Ariana Grande olyan akar lenni, mint Miley
2014. január 26. 11:59
Idézet
csak kifejezi magát
Idézet
,,Ha olyan tested lenne, ott ülnél mellette."
Szerintem olyan butus kinézete van ennek a lánynak,de ezzel a két mondatával egyetértek.
2014. január 26. 11:59
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Na még egy Teréz Anya
De a Miley - s része tök jó
2014. január 26. 12:05
Nos, Ariana nemcsak álszent,de még buta is.Miley,meg a rocksztár,körülbelül mint jusztina bíbőr meg a zene.Ég és föld.
Egyébként már most is hasonlít rá abban,hogy megjátssza magát.Csak ő az álszent kislány bőrébe bújt,Miley meg a figyelemhiányos k*rváéba.Miley nem fejezi ki magát,mert ez nem ő.
Egyébként már most is hasonlít rá abban,hogy megjátssza magát.Csak ő az álszent kislány bőrébe bújt,Miley meg a figyelemhiányos k*rváéba.Miley nem fejezi ki magát,mert ez nem ő.
2014. január 26. 12:12
Szerintem normálisan mondta el Ariana a véleményét. Szeretem,hogy nem ítél el senkit!
Nekem sincs gondom Miley-val csak na..Justinnal meg persze,hogy nincs csak kicsit visszavehetne. Nem kéne kihasználnia azt,hogy mindenki őt lesi,mit csinál. Hány sztár csinál ilyet? Ők miért nincsennek a címlapokon? Á,kapjátok be. #Justin #ariana #love
2014. január 26. 12:17
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
"Cukimuki" Arianácska látott már valaha igazi rocksztárt? Nagyon úgy tűnik, hogy nem. Miley olyan messze van ettől a fogalomtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Bár mondjuk, nem a "cukimuki" Ariana lenne, ha nem nyalna be valakinek. Egyébként szeretem Mileyt, de azért nincs egy bombázó teste.
2014. január 26. 12:24
Rocksztár?Miley?Na ne nevettessetek!Green day,na ők igazi rocksztárok.Miley csak egy éppen aktuális időszakát kiélő sztárocska.A Green day saját erejéből húzta fel magát a csúcsra és már 330 éve ott van ,míg Miley csak megkattant és elkezdett hülyeségeket csinálni.A rocksztárság nem abból áll hogy valaki pucérkodik,iszik és drogozik!
2014. január 26. 12:37
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ó hogy én mennyire szeretem Ariana-t
2014. január 26. 12:51
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Ez a lány szerintem pont olyan amilyennek kinéz. Mintha egy mesebeli világban élne, ahogy hatalmas rózsaszín lovak vágtatnak a kék füvön és eszik a lila búzát, vagy mit. Minden "hiperszuper" a számára.
2014. január 26. 13:32
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Szegény naiv, buta kislány........
2014. január 26. 13:40
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Vegre valaki!! Nagyon aranyos volt tole♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

3 felhasználónak tetszik: