Demi Lovato hatalmas turnéval készül rajongói számára
2014. január 26. 13:58
Bárcsak ott lehetnék valamelyik turné állomásán...
2014. január 26. 14:12
|
|
RockNBlackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 219772 offline
|
HÁ!!!Most fecsegte el,hogy olyan lesz majdnem a koncert mint Beyonceé,ezek csak lopni tudnak?Ah,a hajával illetően leesett egy kő a szívemről (iróniát érezzétek) legalább nem fogja magát vagdosni megint.
2014. január 26. 14:43
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Demiii....
2014. január 26. 14:47
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Ezért szeretem Demit! Annyira kedves a rajongóival, hogy szinte az egész életét nekik áldozta!
Most is nagyon sokat készült erre a turnéra, mert azt akarja, hogy minden rajongója jól érrezze magát.
Imáádom!!!
2014. január 26. 14:53
Olyan jó lenne ha Magyarországra is eljönne de sajna erre nem sok esélyt látok
A haja meg egyszerűen fantasztikus
2014. január 26. 15:21
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
ezért is szeretem Demit♥
2014. január 26. 15:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 10:42)
ekkora cikket írni (...)
Miért miről írjon akkor cikket?
2014. január 26. 15:49
Idézet (Beyla @ 2014.01.26. 15:44)
Miért miről írjon akkor cikket?
Én speciel sokkal jobban díjazom azt, hogyha egy előadó arról beszél az újságoknak, ami voltaképp a munkája. Pár napja a rózsaszín haja volt porondon. Most, ha oda írtál volna egy ilyen hozzászólást, még meg is érteném, hiszen ki a rákot érdekel az, hogy nekik most pink vagy hupilila a haja színe? Bár Demit nem kedvelem, mert iszonyatosan idegesítő, pláne amikor jön a sztéjsztronggal és a világmegváltó tanácsaival, valamint a hatalmas élettapasztalatával, de azzal már egy ideje tisztában van mindenki, hogy bizony halláskárosultságod mellett fogyatékos is vagy.
Katy Perryt mindenhol szidod, ahol csak tudod, mert a Prism jopbban teljesít mindenhol az Art poppal ellentétben. Nyáron Christina Aguilerát hordtad el minden sz*rnak, mert szeret enni és van rajta súlyfelesleg. Igen, csak bicskanyitogató hozzászólásokat firkáltál akkor is, mit ne mondjak. Most meg jön Demi Lovato. Mondom, ezzel nem is lenne gondom, de szerintem barokkos túlzás azt mondai rá, hogy tehetségtelen, mert nem az. Szerintem olyan hangterjedelme van, hogy simán leénekelné hatalmas kedvencedet a színpadról. Az meg már más tészta, hogy Lovato egy olyan dalt sem tudott felmutatni karrierje során ami érne egy fabatkát is. Ritka sz*r zenéje van, az igaz, de az még nem jelenti azt, hogy tehetségtelen. Szerintem meg veled az a helyzet, hogy kib*szottul ráérsz.
Tegnap én belém kötöttél egy puszta észrevétel miatt, most meg ide jöttél vitát szítani és a rajongók sajnos megadták neked azt amit akartál. Még a vak is látja, hogy unod a banánt.
Azt meg sem említem, hogy beregisztrálásod idején rühellted Madonnát. Sőt, több szócsatádra emlékszem amikor Norah-val vitatkoztál. Mindezek után vicces pont a te szádból hallani azt, hogy Madonna így meg Madonna úgy. 
Beyla, imádlaak
2014. január 26. 16:04
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Deminek minden hajszín jól áll.
Amúgy örülök a turnénak, még ha nem is világ körüli, szeretem Demit, aranyos és kedves, arról nem is beszélve, hogy imádnivaló hangja van.
2014. január 26. 16:05
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
annyira gyönyörű már alig várom a turnét ♥
2014. január 26. 16:08
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 10:42)
ekkora cikket írni egy ilyen szarságról. Először legyenek rajongói a hatalmas turnéra. Amit Madonna csinál(t) az hatalmas, ez közelében sincs. Amúgy is az ilyen tehetségtelen, egyéniséggel nem rendelkező futtatott emberek miért veszik el a helyet az igazi előadók elől?
Elolvastam ezt a kis szájkaratét, és lám már megint ki az elinditója? Hát persze, hogy te.
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.01.26. 11:21)
Magyarország talán még a várólistán sincs.
Szinte sejtettem, hogy a mi kis utálkozónk nem más mint egy Lady Gaga, Madonna és egy Beyonce rajongó. Nagyon elszántan küzdenek ezek azért, hogy a pici kis kedvencünk (aki egyébként már elavult) az első vagy a második helyen legyen. Nem fogják fel,hogy a mai fiatalságot Demi Lovato, Selena Gomez és Miley Cyrus érdekli. Nem holmi 90-es 80-as évekbeli két lábon járó stílushányadékok (értve ez Madonna és Lady Gaga).
Demetria túrnéja valóban jobb lesz az előbbieknél, és hatalmas reménység tölt el abban,hogy legalább Bécsbe vagy Pozsonyba ellátogat. Természetesen ha tehetem ott leszek az egyik koncertjén, hiszen nem fogok úgy meghalni, hogy nem találkozok a megmentőmmel, a példaképemmel. Sajnálom, hogy nem fog részt venni a mai Grammy-n de legalább garantáltan szuper felvételek fognak majd készülni, ami pedig minden Lovatic számára fontos!

Szinte sejtettem, hogy a mi kis utálkozónk nem más mint egy Lady Gaga, Madonna és egy Beyonce rajongó. Nagyon elszántan küzdenek ezek azért, hogy a pici kis kedvencünk (aki egyébként már elavult) az első vagy a második helyen legyen. Nem fogják fel,hogy a mai fiatalságot Demi Lovato, Selena Gomez és Miley Cyrus érdekli. Nem holmi 90-es 80-as évekbeli két lábon járó stílushányadékok (értve ez Madonna és Lady Gaga).
Demetria túrnéja valóban jobb lesz az előbbieknél, és hatalmas reménység tölt el abban,hogy legalább Bécsbe vagy Pozsonyba ellátogat. Természetesen ha tehetem ott leszek az egyik koncertjén, hiszen nem fogok úgy meghalni, hogy nem találkozok a megmentőmmel, a példaképemmel. Sajnálom, hogy nem fog részt venni a mai Grammy-n de legalább garantáltan szuper felvételek fognak majd készülni, ami pedig minden Lovatic számára fontos!
Azért azt hozzátenném - mert szúrja eléggé a szemem - hogy az két lábon járó stilushányadék - hogy a "kedves" szavaiddal éljek - Madonna tette le a pop alapkövének egy részét. Tehát akik ma nyomon vannak a mainstream zenében, azok elég sokat meritettek Madonna munkásságából.. Amúgy ez a hirtelen felindulást kicsit megértem, mert Holembo mindenkit belekever egy olyan cikkbe, akinek az égadta világon semmi köze, de ő neki kötelessége ez.
Idézet (stayfuckingstrong @ 2014.01.26. 12:12)
Azok a hatalmas Madonna turnék... amin végig tátogott.
"Madonna a legjobb kib**tt előadó, aki kiba**ottul élő. A tátogás mióta számit élő előadásnak ? Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom de szerintem aki tátog a közönség előtt a szinpadon amikor a néző 75 fontot fizet, hogy láthassa , azt le kellene lőni."- Sir Elton John
"Madonna a legjobb kib**tt előadó, aki kiba**ottul élő. A tátogás mióta számit élő előadásnak ? Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom de szerintem aki tátog a közönség előtt a szinpadon amikor a néző 75 fontot fizet, hogy láthassa , azt le kellene lőni."- Sir Elton John
A full tátogás és a fél playback között van némi különbség.
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.01.26. 14:01)
Ha jól emlékszem múltkor is pontosan ugyanezt a szöveget lőtted el a turnés cikkje alatt. Már akkor is halálra nevettem magam rajta. Jaa, vagy még sem?
Kezdek rájönni, hogy igazából édes mindegy, hogy a múltjáról (ugye sokan azon vannak kiakadva) vagy pedig a karrierével kapcsolatos dolgairól mesél, mert ti, utálkozók, abba is képesek vagytok belekötni ha szimplán levegőt vesz.
Kezdek rájönni, hogy igazából édes mindegy, hogy a múltjáról (ugye sokan azon vannak kiakadva) vagy pedig a karrierével kapcsolatos dolgairól mesél, mert ti, utálkozók, abba is képesek vagytok belekötni ha szimplán levegőt vesz.
Nem kell mindent szó szerint érteni. Norah is csak arra tért ki, hogy nincs akkora ismertsége, hogy stadionokat töltsön be. Nem akarok felvágni képekkel, de ha utánanéznél Madonna első 5 sorába áll ennyi ember.
2014. január 26. 16:10
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Szerintem jó lett a haja:)
De mi az a valami a fején?furi..
De mi az a valami a fején?furi..
2014. január 26. 16:27
Idézet (holembo @ 2014.01.26. 15:59)
Igen ma unatkoztam:D És jó nézni, hogy pl. te is folyton reagálsz meg regényt írsz:D Madonnát most sem kedvelem mint ember, de sosem mondtam olyant, hogy ne ismerném el, vagy valami ezzel kapcsolatos:)(amúgy meg mi közöd van, hogy én akkor, meg most mit gondolok Madonnáról hm?
) Szóval ez megint rossz irány, mint ahogy az is, hogy Katy perry szidásnak bármennyire is köze van a prism-hez. mert olyan mintha nem is adott volna ki albumot:D csak 1 kislemezt, 12 éveseknek. Ez is mellé ment Beyla, meg az is, hogy ha valaki olyan tehetséges, mint ahogy te itt most védőszentként megjelensz Lovastó mellett, akkor miért írod, hogy "hogy Lovato egy olyan dalt sem tudott felmutatni karrierje során ami érne egy fabatkát is. Ritka sz*r zenéje van, az igaz" Akkor a nagy tehetségét miért nem bontakoztatja ki a zenéjében?
EZ olyan mint, mindenki jó valamiben, te is, de az okoskodást hagyni kéne, meg a Demi Lovastó ajnározást, mert mindenki tehetséges, csak nem mind1 mennyire:D Ezért mondom, hogy kerüljön előtérbe a tehetséges énekes, meg zenész, ne a lohasztó meg az efféle töltelék emberkék.
Jaj hagyjad már magad ! Madonnát, és bárki mást rossz szinben hoznál fel Gagával szemben. Még én is meglepődtem, hogy Katy-t többre tartod mint Demit.
2014. január 26. 16:33
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
nekem tetszik a hajszíne, jól áll neki
a turnéval kapcsolatban pedig, örülök, hogy turnézik, így többet lehet a rajongóival
és megértem, hogy ideges, én is az lennék
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: