David Suchet elvállalta, hogy felolvassa a teljes Bibliát, amit aztán hangoskönyv formájában értékesítenek. A munkálatok befejeződtek, a megjelenést húsvétra ígérik.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Suchet az egész Bibliát rögzítette
2014. január 27. 16:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2014. január 27. 16:28
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Te jó ég! Az egész Bibliát felolvasta?! És nem fizettek érte sokat neki szóval nem csak a pénzért tette
Ez szép tőle! Gratulálok!
2014. január 27. 16:37
Nagyon hasznos a Biblia hangoskönyv formájában, még több emberhez eljuthat Isten beszéde.
David Suchet meg mindig is szimpatikus volt, örülök, hogy elvállalta ezt a munkát, a hangja nagyon kellemes.
David Suchet meg mindig is szimpatikus volt, örülök, hogy elvállalta ezt a munkát, a hangja nagyon kellemes.
2014. január 27. 16:39
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Nagyon jó cikk, és nagyon dicséretes, amit tesz.
2014. január 27. 16:46
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Ez jó. Szegén öreg nénik, akik nem tudnak már úgy olvasni.
Ez mindenkinek jobb. A kisgyerek nem fogja elolvasni, így hallgathatja
2014. január 27. 16:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sok munkája lehetett vele...
2014. január 27. 17:08
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Hát, van türelme, az is biztos. szerintem ez tökre szép dolog volt tőle, bár nekem ez egyáltalán nem vált hasznomra, szerintem nem is fog soha. De nem ez a lényeg ><
2014. január 27. 20:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Azta, megemelem a kalapom előtte.
Nem semmi dologra vállalkozott és duplán becsülendő, hogy ezt a Poirot munkálatai mellett véghez is vitte.
2014. január 28. 07:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm az eddigi megjegyzéseket.
Davidről már korábban is olvastam, hogy ezt csinálja - talán egy vagy két mondat erejéig meg is említettem valamelyik korábbi, vele kapcsolatos cikkben - és engem ki tudja miért, de nem lepett meg. Mr Suchet sosem szokta az egyszerűbb utat választani, szereti a kihívásokat.
Nagyon szimpatikus gondolatai vannak és remek dolog, hogy bevállalta ezt a tényleg nem mindennapi feladatot, ha úgy tetszik, kihívást. A hívők egy részének körében biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz, de azon túl is valószínűleg nagyon sokan megszerzik majd maguknak, függetlenül attól, hogy nem nevezik magukat hívőnek. David gyönyörűen beszél, egyszerűen élvezet hallgatni, annyira gyönyörű orgánuma van. Az pedig külön pirospont, hogy ez a "zengzetesség és antikság" pont passzol a hangoskönyvhöz.
A mindenkinek hasznos alatt pedig azt értették, hogy a nem hívők is megismerkedhetnek a teljes Szentírással, anélkül, hogy kézbe vennék a könyvet. Ami szerintem is nagyon jó dolog. Hiszen attól, hogy valaki nem hívő, még ismerheti pontosan azt, amit elvileg elutasít. Mert amit megismersz és megtanulsz, nem veszik el tőled. Ezzel is tanul valamit az ember, ha egyszer végighallgatja. 78 óra nem piskóta, nyilván nem egyszerre kell meghallgatni, de napi 1-1,5 óra az olyan kellemes adagnak tűnik.
Január 18-án David Suchet egyébként Izraelbe utazott, forgatni a Szent Péter nyomában című doksit, ami tulajdonképpen a Szent Pál nyomában folytatása. Ha ezzel végzett, úgy tudom, Amerikába, illetve Kanadába fog utazni.
Előtte azonban még vele készül el februárban egy vadonatúj műsor (Encounters: Performers on Performance) első epizódja, amit egy színházban (Lyric Theatre) rögzítenek. Az interjút Fiona Lindsay készíti majd vele... Szívesen elmennék, de nyilván nem tudok.
Davidről már korábban is olvastam, hogy ezt csinálja - talán egy vagy két mondat erejéig meg is említettem valamelyik korábbi, vele kapcsolatos cikkben - és engem ki tudja miért, de nem lepett meg. Mr Suchet sosem szokta az egyszerűbb utat választani, szereti a kihívásokat.
Nagyon szimpatikus gondolatai vannak és remek dolog, hogy bevállalta ezt a tényleg nem mindennapi feladatot, ha úgy tetszik, kihívást. A hívők egy részének körében biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz, de azon túl is valószínűleg nagyon sokan megszerzik majd maguknak, függetlenül attól, hogy nem nevezik magukat hívőnek. David gyönyörűen beszél, egyszerűen élvezet hallgatni, annyira gyönyörű orgánuma van. Az pedig külön pirospont, hogy ez a "zengzetesség és antikság" pont passzol a hangoskönyvhöz.
A mindenkinek hasznos alatt pedig azt értették, hogy a nem hívők is megismerkedhetnek a teljes Szentírással, anélkül, hogy kézbe vennék a könyvet. Ami szerintem is nagyon jó dolog. Hiszen attól, hogy valaki nem hívő, még ismerheti pontosan azt, amit elvileg elutasít. Mert amit megismersz és megtanulsz, nem veszik el tőled. Ezzel is tanul valamit az ember, ha egyszer végighallgatja. 78 óra nem piskóta, nyilván nem egyszerre kell meghallgatni, de napi 1-1,5 óra az olyan kellemes adagnak tűnik.
Január 18-án David Suchet egyébként Izraelbe utazott, forgatni a Szent Péter nyomában című doksit, ami tulajdonképpen a Szent Pál nyomában folytatása. Ha ezzel végzett, úgy tudom, Amerikába, illetve Kanadába fog utazni.
2014. január 28. 16:23
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Az igen. Köszönet a szép és tartalmas cikkért. Igazán felüdülés ezt olvasni a sok popcorn hír mellett.
Mr. Suchet mindig is a kedvencem volt, és még sosem csalódtam benne.
Csodálatos dolgot vitt véghez. nem kis kitartás kellett ehhez gondolom
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.