Idén nagy sikernek örvendtek a flitterekkel teleszórt, átlátszó, fényes anyagokból készült esélyi ruhák, melyekben mindenki a maga módján tündökölhetett.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Grammy-díjátadó legszebb ruhái
2014. január 27. 22:48
Azta *_* nagyon szépek! De nekem Katy ruhája nagyon tetszik!!
2014. január 27. 22:49
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Christine ruhája a legjobb *.*
2014. január 27. 22:56
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Katy-nek valami hihetetlenül klassz ruhája van. *-* Nagyon tetszik. Egyszerű, de fantasztikus!
A többi nem különösebben tetszett, meg volt ami nagyon rusnya. :S
2014. január 27. 22:59
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Paris Hilton új albuma..Te jó Isten
Egyébként a ruhákról csak annyit,hog y egyikre sem tudtam mondani azt,hogy "hű de baromira gyönyörű" ,mert valahogy egyik sem tetszik úgy igazán...
De ami a legjobb az szerintem Tayloré,meg Alicia Keys-é talán... Katy-é kissé furi,de szép benne..
Beyoncé nagyon bevállalós.. A Pink rajongóktól pedig előre is bocsi,de Pink egyáltalán nem nőies ezen a fotón,ebben a ruhában (meg amúgy sem,sorry
)
2014. január 27. 23:23
|
|
Ariana1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 220033 offline
|
Ariana és Katy a legjobb
2014. január 27. 23:24
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Szerintem egyik se valami szép, olyan mintha mindegyiküknek feltűnési viszketegsége lenne, és a ruhák fele nem is tűnik ruhánkat.
2014. január 27. 23:40
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Ahányszor meglátom Arianát rosszul leszek! Elhiszem én h nyomni kell neki ezt az ártatlan kislány imidzset, de borzalmas a haja és olyan az arca mintha valami fájna neki! A borzalmas nejlonharisnya mániáját már inkább nem is részletezném! Taylor és Ciara viszont fantasztikusan néztek ki!!
2014. január 27. 23:45
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
"Stylist nélkül dolgozott, amiért elismerés jár,"
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de képzeljétek, hogy én mindennap stylist nélkül válogatom össze a ruháimat
köszönöm az elismeréseket!! Virágokat az öltözőmbe kérem
Nem akarok nagyképűnek tűnni, de képzeljétek, hogy én mindennap stylist nélkül válogatom össze a ruháimat
köszönöm az elismeréseket!! Virágokat az öltözőmbe kérem
2014. január 28. 02:00
|
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline
|
Katy:jó
Pink:ööö...elmegy
Taylor:egész jó
Beyonce:legjobb
Christine:nem tetszik
Ciara:2. legjobb
Paris:a ruha szép, de ez a sok barnító...
Alicia:gyönyörű a ruhája, de mi ez az arckifejezés????
Ariana:úgy látom ő csak cuki tud lenni
Rita:szép.
Pink:ööö...elmegy
Taylor:egész jó
Beyonce:legjobb
Christine:nem tetszik
Ciara:2. legjobb
Paris:a ruha szép, de ez a sok barnító...
Alicia:gyönyörű a ruhája, de mi ez az arckifejezés????
Ariana:úgy látom ő csak cuki tud lenni
Rita:szép.
2014. január 28. 06:14
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem értem Paris mi a fenét keres itt?! A felsoroltak közül Beyonce ruhája tetszik a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: