Starity

Kim Ji Won - Singles Magazine February Issue ‘14

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 28. 21:08 #1
- törölt felhasználó -    
Mi lett azzal a szép hosszú hajával?? ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Ameth45
2025. március 02. 11:20 #2
Ameth45
Ameth45
〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉

Státuszwww.youtube.com/watch?v=VtDkWxazeu8 / One Piece 2 évad / 2026.03.10
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1808
Csatolások: 1857
Azonosító: 119918
Idézet (,2014.01.28. 21:08~4679227)
Mi lett azzal a szép hosszú hajával??  ohmy.gif

Szerintem ugyanolyan szép rövid hajjal is, mint hosszúval! Sőt a röviddel szerintem még gyönyörűbb! heart.gif heart.gif heart.gif
2026. február 18. 16:56 #3
antons
antons
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 558243
Kim Ji Won valóban egy gyönyörű színésznő, akit én nagyon csodálok. Már régóta követem a munkásságát, és minden szerepében lenyűgöz a tehetsége és a kisugárzása. Amikor a Singles Magazine 2014 februári számában jelent meg, egyszerűen elbűvölt a fotózás stílusa és eleganciája. Az arca mindig sugározza a természetes szépséget, és minden mosolya valami különlegeset ad a képeknek. Én különösen imádom a dél-koreai doramákat, és Kim Ji Won szereplései mindig kiemelkednek számomra. A karakterei nagyon hitelesek, és könnyen át tudom érezni az érzelmeiket. Számomra ő nemcsak szép, hanem inspiráló is, mert a színészi játékán keresztül mindig új érzelmi dimenziókat fedezek fel. Amikor nézem a sorozatait, gyakran elgondolkodom azon, hogy mennyi munkát és tehetséget igényel egy ilyen karrier. Kim Ji Won egyszerre sugároz erőt és nőiességet, ami rendkívül ritka kombináció. Számomra ő igazi példakép, nemcsak a szépsége, hanem a profizmusa miatt is. Érdekel minden, ami a pályafutásához kapcsolódik, legyen az új drama, interjú, vagy fotózás. Gyakran nézek vissza régi szerepeire, hogy lássam, hogyan fejlődött az évek során. Ezért mindig izgatottan várom az új projektek híreit. A dél-koreai doramák világa számomra varázslatos, és Kim Ji Won a kedvenceim között van, mert minden megjelenése emlékezetes. Az eleganciája, a stílusa és a tehetsége miatt egyszerűen nem lehet nem szeretni. A képei a magazinban, a színészi munkája és a kisugárzása mind hozzájárulnak ahhoz абетка у віршах, hogy rajongjak érte. Összességében Kim Ji Won nemcsak egy gyönyörű színésznő, hanem egy igazi művész, aki mindig képes meglepni és lenyűgözni a rajongóit. Én nagyon csodálom őt, és továbbra is követni fogom minden munkáját, mert egyszerűen imádom őt és a dél-koreai doramákat.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok