Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről
2014. február 01. 21:10
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Jesszusom de megijedtem, azt hittem már, hogy Európába akarják deportálni O.O Nekem az már tök mindegy h Amerikában, vagy Kanadában lakik, csak maradjon azon a kontinensen!
2014. február 01. 21:11
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Vagy felőlem vihetik még Afrikába is. pl a sivatagba, vagy mondjuk valami bennszülött törzshöz.
2014. február 01. 21:21
Idézet (LeslieLora @ 2014.02.01. 21:11)
Vagy felőlem vihetik még Afrikába is. pl a sivatagba, vagy mondjuk valami bennszülött törzshöz.
Vigyék az Északi-sarkra!
2014. február 01. 22:06
Vigyék egy olyan helyre ahol soha többet nem hallunk róla! De jó lenne! És úgy is Obama jól fog dönteni és elviszik valahova Justint!
2014. február 01. 22:54
|
|
Cirmos cicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216227 offline
|
Takarodjon el az Antarktiszra!
2014. február 02. 10:31
Omg! Én nem gondoltam volna hogy idáig elfajul ez az ügy! Megérdemli szerintem Justin ezt az egészet. Azt hiszi bármit megtehet
2014. február 02. 10:47
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Igazán sajnálom a kanadaiakat.
2014. február 02. 14:31
nekem tök mindegy h hova viszik, a lényeg h ne európába jöjjön. épp elég csapás az nekem a Jóistentől h egy bolygón lakok vele xD
2014. február 02. 15:45
Nem tudom kit sajnáljak: a kanadaiakat vagy Obamát, hogy ilyenekkel kell foglalkoznia
2014. február 02. 15:50
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Protekcióóóó
és at öbbi xd ha én tettem volna ilyet nemcsakhogysenki le se szarná ,hanem ha arról lenne szó .... szó nélkül kitoloncolnának
egyébként tuti megússza és szegééény Obama (az ember azt hinné egy elnök ennél komolyabb dolgokkal foglalkozik!! hehe)
2014. február 02. 16:54
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Űzze csak el nyugodtan azt a hülye gyereket!!!!!
2014. február 02. 17:12
|
|
ElizabehtMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 216128 offline
|
Ezt nem elűzni kell hanem kivégezni! Sokkal jobban járna az egész világ
2014. február 02. 17:13
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
De olyan helyre "száműzze", ahol nem tudja ezt a szánalmat folytatni, amit csinál!
D
Én bírtam Justint (régen)...de ilyen fanatikusan megszállott, hál'Istennek soha nem voltam. És szerintem ez a rengeteg csaj, aki odavan érte, ha tovább látna a külsőn...talán hánynának tőle...Mert akkor nem ragadnának le ott, hogy " ÚrIsten, Jézusom mennyira állatian jó pasi" stb...hanem látnák, hogy amit művel az egyszerűen, kritikán alluli... Az én szememben annyira lejáratta magát, hogy én már csak helyesnek sem láttam...csak az jut róla eszembe, hogy: "Úristen...érte vannak oda tinilányok milliói?" ...:// Remélem kinövik ezt az imádatot, vagy Bieberke észhez tér, és lesz miért imádni ennyire...nekem édes mindegy, csak ne halljak már róla úton-útfélen.(:
Én bírtam Justint (régen)...de ilyen fanatikusan megszállott, hál'Istennek soha nem voltam. És szerintem ez a rengeteg csaj, aki odavan érte, ha tovább látna a külsőn...talán hánynának tőle...Mert akkor nem ragadnának le ott, hogy " ÚrIsten, Jézusom mennyira állatian jó pasi" stb...hanem látnák, hogy amit művel az egyszerűen, kritikán alluli... Az én szememben annyira lejáratta magát, hogy én már csak helyesnek sem láttam...csak az jut róla eszembe, hogy: "Úristen...érte vannak oda tinilányok milliói?" ...:// Remélem kinövik ezt az imádatot, vagy Bieberke észhez tér, és lesz miért imádni ennyire...nekem édes mindegy, csak ne halljak már róla úton-útfélen.(:
2014. február 02. 18:22
Piers Morgant talán sikerül kirakni ,de Justin megérdemelné , hogy lássa nem ér annyit hogy annyira ragazkodjanak hozzá az emberek , hogy ott akarják tudni USA-ba. Mellesleg igazad van ercsi2000 talán tovább fogja nyomni ,de valami cssak lesz akkor, hogy világ: 1 justin:0
2014. február 03. 00:40
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Szeretem Justin hangját, de sajnos már nevetséges amit művel.. Ha deportálják, ha nem, az éneklést és a botrányokat (hacsak megnem jön az esze) így is, úgy is folytatni fogja, csak egy hidegebb helyen.. Az egész véleményem erről, hogy nem sok esély van a deportálásra..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: