inkább ritka. Persze lehet, hogy csak a mi sulink lóg ki a sorból... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. január 31. 07:19 #24
- törölt felhasználó -    
Nálunk kockafej, szebben mondva stréber nincsen, senki. Pár kategória illik rám.
2014. január 31. 07:19 #25
Sumaroky
Sumaroky
visszatérő vendég
Hozzászólás: 145
Azonosító: 211175
Nálunk nincs blogger,képviselő..stb xd
2014. január 31. 07:27 #26
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Elég sztereotip ez a cikk. 1, azaz 1 jellemzőt találtam csak, hogy nem tanul, de nem is érdekli.
2014. január 31. 07:33 #27
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Van benne igazság. Mindegyik emlékeztet egy osztálytársamra.
2014. január 31. 07:47 #28
- törölt felhasználó -    
És én annyira örülök,hogy rám egyik sem igaz!Maximum annyi,hogy angolból az életbe nem tanultam semmit,és 4. lettem egy országos versenyen...de annyira utálom,amikor a sok ostoba gyerek irigy a jó tanulókra.A stréber szót ilyenkor szokták használni.De persze könnyebb az okosakat fikázni.Ismerek olyat,aki ilyen "stréberforma" de nem minden jó tanuló az.
2014. január 31. 07:50 #29
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Csatolások: 1
Azonosító: 196679
Milyen jó, hogy nálunk az egész iskolában nincs egyik típus se.
2014. január 31. 08:15 #30
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Látom sokan írták előttem, úgyhogy én már nem fejteném ki. Egyetértek azokkal, akik szerint a többség inkább filmekben van, illetve külföldön esetleg. Én is voltam iskolás, gimis, de nem sok kategóriára ismertem rá.

Vannak ugye a stréberek/lúzerek (én is ebbe a 'fajtába' tartoztam anno), a nem tanulnak, de jó jegyet kapnak diákok (puskáznak, vagy csak szimplán mázlisták), vannak, akik nem tanulnak és nem is kapnak jó jegyet, aztán valóban vannak a plázamacskák, vannak a menőcsávók, vannak a kockacsávók, előfordulnak a félénkebb csávók, vannak a vicces csávók... A nem tanulók közé tartoznak jó eséllyel a kütyüzősök, meg a játékmániások... Vannak a nagyon renitensek, akik verekednek és/vagy trágárkodnak, visszaszólnak még a tanárnak is. Bunkók, röviden. biggrin.gif Vannak, akiket a tanárok szeretnek, de egyébként csak előttük játsszák a tündérkét (ezt a kategóriát nem tudom, hogy hívják, vagy hogy van-e neve), ha nem látják őket, kiábrándítóan viselkednek. Vannak a menőcsávók/csajok között a piások, akkor valóban vannak azok, akik mindenkivel szót értenek - de nem rosszindulatból és nem utálják őket... Ja, ami stimmel, hogy tényleg vannak nagyobb tehetségek: sport, ének, rajz, fotózás, vagy csak szimplán valamihez nagyon jó érzékük van.
A "minden titkok tudója" kategória, aki be van állítva pletykásnak... Hát... Most vagy pletykás, vagy minden titkot tud. Én ezt inkább külön szedném. Hogy miért? Anno, amikor végzős gimis voltam, az egyik tanárom bejött hozzánk kicsit beszélgetni. És akkor azt mondta, hogy szerinte én vagyok az egyedüli ember az osztályban, aki mindenkiről mindent tud, és akár könyvet is írhatnék belőle. És igaza volt. Viszont én soha nem voltam pletykás, épp ellenkezőleg. Visszahúzódó, csendes, aki a háttérből figyelte az eseményeket és ezáltal mindenkiről tudtam szinte mindent. Ők rólam viszont nem, mivel én csak azoknak nyíltam meg, akiket arra érdemesnek éreztem. Szóval a pletykás szerintem pont nem sok mindent tud, hiszen elvileg a pletyka lényege, hogy nem a teljes igazságot terjeszti, sőt, sokszor az is megkérdőjelezhető, hogy igaz-e, amiről beszél. A pletykást sosem érdekli a pontos infó, hall valamit és tovább adja. Anélkül, hogy használná az agyát, mennyi igazságot tartalmaz valami például. A mindent tudó viszont tényleg mindent tud, gondolkozik, s elveti azt, ami nem igaz. Vagy legalábbis megkérdőjelezi és nem fogadja el maradéktalanul. És pláne nem terjeszti büszkén. Szerintem.
Amúgy ez az utazgató kategória is nekem totális kérdőjel. Még soha életemben nem találkoztam ilyennel. Filmekben se nagyon amúgy.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2014. január 31. 08:37 #31
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Hm...
most, hogy elolvastam, azon gondolkozok, hogy ennek mi is volt az értelme...
2014. január 31. 08:52 #32
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
Nállunk a suliban szinte az egész tipus megtalálható
2014. január 31. 09:00 #33
- törölt felhasználó -    
most döbbentem rá hogy milyen vegyes az osztályunk
2014. január 31. 09:06 #34
LoveDJMalik
LoveDJMalik
új tag

StátuszÉpp pezsgőt bontok az örömhírtől hogy Justin pofáját nem kell többé látnom ^^
Hozzászólás: 88
Azonosító: 217458
Én vagyok asszem a zenemániás! biggrin.gifD
2014. január 31. 09:15 #35
SáraaSelly
SáraaSelly
visszatérő vendég

StátuszSelena Gomez és Zayn Malik függő
Hozzászólás: 244
Azonosító: 218991
.......szerintem nem ezeket a tipikus jellemzők....de sebaj tongue.gif wink.gif
2014. január 31. 09:40 #36
szjg love forever
szjg love forever
visszatérő vendég

Státuszsounds live feels live W/bests
Hozzászólás: 449
Azonosító: 200702
UI:Lécci stzavaztzatok rám
2014. január 31. 09:41 #37
- törölt felhasználó -    
Ez baromság és klisés. Jó magam inkább figyelő voltam, mind tanulás mind a társaság kapcsán, inkább csak figyeltem a többieket, sosem érdekelt a másik agybaja, de érdekes volt nézni a hülyeségüket.
2014. január 31. 09:44 #38
- törölt felhasználó -    
legalább a fele nincs meg a sulinkban.
2014. január 31. 09:52 #39
- törölt felhasználó -    
Ez melyik tinifilmből szedte a cikk írója? Mert általában a nagyon sablonos amerikai tinifilmekben vannak ilyen karakterek. biggrin.gif
2014. január 31. 09:53 #40
Nitta2001
Nitta2001
visszatérő vendég

StátuszPretend to be truthful until you succeed perfectly! :)
Hozzászólás: 109
Azonosító: 217741
a mi sulinkaban mind megtalálható.
15 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!