A Grammy-díjátadó legszebb ruhái
2014. január 28. 13:31
|
|
vivicica00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 187505 offline
|
Taylor Swift és Christine Teigen ruhája a legjobb
Ariana Grandenek Christine Teigennek áll a legjobban
Ariana Grandenek Christine Teigennek áll a legjobban
2014. január 28. 13:32
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Csodálatos ruhák, de egyértelműen Katy Perry, Beyonce és Alicia Keys vitték a pálmát.
2014. január 28. 14:05
beyoncé ruhájáról előbb jut eszembe egy függöny vagy terítő, mint estélyi. alicia ruhája sem az igazi. katy-é és tayloré azok amik tetszenek, christine teigené se rossz, de szerintem nem az alkalomhoz illő. pink ruhája deréktól felfelé kaotikus. parison nem lepődtem meg, egyből gondoltam, hogy valahol "szellőztetnie" kell...
2014. január 28. 14:17
Egyedül Katy ruhája tetszik - de csak tetszik, nem hinném, hogy felvenném
2014. január 28. 14:24
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Christine Teigen és Rita Ora ruhája nagyon bejön. Alicia és Ciara is gyönyörű volt. Beyo ruhája nem tetszik, mondjuk alapból nem jön be az a fajta megoldás.. Pink ruhája sem lenne rossz, csak nem áll jól rajta, mert túl férfias az alakja.
2014. január 28. 14:44
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
Katy és Ariana ruhája jo
2014. január 28. 14:58
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Katy, Bey, és Ciara ruhája volt a legszebb
2014. január 28. 15:01
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Beyoncé "ruhája" olyan mint valami régi függöny, vagy asztalterítő
2014. január 28. 15:13
taylor-nak meg aira-nak a ruhája tetszik a legjobban!
2014. január 28. 15:26
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hű, mennyi szépség van itt.
Katyé érdekes, nem megszokott, és pont ezért, valamiért tetszik.
Pink ruhája szépnek szép, de valahogy nem illik hozzá. Ő egy felettébb extravagáns énekesnő, nem is túl nőies alakkal, így szerintem nem állt túl jól neki.
Taylort nem kedvelem, az viszont tény, hogy ruhaválasztás terén nem tud tévedni.Gyönyörű volt.
Beyoncé...Hát, az övé sem mindennapi volt, az már biztos.
De tetszik.
Christine Teigen fantasztikus nézki ebben a ruhában!
Ciara is szép volt, és nagyon előnyös darabot választott.
Paris úgy látszik nem változik ("a hátul éppen alig takaró dressz feltárta a nagyközönségnek, hogy Paris nem visel bugyit."),a ruhája viszont szép. Habár az ujja nekem nem tetszik.
Alicián valamiért nem tetszik ez a ruha
Valahogy nem előnyös neki,szerintem.
Ariana szokás szerint úgy néz ki, mint 8 éves kislány, de azért aranyos, és szép.
Ritáé valahogy nem jön be.
Katyé érdekes, nem megszokott, és pont ezért, valamiért tetszik.
Pink ruhája szépnek szép, de valahogy nem illik hozzá. Ő egy felettébb extravagáns énekesnő, nem is túl nőies alakkal, így szerintem nem állt túl jól neki.
Taylort nem kedvelem, az viszont tény, hogy ruhaválasztás terén nem tud tévedni.Gyönyörű volt.
Beyoncé...Hát, az övé sem mindennapi volt, az már biztos.
Christine Teigen fantasztikus nézki ebben a ruhában!
Ciara is szép volt, és nagyon előnyös darabot választott.
Paris úgy látszik nem változik ("a hátul éppen alig takaró dressz feltárta a nagyközönségnek, hogy Paris nem visel bugyit."),a ruhája viszont szép. Habár az ujja nekem nem tetszik.
Alicián valamiért nem tetszik ez a ruha
Ariana szokás szerint úgy néz ki, mint 8 éves kislány, de azért aranyos, és szép.
Ritáé valahogy nem jön be.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: