A rocksztárt szokták mondani olyanokra is, akik nyilvánvalóan nem azok, nem is a ROCK, mint zene itt a lényeg, nem kell ezen fennakadni...
Amúgymeg nyilvánvalóan nem fog sz.rt mondani róluk, nem az az imidzse, azt mondja, amit mondania kell, kiszámítható, szelíd kis nyilatkozat volt. Szóra sem érdemes.
Ariana Grande olyan akar lenni, mint Miley
2014. január 25. 22:53
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (hungergamesFan16 @ 2014.01.25. 22:46)
Miley nem rocksztár, azért ezt szögezzük le. Sőt, még popsztárnak sem nevezném, nem a zenéjével marad a címlapokon.
Ariana meg szerintem közel annyira ostoba, mint a karaktere a Victoriousban.
Ariana meg szerintem közel annyira ostoba, mint a karaktere a Victoriousban.
én is valami hasonlót akartam írni
2014. január 25. 22:58
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
1. Csak gratulálni tudok a kis Arianának.
2. Ha van olyan ostoba, mint amilyennek látjuk, rövid időn belül ott fog vergődni Miley-val.
3. Szerintem nem bátorság, hanem baromság kell ahhoz, hogy egy golyón vergődj, hogy ezt mondjam...
2. Ha van olyan ostoba, mint amilyennek látjuk, rövid időn belül ott fog vergődni Miley-val.
3. Szerintem nem bátorság, hanem baromság kell ahhoz, hogy egy golyón vergődj, hogy ezt mondjam...
2014. január 25. 23:15
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.01.25. 22:58)
1. Csak gratulálni tudok a kis Arianának.
Én is valami ilyesmire gondoltam miközben ezt olvastam!
2014. január 25. 23:29
Szerintem nem áll jól neki ez a "mindenkitakibotrányosaztmegvédem" szerep ......
2014. január 25. 23:44
Na azért azt megnézném
Körülbelül ugyanúgy nézne ki a klipp, mint a Wrecking Ball de a cím: "Kinőttem a Nickelodeont"
Körülbelül ugyanúgy nézne ki a klipp, mint a Wrecking Ball de a cím: "Kinőttem a Nickelodeont"
1 felhasználónak tetszik:
hungergamesFan16
2014. január 25. 23:49
ne legyen már olyan mint Miley csak elcsunyítaná magát
2014. január 25. 23:58
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Miley, mint rockstar??? LOL Ezen most nagyon jót röhögtem XDDD Mileyka meg a rock eléggé különböző dolog. Az egyik zene a másik meg cincogás... És Miley elég erősen a pop kategória. Am meg ha olyan akar lenni mint Miley... Egészsége, szerintem Mileyból bőven sok 1 is...
2014. január 25. 23:59
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hajra ! Ha kurva akar lenni hath legyen nem az en szegyenem !
2014. január 26. 00:01
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Ariana nekem egyre ostobábbnak tűnik
Miley-t tényleg alig lehet besorolni bárhová mert a zenéjéről alig emlegetik. Oké persze Bangerz lemez és szedjétek, vegyétek de egyébként..
Justin meg jóhogy a legelszigeteltebb ember, (ha jól értem, miért mondta) mert alig lehet manapság már megbízni az emberekben, főleg ha olyan híres vagy, még ha nem szeretnek is vannak akik eljátszák csak hogy élvezhessék a pénzt.
Miley-t tényleg alig lehet besorolni bárhová mert a zenéjéről alig emlegetik. Oké persze Bangerz lemez és szedjétek, vegyétek de egyébként..
Justin meg jóhogy a legelszigeteltebb ember, (ha jól értem, miért mondta) mert alig lehet manapság már megbízni az emberekben, főleg ha olyan híres vagy, még ha nem szeretnek is vannak akik eljátszák csak hogy élvezhessék a pénzt.
2014. január 26. 07:20
Szerintem Ariana egyéniség ként jó ,de ha felnéz Miley-ra nekem csak jó micel mindeketőt szertem
2014. január 26. 07:53
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Lola-SP teljesen egyetértek veled!!!
2014. január 26. 07:56
Ez érdekes. Nem vártam volna el Arianatól,hogy ilyet mondjon..
2014. január 26. 07:57
Ez most meglepett. Nem gondoltam volna, hogy pont ő fog ilyet nyilatkozni. Ariana úgy jó, ahogy van, nem kell olyannak lennie, mint Miley.
2014. január 26. 08:08
|
|
Redzsi5225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 205238 offline
|
Jajjnee.. nem tudom őt így elképzelni... BTR. igazad van
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.