Miért vezessünk blogot?
2014. január 28. 19:47
Én jelenleg Once Upon a Time fanficeket írok és fordítok egy Wordpresses blogon (akit érdekel, link az adatlapomon), valamint Merengőn Andro néven Robin Hood, a tolvajok fejedelme ficeket is alkotgatok.
2014. január 28. 20:25
Blogot írni tényleg jó dolog c: Sokat olvasok, és mindig hagyok nyomot a blogoknál, ha elolvasom
Sajna egyre több a Jb és 1D-s blogot olvasok, illetve láttam, ami totál sablonos és nyálas -.-" Van olyan, hogy POZITÍV kritikát hagyunk magunk után, erre az író a sárgaföldig lebasz, h milyen köcsög vagy....én is írok blogot ^^
Sajna egyre több a Jb és 1D-s blogot olvasok, illetve láttam, ami totál sablonos és nyálas -.-" Van olyan, hogy POZITÍV kritikát hagyunk magunk után, erre az író a sárgaföldig lebasz, h milyen köcsög vagy....én is írok blogot ^^
2014. január 28. 21:11
izayoichan: Nézz fel én blogjaimra, nem sablonosak, és én bírom a negatív kritikát is, amíg az a jóízlés határain belül mozog. Linkek a profilomon.
2014. január 29. 16:40
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Én is a kritika blog csapatban vagyok. Bár a blogom nincs belinkelve a profilomon ez pont azért van mert magamnak írom. Ha valaki elolvassa mert véletlenül megtalálja nem zavar de igazából csak egy saját szórakoztatás féle. Filmekről és sorozatokról is írtam már és rajtam kívül még senki nem látta (nem tiltottam le jelszóval vagy ilyenek). De most ,hogy látom mennyien kirakják a blogjaikat lehet kirakom a sajátom hátha kiderül ,hogy valakit érdekel is
2014. január 29. 16:55
Idézet (Violet Hepburn @ 2014.01.29. 16:40)
Én is a kritika blog csapatban vagyok. Bár a blogom nincs belinkelve a profilomon ez pont azért van mert magamnak írom. Ha valaki elolvassa mert véletlenül megtalálja nem zavar de igazából csak egy saját szórakoztatás féle. Filmekről és sorozatokról is írtam már és rajtam kívül még senki nem látta (nem tiltottam le jelszóval vagy ilyenek). De most ,hogy látom mennyien kirakják a blogjaikat lehet kirakom a sajátom hátha kiderül ,hogy valakit érdekel is 
Nekem elküldöd PÜ-ben a linket? Nagyon érdekelne, mert szeretem a kritika blogokat.
2014. január 29. 21:22
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Én is írok blogot, ilyet is olyat is, de mindegyiknek csak 2-3 olvasójáról tudok sajna.
2014. január 30. 09:17
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Gesztenye2 ahhoz hogy többen nézék a blogodat sajnos hírdetni kell, mert másképp nem sokan fogják tudni, hogy írsz. Facebookon nagyon sok blogos csoport van, ahol a blogírók teszik közzé írásaikat, ajámlom neked őket, elég ha keresőbe beírod, hogy blogok, és sokat találhatsz.
Androsama milyen típusú kritikás blogokat szeretsz? Ami sorozatokról, filmekről, könyvekről szólnak, vagy az olyat is, ami blogkritikákkal foglalkozik?
Androsama milyen típusú kritikás blogokat szeretsz? Ami sorozatokról, filmekről, könyvekről szólnak, vagy az olyat is, ami blogkritikákkal foglalkozik?
2014. január 30. 09:20
Idézet (Heni18 @ 2014.01.30. 09:17)
Nekem mindegy, ha igényes a blog. De az ilyen sztárokról meg szépségtrükkökről szólókat nem igazán csípem. Viszont a történetes (ha nem sablonos), valamint kritikai blogokat bírom.
És igen, hirdetni kell a blogokat. Én is hirdetem őket részben Fészen, részben itt (adatlapomon), részben Merengőn, sőt Hotdogon is. Nem mindig van sok olvasóm, de ez van.
2014. január 30. 11:49
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Idézet (Androsama @ 2014.01.30. 09:20)
Nekem mindegy, ha igényes a blog. De az ilyen sztárokról meg szépségtrükkökről szólókat nem igazán csípem. Viszont a történetes (ha nem sablonos), valamint kritikai blogokat bírom.
És igen, hirdetni kell a blogokat. Én is hirdetem őket részben Fészen, részben itt (adatlapomon), részben Merengőn, sőt Hotdogon is. Nem mindig van sok olvasóm, de ez van.
Az adatlapomon megtalálható a kritikás blog, amin főleg blogkritikák vannak, meg részben dizájn blog is, de a kritika a fő. A fanfic amit írsz, abba majd bele fogok nézni, mert szeretem a OUAT-ot. Nekem is van még egy törtenetes blogom, amit nemrég kezdtem, a legtöbb olvasója mégis mindig a 1D fanficnak van, még ha sablon is.
2014. január 30. 11:52
Idézet (Heni18 @ 2014.01.30. 11:49)
Az adatlapomon megtalálható a kritikás blog, amin főleg blogkritikák vannak, meg részben dizájn blog is, de a kritika a fő. A fanfic amit írsz, abba majd bele fogok nézni, mert szeretem a OUAT-ot. Nekem is van még egy törtenetes blogom, amit nemrég kezdtem, a legtöbb olvasója mégis mindig a 1D fanficnak van, még ha sablon is.
Jelenleg két ficem fut - bár az egyik fordítás -, az egyik a Messziről jött idegen, ami saját írás. A másik A kastély őre, amit engedéllyel fordítok. És nem titkoltan RumBelle-párti vagyok.
Meg vannak novelláim is külön kis részlegben.
2014. január 30. 21:09
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Én is vezetek egy blogot. Oldalamon meg lehet nézni
2014. február 01. 14:19
|
|
Everhope.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 143833 offline
|
Nekem többféle blogom is van, de általában történeteket (fanficeket) írok. Már írtam egyet Ed Sheeran és Tom Odell főszereplésével, emellett Narry párosításban is írok.
Akit érdekel, az adatlapomon meglehet találni minden linket!^^
2014. február 01. 16:14
Én is szeretnék elkezdeni egy blogot. Most fogom megpróbálni.
2014. február 02. 10:04
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2014. február 07. 12:47
én úgy használom mint egy naplót, és vki mindig +1-ezi, ami kezd frusztrálni
2014. február 07. 12:50
Idézet (AntiBiebs @ 2014.02.07. 12:47)
én úgy használom mint egy naplót, és vki mindig +1-ezi, ami kezd frusztrálni
Örülj neki, ez azt jelenti, hogy valakinek tetszik, amit írsz.
2014. február 08. 14:06
|
|
Ági012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 184544 offline
|
az én blogom: http://remnytelen.blogspot.hu/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: