Kristen Stewart leborotválná a haját
2014. január 26. 14:19
|
|
RockNBlackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 219772 offline
|
Rendben tegye meg nyugodtan.Rondább már úgy se lehet.
2014. január 26. 14:58
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Idézet (Miss.Vicious @ 2014.01.25. 23:07)
Baszd meg
ezen jót nevettem...Pont te mondasz ilyet?
Akinek a Wandájreksön a mindenne..Nem vagyok egy Kristen fan ,de az tény ,hogy Kristen a Wandinál milládszor tehetségesebb és ha énekes lenne abban is leverné a homárjaidat..Tudom sértés a melegekre nézve mert nem azok ,de a nyálas pofájukról más nem jut eszembe...és még ezek mellett JB-t szidját chh...Tehát én a helyedben meg nem szolalnék ennyi.

na én ezen nevetem jót nem szeretem az 1d nem is hallgatom soha de nekem ne mondja senki azt,hogy Kristenél van tehetségtelenebb,amúgy meg vágasa csak lehet,hogy attól eredetibb lesz (bocs a helyesírási meg fogalmazási hibákért de fáradt vagyok)
2014. január 26. 15:33
Belecsapott a villám, vagy mi? Hirtelen kopasz akar lenni? Le a kalappal!
2014. január 26. 17:35
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Tényleg szép haja van, én a helyébe nem vágatnám le. Rövid hajjal tiszta Rivaille lenne.
2014. január 26. 18:40
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Hajrá, ha megcsinálja, képet róla, nevetni szeretnék.
2014. január 26. 20:10
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Először is 1_- Olyan hajat akar mint James Dean-nak,vagy kinek van? Jézusom,egy nő legyen már nőies basszus,miért álmodoznak fiús hajról? Azért hogy az utcán meg kell nézni 5-ször is,mert nem lehet eldönteni hogy fiú-e vagy lány?
Másodszor meg kopasz fej meg tetkó? Vagy még jobb,esetleg térképet akar tetováltatni a fejbőrére???
2014. január 26. 20:15
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Idézet (mogyeszka @ 2014.01.26. 20:10)
Először is 1_- Olyan hajat akar mint James Dean-nak,vagy kinek van? Jézusom,egy nő legyen már nőies basszus,miért álmodoznak fiús hajról? Azért hogy az utcán meg kell nézni 5-ször is,mert nem lehet eldönteni hogy fiú-e vagy lány?
Másodszor meg kopasz fej meg tetkó? Vagy még jobb,esetleg térképet akar tetováltatni a fejbőrére???
egyetértek
2014. január 26. 20:42
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
szerintem szép haja van és kár lenne levágatni, de az ő döntése.
2014. január 26. 22:59
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (deaddreamer @ 2014.01.26. 14:58)
na én ezen nevetem jót nem szeretem az 1d nem is hallgatom soha de nekem ne mondja senki azt,hogy Kristenél van tehetségtelenebb,amúgy meg vágasa csak lehet,hogy attól eredetibb lesz (bocs a helyesírási meg fogalmazási hibákért de fáradt vagyok)
Van ,aki egyet értett velem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: