Az elmúlt időkben nagyon megutáltam Perriet, Zayn egy normális lányt érdemelne, nem egy ilyen mű és idegbeteg csajt.
Várhat még azért a gyerekre. Az Ő karrierjén nem lehet sokat rontani, de Zaynek nagyon bezavarna.
Perrie Edwards kisbabát szeretne
2014. január 29. 15:53
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Egyszerűen röhejesek ezek a "Zerrie" utálók.Gondolkodjatok már el egy kicsit. Zayn soha nem lehet a tiétek akár mennyire is álmodoztok erről naphosszakat. Viszont, szerintem minden Zayn vagy 1D rajongó azt akarja ,hogy Ő boldog legyen. Akkor miért is fordultok ellenük ? Ha boldog ti is boldogok vagytok.
Talán kicsit elgondolkodhatnátok néha ... (nem vagyok 1D fan!!)
Talán kicsit elgondolkodhatnátok néha ... (nem vagyok 1D fan!!)
2014. január 29. 15:58
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Jázusom... ZAyn az övüké??????? uramisten szakado
Stay Strong BOgi én egyet értek kivéve azzal amit zárójelbe írtál... pontosan ezt akartam leírni... bár én sem szeretem perriet tiszteletben tartom és elfogadom mert zayn őt szereti és az a fontos hogy boldog legyen és ha ezt vele tervezi én elfogadtam mert nem áll jogomban felháborodni.
2014. január 29. 15:59
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ohhhhhh össze illenek
2014. január 29. 16:04
Nem bírom Zaynt (sem Perriet, de ez most más kérdés). De mi az, hogy Zayn az övéké? Mi ő? Egy tárgy? Na ne.
2014. január 29. 16:09
|
|
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline
|
Alig várom az első 1D/LM -es babát!!!!!!!!!!
2014. január 29. 16:09
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
jositenkemkiezte?xd
2014. január 29. 16:10
Idézet (Phann @ 2014.01.29. 15:31)
Zerrie utálók, pacsi!
Zayn...ez most komoly?Egy pszihopatához megy hozzá...
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
Először tanuldd meg azt leírni, hogy pszichopata. Köszi.
A többi mondatodhoz pedig nem szólok hozzá, az a te véleményed.
Nem vagyok sem Mixer sem Directioner, ezt hozzáteszem.
2014. január 29. 16:10
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Szerintem összeillenek..de előszöt ugye sküvő kéne aztán több év eggyütt élés..és utána a gyerek,mert szerintem még nem állnak készen..vagy pl.vehetnének egy kutyát és addig avval foglalkozhatnának..így talán felkészülnének egy kicsit.
2014. január 29. 16:11
Nem bírom az olyan embereket,mmint Perrie, akik egyszerre mindent szeretnének. A baba, Zayn és a Little Mix még Perrienek se menne egyszerre. De örülök a kapcsolatuknak. És a 1D rajongók meg tisztra megőrültek. O.o
2014. január 29. 16:12
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
nem azt mondta hogy most. hanem majd HA összeházasodtak. mindenki szeretne egy kisbabát. most ha én azt mondom hogy majd szeretnék, akkor mindenki egyből arra gondol, hogy én 15 évesen családalapításba kezdek!?
2014. január 29. 16:23
Najó! Nem vagyok 1D fan, sőt... Mixer sem vagyok,bár az ő dalaikat kedvelem.
De mégis! Perrie 26 éves. Fiatal? Haggyálmár. Pont ideális. Abba kell hagynia a karierr építést? Ha ő ezt akarja? Miért ne élhetne ő is ugyanolyan életet mint bárki más? Ráadásul miért lenne pszihopata? Úristen! Szerintem nagyon jó, ha.lesz gyerekük. Erősítené a kapcsolatukat.
És aki azt mondja, hogy Zayn jobbat érdemelne... nos ki az a jobb? Te? Neked miért kelene Zayn? Azért, hogy legyen egy helyes és sikeres pasid akinek tudnál a dicsőségében fürdeni? Nem akarnál gyereket, nehogy a pasidnak ne legyen karriere (vagyis pénze)? Ez beteges gondolkodás. Az, hogy gyereket akar, az teljesen normális.
Remélem nem szakítanak/válnak el majd.
Örülnék, ha lenne egy jó példa a fiatal házasoknak
De mégis! Perrie 26 éves. Fiatal? Haggyálmár. Pont ideális. Abba kell hagynia a karierr építést? Ha ő ezt akarja? Miért ne élhetne ő is ugyanolyan életet mint bárki más? Ráadásul miért lenne pszihopata? Úristen! Szerintem nagyon jó, ha.lesz gyerekük. Erősítené a kapcsolatukat.
És aki azt mondja, hogy Zayn jobbat érdemelne... nos ki az a jobb? Te? Neked miért kelene Zayn? Azért, hogy legyen egy helyes és sikeres pasid akinek tudnál a dicsőségében fürdeni? Nem akarnál gyereket, nehogy a pasidnak ne legyen karriere (vagyis pénze)? Ez beteges gondolkodás. Az, hogy gyereket akar, az teljesen normális.
Remélem nem szakítanak/válnak el majd.
Örülnék, ha lenne egy jó példa a fiatal házasoknak
2014. január 29. 16:25
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Egy kicsit kezd elegem lenni ebből a "sztár" (inkább celeb) párból. Mindenből ők folynak, ráadásul ennek a szerelemnek többet kéne jelentenie nekik, minthogy mindenhova magukkal vigyék a kamerát. Éljék a boldog életüket, de nem vagyok rá kíváncsi, és eléggé idegesít már, hogy mindenhol őket látom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 29. 16:33
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
sok sikert nekik!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.