Bár még az esküvő részleteit sem árulták el, Perrie saját elmondása szerint már egy nagyon szeretne egy kisbabát a családba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards kisbabát szeretne
2014. január 29. 15:20
2014. január 29. 15:24
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem még picit fiatal, de a lényeg, hogy ők boldogok legyenek.
2014. január 29. 15:31
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Zerrie utálók, pacsi!
Zayn...ez most komoly?Egy pszihopatához megy hozzá...
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
kiss.julianna01
2014. január 29. 15:34
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Nem, nem neeem! Ha egy kisbaba is képbe jönne, két lehetséges jövő elé néznénk:
1. A kiskölyök elvenné tőlünk Zaynie-t, mert valljuk be egy gyerek sok melót és időt igényel
2. A csemete szülei szarnának a csöppségre és a karrierjükkel foglalkoznának továbbra is.
Kegyetlenül fog hangzani, de a második nekem jobban tetszik, mert az én érdekeimet az szolgálná, nem akarok még Zerrie babát
1. A kiskölyök elvenné tőlünk Zaynie-t, mert valljuk be egy gyerek sok melót és időt igényel
2. A csemete szülei szarnának a csöppségre és a karrierjükkel foglalkoznának továbbra is.
Kegyetlenül fog hangzani, de a második nekem jobban tetszik, mert az én érdekeimet az szolgálná, nem akarok még Zerrie babát
2014. január 29. 15:34
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Veszélyes ötlet, Perrie... Hiába nem vagyok 1D fan, örülök, hogy gyereket szeretne/szeretnének, mert ez így szép szerintem. Hogy miért veszélyes? A sok elmebeteg és szociopata (remélem jól írtam, de nem biztos) rajongó miatt. Simán kinézem belőlük, hogy még a pici irányába is halálos üzeneteket küldenek. -.-
Hát azért sok boldogságot a jövendőbeli házasoknak!
Hát azért sok boldogságot a jövendőbeli házasoknak!
2014. január 29. 15:37
Imádom őket, de még fiatalok. Perrie még nem gondolt arra, hogy ilyen fiatal fejjel nem bírná egy gyerek árnyoldalait.
2014. január 29. 15:44
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
sok boldogságot
2014. január 29. 15:44
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Biztos cuki lenne!
2014. január 29. 15:45
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Tudja egyáltalán mivel jár az anyaság?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 29. 15:46
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Phann @ 2014.01.29. 15:31)
Zerrie utálók, pacsi!
Zayn...ez most komoly?Egy pszihopatához megy hozzá...
mégis mért lenne Perrie pszihopata? És Zayn nem rontaná el az életét azzal, hogy ha Perrie-vel lenne egy közös gyerekük! am Zayn nem is egyszer mondta, hogy nagyon boldog Perrie-vel
2014. január 29. 15:50
Szeretem őket,de szerintem még ez túl korai lenne.Sok mindent tisztázniuk kell még mielőtt meghozzák ezt a nagyon fontos és egy életre szóló döntést.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.