Megérkezett a Demóna új előzetese
2014. január 29. 07:37
Tetszik az előzetes, de nekem az ilyen filmek nem szoktak tetszeni, szóval én nem fogom megnézni.
2014. január 29. 14:02
Nekem nagyon tetszik az előzetes és már alig várom a filmet. *.*
2014. február 02. 19:42
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Szegény Maleficent....átkeresztelték Demónának...na de ez a magyarok mániája(már bocs). De komolyan mér kell mindent elmagyarosítani??? De komolyan?? Mért nem maradhat a önmagában Maleficentnek, ahogyan azt egykor kitalálták?? Mert ugye már a rajzfilmben is Demóna lett....de legalább a film hagyhatták volna...na de nekem tetszik a projekt(film) szóval kíváncsian várom.
2014. február 02. 21:57
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (AnnaMetál @ 2014.02.02. 19:42)
Szegény Maleficent..átkeresztelték Demónának...na de ez a magyarok mániája(már bocs). De komolyan mér kell mindent elmagyarosítani??? De komolyan?? Mért nem maradhat a önmagában Maleficentnek, ahogyan azt egykor kitalálták?? Mert ugye már a rajzfilmben is Demóna lett..de legalább a film hagyhatták volna...na de nekem tetszik a projekt(film) szóval kíváncsian várom. 
Azért, mert más nyelvekkel ellentétben nálunk nem jelent semmit a Maleficent. Szerintem a Demóna egyébként elég ötletes, hiszen mindenkinek a démon szó jut eszébe róla, ami többet mond, a Maleficent. Egyébként nem is hinnéd, sokszor mennyit dob egy mesén (vagy filmen) az, ha például a poénokat, neveket lefordítják. Ha jó munkát végeznek, nagyobbat üt, mint az eredeti. Ilyen a Shrek is, ha jól emlékszem.
2014. február 02. 23:25
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Jó, mondjuk van ahol elismerem, hogy jó a szinkron. Pl: a régi Disney rajzfilmek. De nekem azt nem lehet beadni, hogy jobb a poén magyarúl, mint eredetiben. Én bizonyos filmeket elvből nem nézek szinkronnal. Mivel a színész eredeti hangját kell hallani és úgy kell megérteni a storyt. Pl sok esetben a szinkron nem adja vissza az eredeti mondanivalót. A rajzfilm más eset többnyire, mivel az leginkább gyerekeknek készült. De ott is legtöbb esetben kinyírják a legfontosabb üzenetet, amit a film vagy rajzfilm közvetíteni akar.
2014. február 02. 23:35
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ha Angelina nem játszana benne, nem is érdekelne. A dal nem rossz, de annyira nem dobott fel, mint ahogyan a hozzászólások után vártam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: