Starity

Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről

16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 30. 14:20 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (swagmrsbiebergirl @ 2014.01.30. 14:16)
Kapjátok be mindannyian.Azt!!Lehet hogy csinált pár hülyeséget,de csak ennyi kész..Mintha ti nem csináltatok volna hülyeséget..Basszátok meg.Ő IS CSAK EGY EMBER.  Idiótááák!!

Pár hülyeség:

- Rajongók leköpése
- Több órás késések a "koncertjeiről" (tiszteletlenség a rajongóival szemben)
- nyilvános hóba és vödörbe vizelés (utóbbit egy étteremben)
- rajongója bálnának nevezése
- drogfogyasztás
- túlzott alkoholfogyasztás
- közveszély okozása (alias gyorshajtás)
- mások házának tojással dobálása (magántulajdon rongálása)
- graffitizés (alias köztulajdon rongálása)
- romlott erkölcsű hölgyemények felcipelése hotelszobába

Hirtelen ennyi "apró hülyeség" jut eszembe. És sajnos eddig egyikért sem kapott semmiféle erősebb büntetést. Egy földi halandót kisebb vétségért is meghurcolnak egy életre. Ő meg megússza, mert "híresség". Ez a szánalmas! grrr.gif furesz.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Szandi0820, Beyla
2014. január 30. 14:21 #102
- törölt felhasználó -    
Hát ezt előre meg lehetett mondani,hogy nem lesz jó vége! Tényleg nem jó példakép.
2014. január 30. 14:41 #103
RusherGirl112
RusherGirl112
visszatérő vendég

StátuszAll Around The World,People Want To Be Loved
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 125
Csatolások: 0
Azonosító: 210257
hát remélem Obama jó fej lesz és maradhat Justin
és mi az hogy "rossz befolyással van nemzetünk fiataljaira"?! ő senkinek sem a szülője mert asszem ez egy szülő feladata!!!
Hiába írnék itt ódákat csak oltogatnátok ezért csak annyit mondok ha nem bírod ne szólj ehhez hozzá!
Lehet hogy nem jó példakép akkor ne kövesd őt!
Az univerzumba meg nem tudod száműzni hülyegyerek! jóó tudom h ez csak képletesen szólva de akkor is bassza meg az ég egy faszát!
u.i.: ha lenne Isten téged vinne el a rít picsába!! biggrin.gif jó délutánt kis faszrágóim :DDD
2014. január 30. 14:42 #104
- törölt felhasználó -    
A legjobb lenne ha elűznék.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 30. 14:46 #105
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Ezt az egész univerzumból ki kéne tenni, de elég Amerika is...
2014. január 30. 14:48 #106
panniBelieber
panniBelieber
új tag

StátuszWe love Justin forever
Hozzászólás: 99
Azonosító: 203978
Szanalmas amit sok ember muvel -.- Justin Bieber tobbet elert mint az a 100 ezer ember osszesen...ugyhogy ennyit errol egy csomo mas hiresseg van aki botranyosabb vele miert nem teszik ezt????
2014. január 30. 14:49 #107
Nevergiveup233
Nevergiveup233
visszatérő vendég

Státusz._.
Hozzászólás: 177
Azonosító: 215533
hát...gratulálok..ezzel szerintema nagy karrerjének is vége...beliberek feladhatjáátok......
2014. január 30. 14:49 #108
Hinkypunk555
Hinkypunk555
új tag

Státusz"One Person's crazyness is another Person's reality"- Tim Burton
Hozzászólás: 77
Csatolások: 3
Azonosító: 205733
Idézet (swagmrsbiebergirl @ 2014.01.30. 14:29)
Ja tényleg.Még le sem tudod írni a nevét és a mi nevünket sem idióta RIBANC VAGY!!De azt el sem olvastad hogy segít szegény gyerekeknek mi??Nem azt nem is kell figyelembe venni mi???azt le kell szarni,de amikor valamit csinált mindent tudni kell arról a bajról.Basszameg..Ennyi eszetek sincs,hogy megbízzatok benne.Mert azért neki sem tökéletes az élete mint ahogy azt ti gondoljátok..

Te hülye vagy B+ de annyira hogy az röhejes. _nevet.gif Amúgy szerintem a legtöbb értelmes ember száműzné a kis bíbörkét a Galaxisból is! Téged, RusherGirl112-vel együtt lapáttal kéne fejbeb*szni, hátha észhez tértek.
P.S.: ROHADTUL NEM FOG ÉRDEKELNI SEMELYIK BÍBÖRPICSA BESZÓLOGATÁSA SEM!! tease.gif
2014. január 30. 14:54 #109
- törölt felhasználó -    
Döbbenetes, de azért van is jó az amerikai törvényekben, hogy ilyeneket lehetővé tesznek.
Amit ez a gyerek művelt a legutóbbi időkben, az túlmegy a határokon. Brazíliába már be sem engedik (ha jól tudom)... most az USA-ból akarják kitiltani... Justin Bieber számára egyre inkább igaz a mondás, hogy "kicsi a világ" _nevet.gif
2014. január 30. 14:55 #110
Susan McKelaway
Susan McKelaway
visszatérő vendég

StátuszLet's play murder ;)
Hozzászólás: 223
Azonosító: 206830
swagmrsbiebergirl : Egy jó cselekedet még nem jogosítja fel arra hogy tönkretegyen mindent! Nézd meg hogy mennyi rosszat tett csak azért mert ő már azt hitte hogy egy hatalmas nagy sztár aki beleszarhat a világba! Mert hogy majd őt úgyse fogják sittre vágni meg majd ő vele kivételezni fognak mert ő a nagy "Justin Bieber". Ha nekem lenne ekkora pofám akkor arra törekednék hogy jót tegyek..nem azt hogy szarok a rajongókra és fasza gyerek módjára greffitizgetek össze-vissza...a hülyeségnek is van határa..ő meg már jócskán túllépte, úgy hogy mostmár vállalja a következményeket!! -.-
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. január 30. 14:56 #111
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
swagmrsbiebergirl: az a hülye, aki megbízik benne. Nem tudja, mit csinál. Rohadt menőnek akar tűnni, de ezzel csak lerombolja az emberek ízlését, és erkölcseit. Egy buta, beképzelt kis bűnöző. És nehogy elszálljatok kis elvetemült bíberfanok, ez a gyerek nem ám önszántából segít. Mert minden celeb segít, és nem azért, mert annyira szeretnék, hanem azért mert megparancsolták neki, mert illik. Az már rég rossz, ha minden egyes adakozásáról tud a világ, mert mindenhova magával viszi a kamerát. Ez pofátlanság és önzőség. Más sztár is pont ugyanannyit segít, de nem köt mindent a média orrára, és nem azért adakozik, hogy mindenki lássa, hogy ő milyen "remek lélek", hanem azért, hogy az embereknek jobb legyen. És ez az igazán nemes tett. Ha bíbernek tényleg az lenne a fontos, hogy segítsen másokon, akkor egy kicsit sem izgatná ezen a téren a média, szép csöndben tenné.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2014. január 30. 15:00 #112
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Nem hittem volna,hogy össze fog gyűlni a 100.000 szavazat... ohmy.gif Bár nem tudom miért csodálkozom,hisz több a 'hater' (utálkozó) mint a belieber..szerintem... Nem hiszem amúgy,hogy ezzel sokat érnének el,hisz ahová számzűznék sztem ott is folytatná amit elkezdett..és aztán onnan is elküldenék,és így tovább.. Körbejárná a világot,mert senkinek sem kellene azzal a sok balhéjával.. biggrin.gif Androsama nagyon jól szemléltette Bieber botrányait.. Ki még olyan elvakult,hogy ezek után sem veszi észre mit művel.. Ez már nem csupán holmi gyerekcsíny.. Egyszerűen nem tud magával mit kezdeni,unatkozik és ilyeneket talál ki,ami persze másra nézve veszélyes is lehet.. Pl a gyorshajtásnál simán okozhatott volna balesetet is,de persze ebbe bele sem gondol az idióta fejével.. -,- Obama tedd azt amit jónak látsz..
2014. január 30. 15:01 #113
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Idézet (swagmrsbiebergirl @ 2014.01.30. 14:29)
Ja tényleg.Még le sem tudod írni a nevét és a mi nevünket sem idióta RIBANC VAGY!!De azt el sem olvastad hogy segít szegény gyerekeknek mi??Nem azt nem is kell figyelembe venni mi???azt le kell szarni,de amikor valamit csinált mindent tudni kell arról a bajról.Basszameg..Ennyi eszetek sincs,hogy megbízzatok benne.Mert azért neki sem tökéletes az élete mint ahogy azt ti gondoljátok..

Nem azért de te mi jogon r*bancozol le bárkit is. Téged senki sem szidott, hanem mindenki leírt a véleményét. Lehet tett jót, de régebben és manapság csak negatív példát mutat. És mivel sajnos a mai fiatalság egész nap az internet előtt ül, ezért nem a szülőtől, hanem a sztárokról vesz sajnálatosan példát. Akinek meg több a botránya, mint a jó tette, nem tudom milyen példát hozhat. Amúgy ha jól tudom a csúnya beszéd használata nem megengedett az oldalon, de a moderátorok ezt jobban tudják. Azt ajánlom válogasd meg a szavaidat, és még téged nem szidnak, addik te se másokat. És most nyugodtan nekem eshetsz.
2014. január 30. 15:11 #114
SweetyAngel
SweetyAngel
visszatérő vendég

StátuszWith dragons, wizards and adventures... our childhood was made. <3
Hozzászólás: 193
Azonosító: 218937
Magyarázza már el valaki a kedves Bieber fanoknak, hogy azzal, hogy "annyi mindent elért", attól nem fogunk eltekinteni attól a sok szartól, amit tett. Jobbra-balra leköp mindenkit (rajongókat is), de ha valaki őt csulázná szembe már rohanna is a gorilla testőreihez hogy azok a szemetek mit csináltak... Szerintem sem valószínű - sajnos -, hogy Justinkát száműzik az USA-ból, de remélem, hogy észhez tér valamicskét és abbahagyja a taknyos takonypóc viselkedést!

Kedves Belieberek, fogadjátok el, Justin Bieber egy neveletlen senkiházi! (Letojom, hogy miket ért el, attól még nem érdemli meg, hogy eltekintsünk a mostanában elkövetett dolgaitól... és pont!) biggrin.gif

xoxo
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2014. január 30. 15:13 #115
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
Hozzászólás: 236
Azonosító: 203405
Ne már.. Kanadát se szennyezze nekünk!!!
2014. január 30. 15:17 #116
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem is rossz példát mutat Justin (vödörbe vizelés, autó verseny, drogfogyasztás, alkoholizálás.. ph34r.gif ), így el tudom képzelni, hogy Obama a kitiltása miatt fog dönteni, de lehet ad neki még egy esélyt. unknw.gif És attól, hogy száműzik attól még sok ember példaképe marad, sajnos. Most már illene férfi módjára vállalnia a következményeket vava.gif , mert valahol emlékszem olvastam, hogy bemártotta az anyját, hogy valami nyugtatót adott neki, meg, hogy az apja is ott volt a versenyen.. rtfm.gif És a képen is csak azért vigyorog mert épp be volt drogozva, utána állítólag sírt a cellában.. rtfm.gif Obamának most nagyon nehéz lehet, mert azért vannak sokan Beliberek, és gondolom nem akarja őket magára haragítani.. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. január 30. 15:23 #117
Petra483
Petra483
visszatérő vendég

StátuszBe careful of your thoughts; they may become words at any moments-Lara Gassen
Hozzászólás: 294
Azonosító: 215904
Hát megérdemelné...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 30. 15:23 #118
Korinaa
Korinaa

Státusz"Here I am, next to you, the sky's so blue in Malibu." - Miley Cyrus
Hozzászólás: 920
Azonosító: 211504
Imádom az ilyen cikkeket! biggrin.gif Obama kommentálta ezt az esetet a napokban,lényegében azt írta,hogy Justin egy tini,akik ugye szoktak hibázni,ezen kívül pedig egy nagyon tehetséges srác,szereti,tiszteli őt,és soha nem fogja deportálni az országából. wink.gif
2014. január 30. 15:24 #119
Bella xoxo
Bella xoxo
új tag

StátuszFollow your dreams ♥
Hozzászólás: 87
Azonosító: 201721
Én nem szeretem Justint, de ennyi erővel jó pár embert ki lehetne tiltani...
2014. január 30. 15:26 #120
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Vannak sztárok, akik durvább dolgokat csinálnak, mint ő, mégse indul petíció miattuk. Szeretem, mikor így megy a hiszti, olyan vicces hátradőlni és nevetni ezen a cirkuszon.
16 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok