Kim Ji Won - Singles Magazine February Issue ‘14
2025. március 02. 11:20
|
|
Ameth45〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
Idézet (,2014.01.28. 21:08~4679227)
Mi lett azzal a szép hosszú hajával?? 
Szerintem ugyanolyan szép rövid hajjal is, mint hosszúval! Sőt a röviddel szerintem még gyönyörűbb!
2026. február 18. 16:56
|
antonsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 26.02.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 558243 offline
|
Kim Ji Won valóban egy gyönyörű színésznő, akit én nagyon csodálok. Már régóta követem a munkásságát, és minden szerepében lenyűgöz a tehetsége és a kisugárzása. Amikor a Singles Magazine 2014 februári számában jelent meg, egyszerűen elbűvölt a fotózás stílusa és eleganciája. Az arca mindig sugározza a természetes szépséget, és minden mosolya valami különlegeset ad a képeknek. Én különösen imádom a dél-koreai doramákat, és Kim Ji Won szereplései mindig kiemelkednek számomra. A karakterei nagyon hitelesek, és könnyen át tudom érezni az érzelmeiket. Számomra ő nemcsak szép, hanem inspiráló is, mert a színészi játékán keresztül mindig új érzelmi dimenziókat fedezek fel. Amikor nézem a sorozatait, gyakran elgondolkodom azon, hogy mennyi munkát és tehetséget igényel egy ilyen karrier. Kim Ji Won egyszerre sugároz erőt és nőiességet, ami rendkívül ritka kombináció. Számomra ő igazi példakép, nemcsak a szépsége, hanem a profizmusa miatt is. Érdekel minden, ami a pályafutásához kapcsolódik, legyen az új drama, interjú, vagy fotózás. Gyakran nézek vissza régi szerepeire, hogy lássam, hogyan fejlődött az évek során. Ezért mindig izgatottan várom az új projektek híreit. A dél-koreai doramák világa számomra varázslatos, és Kim Ji Won a kedvenceim között van, mert minden megjelenése emlékezetes. Az eleganciája, a stílusa és a tehetsége miatt egyszerűen nem lehet nem szeretni. A képei a magazinban, a színészi munkája és a kisugárzása mind hozzájárulnak ahhoz абетка у віршах, hogy rajongjak érte. Összességében Kim Ji Won nemcsak egy gyönyörű színésznő, hanem egy igazi művész, aki mindig képes meglepni és lenyűgözni a rajongóit. Én nagyon csodálom őt, és továbbra is követni fogom minden munkáját, mert egyszerűen imádom őt és a dél-koreai doramákat.
Kapcsolódó sztárok
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.

1 felhasználónak tetszik: