Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről
2014. január 31. 20:44
Deakbrigitta..
Nem védem Miley-t,de ő már került börtönbe egy héten kb...háromszor?
Hajrá Obama mindent bele!Küld ki Justint a fenébe!
(sorry fanok kommenteket nem kérek!)
Nem védem Miley-t,de ő már került börtönbe egy héten kb...háromszor?
Hajrá Obama mindent bele!Küld ki Justint a fenébe!
(sorry fanok kommenteket nem kérek!)
2014. január 31. 21:39
|
|
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline
|
Én nem vagyok belieber, és kifejezetten utálom őt, de nem akarom hogy száműzzék. AZ hogy börtönbe került és most ki is akarják tiltani az USÁ-ból az talán helyre rakja egy kicsit és visszavesz a képéből.
2014. január 31. 22:02
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Utálom őt és meg is érdemelné , ha kitiltanák
2014. január 31. 23:29
|
|
Ritaa827új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 214115 offline
|
Le lehet szólni, de szerintem megérdemelné. Már régóta vágja maga alatt a fát, és nem hitte, hogy lesz következménye -hiszen ő Justin Bieber, akinek még az is tudja a Baby vagy a Love me c. számát, aki ki nem állhatja! Hát, erről ennyit.
Az meg, hogy Miley rossz példát mutat a fiataloknak, egy dolog. De, nem vezet ittasan, nem drogozik. Onnantól kezdve pedig, hogy most leszbikus-e vagy sem, egyéni szociális probléma.
Az meg, hogy Miley rossz példát mutat a fiataloknak, egy dolog. De, nem vezet ittasan, nem drogozik. Onnantól kezdve pedig, hogy most leszbikus-e vagy sem, egyéni szociális probléma.
2014. február 01. 08:17
|
|
Lilla1220új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 212586 offline
|
Nem tudom...nem szeretem,sőt,viszont azért nem kéne száműzni,de nem tudom,na mindegy.Ezért most ne utáljatok.Lehet,hogy jót tenne neki egy jó kis száműzetés,csak ne ide jöjjön xdd.
2014. február 01. 08:25
Idézet (Tica64 @ 2014.01.31. 22:56)
Jaj ne!! Akkor ide fog jönni??
Maximum Kanadába mehet. E.T. is hazament a filmben.
2014. február 01. 09:11
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Tica64: Igen ide fog jönni magyarországra pont a te házadba és a te szobádba fog lakni
Amúgy meg valószinű Kanadába megy
2014. február 01. 12:00
|
|
Jégkirálynőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 216473 offline
|
Hááát azért tényleg durva dolgokat csinál, de azért a száműzés nem túlzás kicsit??? Kb minden 20 éves ugyanezt csinálja, csak őket nem figyeli minden kamera... Én se szeretem .. sőt, de azért ez már túlzás!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: