Starity

Demi Lovato hatalmas turnéval készül rajongói számára

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 26. 13:58 #41
- törölt felhasználó -    
Bárcsak ott lehetnék valamelyik turné állomásán... smileeee.gif
2014. január 26. 14:04 #42
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
Bárcsak ott lehetnék
2014. január 26. 14:12 #43
RockNBlack
RockNBlack
új tag
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 219772
HÁ!!!Most fecsegte el,hogy olyan lesz majdnem a koncert mint Beyonceé,ezek csak lopni tudnak?Ah,a hajával illetően leesett egy kő a szívemről (iróniát érezzétek) legalább nem fogja magát vagdosni megint.
2014. január 26. 14:43 #44
Amanda Parker
Amanda Parker
visszatérő vendég

StátuszA legcsodálatosabb érzés az, amikor szeretsz és viszontszeretnek... <3
Hozzászólás: 342
Azonosító: 183375
Demiii.... heart.gif
2014. január 26. 14:47 #45
amanda2000
amanda2000
₩αяяıסя†

Státusz✘and when you're mad, you cease to exist✘
Hozzászólás: 5952
Csatolások: 116
Azonosító: 201753
Ezért szeretem Demit! Annyira kedves a rajongóival, hogy szinte az egész életét nekik áldozta! smileeee.gif Most is nagyon sokat készült erre a turnéra, mert azt akarja, hogy minden rajongója jól érrezze magát. smileeee.gif Imáádom!!! smileeee.gif
2014. január 26. 14:53 #46
- törölt felhasználó -    
Olyan jó lenne ha Magyarországra is eljönne de sajna erre nem sok esélyt látok sad.gif A haja meg egyszerűen fantasztikus heart.gif heart.gif heart.gif
2014. január 26. 15:04 #47
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
hát a rajongói biztos örülnek biggrin.gif
2014. január 26. 15:15 #48
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2058
Azonosító: 210588
Ez a zene szörnyű Rihanna-tól,Miley Stay címü száma sokkal jobb,de Demi legalább nem énekel élőben hamisan,nem úgy mint egyesek.
2014. január 26. 15:21 #49
SmilerVivii
SmilerVivii
visszatérő vendég

Státusz~~~~~ ♥♥♥ NO MUSIC, NO LIFE ♥♥♥ ~~~~~
Hozzászólás: 117
Azonosító: 196571
ezért is szeretem Demit♥
2014. január 26. 15:44 #50
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 10:42)

ekkora cikket írni (...)

Miért miről írjon akkor cikket? bolond.gif Én speciel sokkal jobban díjazom azt, hogyha egy előadó arról beszél az újságoknak, ami voltaképp a munkája. Pár napja a rózsaszín haja volt porondon. Most, ha oda írtál volna egy ilyen hozzászólást, még meg is érteném, hiszen ki a rákot érdekel az, hogy nekik most pink vagy hupilila a haja színe? Bár Demit nem kedvelem, mert iszonyatosan idegesítő, pláne amikor jön a sztéjsztronggal és a világmegváltó tanácsaival, valamint a hatalmas élettapasztalatával, de azzal már egy ideje tisztában van mindenki, hogy bizony halláskárosultságod mellett fogyatékos is vagy. unsure.gif Katy Perryt mindenhol szidod, ahol csak tudod, mert a Prism jopbban teljesít mindenhol az Art poppal ellentétben. Nyáron Christina Aguilerát hordtad el minden sz*rnak, mert szeret enni és van rajta súlyfelesleg. Igen, csak bicskanyitogató hozzászólásokat firkáltál akkor is, mit ne mondjak. Most meg jön Demi Lovato. Mondom, ezzel nem is lenne gondom, de szerintem barokkos túlzás azt mondai rá, hogy tehetségtelen, mert nem az. Szerintem olyan hangterjedelme van, hogy simán leénekelné hatalmas kedvencedet a színpadról. Az meg már más tészta, hogy Lovato egy olyan dalt sem tudott felmutatni karrierje során ami érne egy fabatkát is. Ritka sz*r zenéje van, az igaz, de az még nem jelenti azt, hogy tehetségtelen. Szerintem meg veled az a helyzet, hogy kib*szottul ráérsz. biggrin.gif Tegnap én belém kötöttél egy puszta észrevétel miatt, most meg ide jöttél vitát szítani és a rajongók sajnos megadták neked azt amit akartál. Még a vak is látja, hogy unod a banánt. crazy.gif Azt meg sem említem, hogy beregisztrálásod idején rühellted Madonnát. Sőt, több szócsatádra emlékszem amikor Norah-val vitatkoztál. Mindezek után vicces pont a te szádból hallani azt, hogy Madonna így meg Madonna úgy. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandiiii, idone, Szandi0820, menthol, joe_r, Nina 10
2014. január 26. 15:49 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.01.26. 15:44)
Miért miről írjon akkor cikket? bolond.gif Én speciel sokkal jobban díjazom azt, hogyha egy előadó arról beszél az újságoknak, ami voltaképp a munkája. Pár napja a rózsaszín haja volt porondon. Most, ha oda írtál volna egy ilyen hozzászólást, még meg is érteném, hiszen ki a rákot érdekel az, hogy nekik most pink vagy hupilila a haja színe? Bár Demit nem kedvelem, mert iszonyatosan idegesítő, pláne amikor jön a sztéjsztronggal és a világmegváltó tanácsaival, valamint a hatalmas élettapasztalatával, de azzal már egy ideje tisztában van mindenki, hogy bizony halláskárosultságod mellett fogyatékos is vagy. unsure.gif Katy Perryt mindenhol szidod, ahol csak tudod, mert a Prism jopbban teljesít mindenhol az Art poppal ellentétben. Nyáron Christina Aguilerát hordtad el minden sz*rnak, mert szeret enni és van rajta súlyfelesleg. Igen, csak bicskanyitogató hozzászólásokat firkáltál akkor is, mit ne mondjak. Most meg jön Demi Lovato. Mondom, ezzel nem is lenne gondom, de szerintem barokkos túlzás azt mondai rá, hogy tehetségtelen, mert nem az. Szerintem olyan hangterjedelme van, hogy simán leénekelné hatalmas kedvencedet a színpadról. Az meg már más tészta, hogy Lovato egy olyan dalt sem tudott felmutatni karrierje során ami érne egy fabatkát is. Ritka sz*r zenéje van, az igaz, de az még nem jelenti azt, hogy tehetségtelen. Szerintem meg veled az a helyzet, hogy kib*szottul ráérsz. biggrin.gif Tegnap én belém kötöttél egy puszta észrevétel miatt, most meg ide jöttél vitát szítani és a rajongók sajnos megadták neked azt amit akartál. Még a vak is látja, hogy unod a banánt. crazy.gif Azt meg sem említem, hogy beregisztrálásod idején rühellted Madonnát. Sőt, több szócsatádra emlékszem amikor Norah-val vitatkoztál. Mindezek után vicces pont a te szádból hallani azt, hogy Madonna így meg Madonna úgy. rohog.gif

Beyla, imádlaak meghajolo.gif Kíváncsiságból beleolvastam a véleményeibe, és amikor a Christináról írt résznél jártam, hát jócskán elkerekedtek a szemeim.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2014. január 26. 16:04 #52
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Deminek minden hajszín jól áll. tongue.gif Amúgy örülök a turnénak, még ha nem is világ körüli, szeretem Demit, aranyos és kedves, arról nem is beszélve, hogy imádnivaló hangja van. smileeee.gif
2014. január 26. 16:05 #53
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
Hozzászólás: 381
Azonosító: 212889
annyira gyönyörű már alig várom a turnét ♥
2014. január 26. 16:08 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 10:42)
ekkora cikket írni egy ilyen szarságról. Először legyenek rajongói a hatalmas turnéra. Amit Madonna csinál(t) az hatalmas, ez közelében sincs. Amúgy is az ilyen tehetségtelen, egyéniséggel nem rendelkező futtatott emberek miért veszik el a helyet az igazi előadók elől?

Elolvastam ezt a kis szájkaratét, és lám már megint ki az elinditója? Hát persze, hogy te. dry.gif Most bezzeg Madonna a jó madár, akit felhozol példaként. De amúgy meg hogy jött ide ő? Demi 6 éve ha közismert, Madonna meg már több mint 30 éve. Még jó hogy vannak globális különbségek közöttük. Nem várok én se csodát Demitől, hogy minden egyes jegy el fog kelni a turnéja során, ráadásul nem is akkora név, hogy több 10 ezer, vagy akár 100 ezer embernek adja elő dalait, mert még nincs olyan rég a szakmában, és annyira nem is elismert. Ha netán 20-25 év múlva még fent marad, és alkotott olyat - 9 turné -, amivel beirta magát az emberek szivébe, akkor azt mondom, hogy már lehet hasonlitani Madonnához, de hogy még fényévekre van igy badarság az egész.

Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.01.26. 11:21)
Magyarország talán még a várólistán sincs.
Szinte sejtettem, hogy a mi kis utálkozónk nem más mint egy Lady Gaga, Madonna és egy Beyonce rajongó. Nagyon elszántan küzdenek ezek azért, hogy a pici kis kedvencünk (aki egyébként már elavult) az első vagy a második helyen legyen. Nem fogják fel,hogy a mai fiatalságot Demi Lovato, Selena Gomez és Miley Cyrus érdekli. Nem holmi 90-es 80-as évekbeli két lábon járó stílushányadékok (értve ez Madonna és Lady Gaga).
Demetria túrnéja valóban jobb lesz az előbbieknél, és hatalmas reménység tölt el abban,hogy legalább Bécsbe vagy Pozsonyba ellátogat. Természetesen ha tehetem ott leszek az egyik koncertjén, hiszen nem fogok úgy meghalni, hogy nem találkozok a megmentőmmel, a példaképemmel. Sajnálom, hogy nem fog részt venni a mai Grammy-n de legalább garantáltan szuper felvételek fognak majd készülni, ami pedig minden Lovatic számára fontos!
hi.gif

Azért azt hozzátenném - mert szúrja eléggé a szemem - hogy az két lábon járó stilushányadék - hogy a "kedves" szavaiddal éljek - Madonna tette le a pop alapkövének egy részét. Tehát akik ma nyomon vannak a mainstream zenében, azok elég sokat meritettek Madonna munkásságából.. Amúgy ez a hirtelen felindulást kicsit megértem, mert Holembo mindenkit belekever egy olyan cikkbe, akinek az égadta világon semmi köze, de ő neki kötelessége ez. unsure.gif Szóval mindennek ő a forrása ismételten, pedig mostanság olyan jól meghúzta magát, hogy kezdtem örülni. Ja és még hozzátenném, hogy se Gaga, aki persze mostanában nincs toppon, de sok rajongója van és tehetséges, se Beyoncé aki 1 hónap alatt 3 milliót adott el világszerte a meglepetés albumából és annak a felét csak a hazájában adott el cirka 30 nap alatt, és se Madonna, aki tavaly előtt az MDNA turnéján belül 88 állomásán volt, és hogy mind az összes jegy elkelt, tehát nem elavultak !

Idézet (stayfuckingstrong @ 2014.01.26. 12:12)
Azok a hatalmas Madonna turnék... amin végig tátogott.
"Madonna a legjobb kib**tt előadó, aki kiba**ottul élő. A tátogás mióta számit élő előadásnak ? Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom de szerintem aki tátog a közönség előtt a szinpadon amikor a néző 75 fontot fizet, hogy láthassa , azt le kellene lőni."- Sir Elton John

A full tátogás és a fél playback között van némi különbség. rolleyes.gif Ráadásul a turnéi alatt ritkán alkalmazott playbacket. És hidd el Madonnának hatalmas turnéi voltak. A Sticky & Sweet turné(ja) minden idők 2. legnagyobb bevételű turné volt a történelem során, ha jól tudom, de ha nem is, akkor is benne van az első 5-be, ami azért nem kis dolog. Az MDNA turnéval is irdatlan mennyiségű pénzt hozott számára. 2012-ben az ő turnéja volt a legjövedelmezőbb. Hiába támadjátok Madonna mindig is nagy név volt/van/lesz, amig világ a világ. Elton Johnnak meg kicsit savanykás izű a szőlője.. rolleyes.gif Kár hogy szabad véleményed nem tudtad kifejteni.

Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.01.26. 14:01)
Ha jól emlékszem múltkor is pontosan ugyanezt a szöveget lőtted el a turnés cikkje alatt. Már akkor is halálra nevettem magam rajta. Jaa, vagy még sem? smileeee.gif

Kezdek rájönni, hogy igazából édes mindegy, hogy a múltjáról (ugye sokan azon vannak kiakadva) vagy pedig a karrierével kapcsolatos dolgairól mesél, mert ti, utálkozók, abba is képesek vagytok belekötni ha szimplán levegőt vesz.  biggrin.gif

Nem kell mindent szó szerint érteni. Norah is csak arra tért ki, hogy nincs akkora ismertsége, hogy stadionokat töltsön be. Nem akarok felvágni képekkel, de ha utánanéznél Madonna első 5 sorába áll ennyi ember. laugh.gif Amúgy semmi gondom nincs Demivel különösen, kivéve a szájrágós szóbeszédeivel. Jó dalai vannak, az utóbbi 2 albuma is jóra sikeredett - még ha nem is fogy kellően, pedig az amcsik elvileg szeretik őt, de még egy arany státuszt is alig tudja beperkálni. Azért van még hová fejlődnie és van még mit letennie. Ideje még van felzárkózni, azért szoritok neki, hogy a turnéja alakuljon valamennyire..
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla, Nina 10
2014. január 26. 16:10 #55
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Szerintem jó lett a haja:)
De mi az a valami a fején?furi..
2014. január 26. 16:27 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 15:59)
Igen ma unatkoztam:D És jó nézni, hogy pl. te is folyton reagálsz meg regényt írsz:D Madonnát most sem kedvelem mint ember, de sosem mondtam olyant, hogy ne ismerném el, vagy valami ezzel kapcsolatos:)(amúgy meg mi közöd van, hogy én akkor, meg most mit gondolok Madonnáról hm?biggrin.gif) Szóval ez megint rossz irány, mint ahogy az is, hogy Katy perry szidásnak bármennyire is köze van a prism-hez. mert olyan mintha nem is adott volna ki albumot:D csak 1 kislemezt, 12 éveseknek. Ez is mellé ment Beyla, meg az is, hogy ha valaki olyan tehetséges, mint ahogy te itt most védőszentként megjelensz Lovastó mellett, akkor miért írod, hogy "hogy Lovato egy olyan dalt sem tudott felmutatni karrierje során ami érne egy fabatkát is. Ritka sz*r zenéje van, az igaz" Akkor a nagy tehetségét miért nem bontakoztatja ki a zenéjében?biggrin.gif EZ olyan mint, mindenki jó valamiben, te is, de az okoskodást hagyni kéne, meg a Demi Lovastó ajnározást, mert mindenki tehetséges, csak nem mind1 mennyire:D Ezért mondom, hogy kerüljön előtérbe a tehetséges énekes, meg zenész, ne a lohasztó meg az efféle töltelék emberkék.

Jaj hagyjad már magad ! Madonnát, és bárki mást rossz szinben hoznál fel Gagával szemben. Még én is meglepődtem, hogy Katy-t többre tartod mint Demit. laugh.gif Pedig Katyről aztán csak lehúzó, alpári szövegeket tudsz "megfogalmazni" - na jó a megfogalmazás a te részedről erős túlzás. rohog.gif Ahhoz még tovább kell koptatnod az "agyad". Ezt a "12 évesnek való zene" dumát pedig már jobban kenem-vágom, mint te. Nem unod még ezt? Már a Roar megjelenése óta ez szajkózod. Inkább te viselkedsz úgy mint egy 12 éves, de még lehet sokat is mondtam ezzel.. Olyan jó lenne ha néha leszállnál a magas lóról, mert te vagy az oldal egyik legidiótább tagja. Amúgy meg tényleg hiába szidod "sunyiban" a Prism albumot - sajnos kellően észrevehető, akkor is jobban teljesit, mint most Gaga. Ja és 3 kislemez jelent meg már a Prismhez. Gaga pedig már tojik az egész Artpopba, mert többet nem tudna belőle kihozni, főleg hogy már hónapok teltek el. De azt vicces olvasni - olvastam 1-2 cikknél a kommented, mert épp láttam, és nem, nem követlek - hogy vajon mikor jön az újabb kislemez, és a DWYW klipje meg ez meg az. Azt hittem elég nagy fanja vagy, hogy utána olvass mik is az igaz hirek. De te csak reménykedsz és bizakodsz mint egy 12 éves.. rolleyes.gif Látszik milyen felszinesen szereted a munkásságát. Én is a rajongója vagyok, de még igy is tájékozottabb vagyok mint 1-2 őrültebb litlömonszterz, akik ismerik a kislemezes dalait, meg egyéb pofába nyomott Gagás hireket. Grátulésön.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Nina 10
2014. január 26. 16:33 #57
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
nekem tetszik a hajszíne, jól áll neki smileeee.gif a turnéval kapcsolatban pedig, örülök, hogy turnézik, így többet lehet a rajongóival wink.gif és megértem, hogy ideges, én is az lennék smileeee.gif
2014. január 26. 17:03 #58
- törölt felhasználó -    
Milyen jó buli van itt:D hehe
2014. január 26. 17:10 #59
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Azonosító: 207595
Nem is értem, hogy miért várjátok annyira, hogy menjen Magyarországra.Hisz az AMERIKAIAK 90%-A AZT SE TUDJA, HOGY HOL VAN MAGYARORSZÁG!
2014. január 26. 17:21 #60
Rosso
Rosso

StátuszRide or die
Hozzászólás: 501
Csatolások: 34
Azonosító: 197668
Szerintem jó lett a haja smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok