Ariana Grande olyan akar lenni, mint Miley
2014. január 26. 08:12
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Először rosszul olvastam a címet, azt hittem nem akar olyan lenni, de rájöttem
Mi van veled Ari??
2014. január 26. 08:13
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Aranyos tőle hogy megvédi mind a két sztárt
2014. január 26. 08:20
2014. január 26. 08:32
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Miley egy rocksztár?????????? Ezzel a rocksztárokat gyalázod! Jót röhögtem amugy kösz feldobtad a reggelem. Jah és ne utánozd miley hidd el jobban jársz azzal
2014. január 26. 08:34
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Arianatól ezt nem gondoltam volna.
2014. január 26. 09:01
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Úristen már Arina is ilyen akar lenni.
2014. január 26. 09:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Uhhh, ez Ariana-baba nem gyengén kancsi... Na, de az a baj ezzel a világmegváltó popgenerációval, hogy semmi köze a zenéhez, a tehetséghez, egyszerűen mindenki barija mindenkinek, és folyton egymást dícsérik.
Pfff, ezek már nem a zenét helyezik előtérbe, hanem ha beüt a feltűnési viszketegség, mentegetik egymást, jönnek az elcsépelt önbizalomhiány-dologgal (haha, az a deszka test belőlem semmi kisebbségi komplexust nem vált ki...).
Esetleg ez a sok mai repedtfazék, ha már zenei karrierbe fogott, megpróbálhatna azzal is érvényesülni, nem a méhszája mutogatásával.
Pfff, ezek már nem a zenét helyezik előtérbe, hanem ha beüt a feltűnési viszketegség, mentegetik egymást, jönnek az elcsépelt önbizalomhiány-dologgal (haha, az a deszka test belőlem semmi kisebbségi komplexust nem vált ki...).
Esetleg ez a sok mai repedtfazék, ha már zenei karrierbe fogott, megpróbálhatna azzal is érvényesülni, nem a méhszája mutogatásával.
2014. január 26. 09:46
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nem kéne mások s*ggét nyalni ahhoz, hogy már megint címlapon lehessen. Így is sokkal nagyobb a hype a drága körül, mint amennyit megérdemelne. A nyilatkozatából meg látszik, hogy egy elképesztően buta lány. Persze, még Miley meg Justin viselkedése a normális...
2014. január 26. 09:46
Szerintem Ariana egyáltalán nem azt akarta ezzel mondani, hogy úgy akar viselkedni, mint Miley, hanem azt, hogy Mileyt nem érdekli mások véleménye és magabiztos, és ebben szeretne rá hasonlítani. Nem ártana értelmezni a szöveget, mielőtt mindenki lehülyézné Őt.
A másik pedig, persze, hogy megvédi Justint, amikor dolgoztak is együtt, ebben nem tudom mi a rossz.
Nem helyesli a viselkedését, mondta, hogy ez komoly ügy, csak megvédi.
2014. január 26. 09:48
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Szegény lány annyira dilis még hogy Miley-t elvan ájulva...golyón ül meztelenül rossz példát mutat és mellesleg irtó alaktalan lány nem értem az embereket de komolyan!!!
2014. január 26. 09:51
Arianát régebben kedveltem, de az utóbbi nyilatkozataival egyre inkább erősödött bennem a tudat, hogy ostobább, mint a Victorious-beli karaktere, és azt hiszem, ezzel végleg bebizonyította ezt. Az nem gond, ha rajong Cyrus-ért (bár van egy olyan gyanúm, hogy csak beakar nála vágódni), de ennyire elfogultan védeni egyszerűen röhejes. Ha szerinte az mókás, hogy a VMA-n menyasszony létére házas ember micsodájához dörzsöli a hátsóját, vagy hogy hülyére füvezi magát, akkor gondolom Arianának sem lehet több esze, mint Miley-nak. Az meg, hogy Miles egy rocksztár, kész röhej. Miley nem az, még csak nem is popsztár. Tudtommal, azokat az embereket nevezzük rock/popsztárnak, akik a zenéje végett kerülnek címlapokra, viszont Miley-t inkább a villantásaival és a pucérkodásaival rakták újabban a magazinok hasábjaira. Költői kérdés: miknek is nevezzük ezeket a lányokat...?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.