bárcsak beleeegyezne, menne rendesen a kavarás a gyerek körül (mondjuk most is)
Én csak szakadok ezen az egészen, annyira röhejes XD
Viccen kívül, lehetséges h csak hírverés az egész h továbbra is ez a gyerek legyen a téma
Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről
2014. január 29. 23:07
Szerintem ebből nem lesz semmi, egyrészt vannak ennél súlyosabb és komolyabb gondok az USAban, valamint ezzel a húzással, több ezer ember húzná le Amerikát és Obamát, mert elküldték a drága Jusztinát...
2014. január 29. 23:08
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
A Földről kéne száműzni. -.-
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 29. 23:12
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem kedvelem egy cseppet sem, de ebből nem lesz semmi. Politikusoknak kisebb bajuk is nagyobb ennél a rigójancsinál. Több emberre nem akarnak petíciót indítani? Mint pl Mileyra?
2014. január 29. 23:24
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
botond96 ezerhálám!
2014. január 29. 23:25
|
|
iamKidrauIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 220187 offline
|
Én azt nem értem,hogy az ember követ el hibákat.....
És Justin most pont abba a korszakba van hogy követi el a hibákat folyamatossan mert "lázad". És jó azért az durva volt h több mint a 2-szeresével.ment a megadott sebeségnél meg h füvet találtak nála.
De hát mégis csak 19 éves...... Ezért kéne őt is megérteni picit.
mert Ő IS EMBER!!!!! <3
És Justin most pont abba a korszakba van hogy követi el a hibákat folyamatossan mert "lázad". És jó azért az durva volt h több mint a 2-szeresével.ment a megadott sebeségnél meg h füvet találtak nála.
De hát mégis csak 19 éves...... Ezért kéne őt is megérteni picit.
mert Ő IS EMBER!!!!! <3
2014. január 29. 23:37
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Én is megvetem Bíbört, de száműzni? Más ember is csinál ilyeneket, még rosszabbakat is, mégse zavarják ki. Megérdemelné, de szerintem ez hülyeség.
2014. január 29. 23:47
Idézet (GomNaNa @ 2014.01.29. 23:06)
Azért úgy érzem annál van sokkal fontosabb is, mint azt megvitatni a Fehér házban, hogy mi legyen ennek a retardáltnak a további sorsa...
Érdekes, ha egy normál ember gázol el valakit, mert ittasan vagy drogosan vezetett az nem kelt ilyen népfelbolydulást és, hogy "Miért?" mert nem híres. Egyáltalán nem vagyok Bieber oldalán, de most attól, hogy esetleg kiutasítják az USA-ból mi változik? SEMMI! Az emberek ugyanúgy nem fognak jobban oda figyelni, nem lesz kevesebb az ittas vezetésből történő halálozás és a világot se azok fogják megváltani akik ilyen nevetséges dolgokkal foglalkoznak, mint ez a petíció.
Azt a rengeteg sok felesleges idejüket és energiájukat fordíthatnák hasznosabb dolgokra, teszem azt segítsenek különböző jóléti szervezetnek vagy álljanak ki az állatbántalmazás/ bálna vadászat ellen.
De persze nem, nekik attól lesz jobb a világ vagy fognak jobban aludni, ha a saját vágyálmaikat kielégíthetik. Hiába hiszik, hogy "milyen jót csinálnak" legbelül ők is ugyan olyan önzők és csak magukra gondolók, mint az a kérdéses személy, akit éppen kiakarnak "száműzni".
Érdekes, ha egy normál ember gázol el valakit, mert ittasan vagy drogosan vezetett az nem kelt ilyen népfelbolydulást és, hogy "Miért?" mert nem híres. Egyáltalán nem vagyok Bieber oldalán, de most attól, hogy esetleg kiutasítják az USA-ból mi változik? SEMMI! Az emberek ugyanúgy nem fognak jobban oda figyelni, nem lesz kevesebb az ittas vezetésből történő halálozás és a világot se azok fogják megváltani akik ilyen nevetséges dolgokkal foglalkoznak, mint ez a petíció.
Azt a rengeteg sok felesleges idejüket és energiájukat fordíthatnák hasznosabb dolgokra, teszem azt segítsenek különböző jóléti szervezetnek vagy álljanak ki az állatbántalmazás/ bálna vadászat ellen.
De persze nem, nekik attól lesz jobb a világ vagy fognak jobban aludni, ha a saját vágyálmaikat kielégíthetik. Hiába hiszik, hogy "milyen jót csinálnak" legbelül ők is ugyan olyan önzők és csak magukra gondolók, mint az a kérdéses személy, akit éppen kiakarnak "száműzni".
2014. január 30. 00:00
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Obama birja Justint ugyebar. Amugy nem tudom mi lesz ebbol. En nem szamuznem ki szerencsetlent. Sok embert es tini volt mar igy, sot rosszabbak sokkal de sokkal. Justin rossz osvenyre tevedt, ahonnan nehez visszatalalni. En sok sikert kivanok neki ! :/
2014. január 30. 01:33
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Istnem! Az amerikaiak kib@szott buták. Nem szeretném, védelmem alá venni a fiatal embert, de szerintem ez egy pöppet erős. Na már most azért is mert kb. a környezetemben két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány ilyen nagyképű idióta fiatal van, akik csináltak már annál jóval durvább dolgokat mint ez a fiú. Már nekik is a harmada börtönben ülhetne, de apuka meg anyuk elintézte... Egyszerűen itt annyi a különbség, hogy Biebernek minden mozdulatát követik, nekik meg nem. Egyébként meg ez az egész aláírós dolog úgy lenne, fair, hogy csak az adott országot érintő problémáról az adott ország állampolgárai dönetenének. Mert aztán ha mindenki aláírhatja a világon 100.000 aláírás jóhogy összegyült 3 nap alatt. Viszont kérdem én, egy Barcelonában vagy egy Belfastban elő embert, hol érint, hogy California állam utcáin Justin Bieber a megengedett sebesseget átlépve ittasan vezetett?
2014. január 30. 02:30
|
|
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline
|
Nem azzal van a baj h lazad hanem azzal h nem vallal felelosseget. Sok szazezer fiatalra van hatassal.
Miami Florida allamban van nem California allamban de ez mellekes :-)
Kedves feherhaz ! van jobb dolgotok is szerintem :-)
Miami Florida allamban van nem California allamban de ez mellekes :-)
Kedves feherhaz ! van jobb dolgotok is szerintem :-)
2014. január 30. 05:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ebből úgysem lesz semmi, a Fehér Háznak ezerszer fontosabb megvitatnivalóik vannnak, mint ennek a kölyöknek a száműzése. Viszont egyébként attól még, hogy visszaküldenék Amerikába, nem fog változni semmi, mert ugyanúgy a köztudatban marad és rossz hatással lehet a fiatalokra. Csak ugye majd nem az amerikai embereket fogja veszélyeztetni a száguldozásával (ami ugye lényeges szempont).
Viszont ha esetleg tényleg megtenné... te jó ég, akkor Obama felkészülhet az elvetemült belieberek támadására.
Viszont ha esetleg tényleg megtenné... te jó ég, akkor Obama felkészülhet az elvetemült belieberek támadására.
2014. január 30. 05:39
Igazából megérdemelné hogy deportálják de szerintem nem lesz belőle semmi"
2014. január 30. 06:14
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szerintem nem fogják deportálni, pedig jó lenne. Ha nem is, remélem ezek után komolyan észhez tér, és befogja a pofáját
2014. január 30. 06:19
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Uhh,hát azért ez a rengeteg szavazat is jelent valamit!! Ráadásul 4 nap alatt!!
o.O
De szerintem se fogják deportálni
De szerintem se fogják deportálni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.