Ariana Grande olyan akar lenni, mint Miley
2014. január 25. 21:55
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
itt az igazság Ariana megmonta h nem kell gúnyt űzni justinbol
2014. január 25. 21:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azaz én szememet is kiszúrta, hogy májli szájrusz mióta rocksztár.
Rocksztár esetleg Axl Rose, Slash, Ozzy Osbourne vagy esetleg Tarja, hogy nőt is említsek. Májlinak csak viszket valaga azért csinálja ezt a polgárpukkasztósdit, és a zenéje még középszerű popnak sem megy el, bár a Wrecking ball először tetszett, csak aztán valahogy undorítóvá tette nekem a hozzáforgatott kisfilm. Amúgy csak én vagyok az egyetlen, aki nem vágyik májli anorexiás alakjára?
Valahogy Stana Katic és Jessica Alba testét szívesebben elfogadnám. Amúgy meg nem védte meg bíbőrt csak elmondta azt, hogy milyen benyomást tett rá azon a pár alkalmon amikor találkoztak. Evidens, hogy azt szeretné, hogy rendbe jöjjön, valamint elmondta azt is, hogy igen komoly kezelésre lenne szüksége. Amúgy valóban igen csak hosszasra akarja kinyújtani a nyelvét, hogy szájrusznak nyalhasson. Azt mondjuk nem vágom, hogy miért menő az, ha valaki r*ngyóként viselkedik. Ez a csaj sem teljesen normális.
2014. január 25. 21:59
holeczerd1997 csak annyit, hogy îzlések és pofonok.
fontold meg
2014. január 25. 22:13
|
srencsibaba2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 210230 offline
|
ne legyen olyan mint miley ariana granda
2014. január 25. 22:14
|
srencsibaba2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 210230 offline
|
united kingdom mier jo a jo estezes
2014. január 25. 22:24
„Szerintem nagyon klassz, egy rocksztár, csak kifejezi magát, és nincs semmi rossz abban, hogy egy kis mókával dobjuk fel a popkultúrát. Bárcsak elég magabiztos lennék ahhoz, hogy levetkőzzek és ráüljek egy golyóra [mint a Wrecking Ball klipjében]. Ha olyan tested lenne, ott ülnél mellette.”
Ejnye, ilyen nyilatkozatokkal vigyázz drága, mert könnyen kiforgatják ám
„Szerintem ez nagyon komoly. Annyi tweetet láttam, amelyben gúnyt űznek a rendőrségi fotójából, de csak azt szeretném, hogy rendbe jöjjön. Ez az egész nagyon komoly dolog, nemcsak egy gyerek baklövése, hanem komoly és veszélyes. Ő a legfeltűnőbb, mégis a legelszigeteltebb ember, akivel valaha találkoztam.”
A korábbi nyilatkozata nagyon nem tetszett Justinról, de ezzel kiköszörülte a csorbát. Végre belátja, hogy gond van Justinnal.
Ejnye, ilyen nyilatkozatokkal vigyázz drága, mert könnyen kiforgatják ám
„Szerintem ez nagyon komoly. Annyi tweetet láttam, amelyben gúnyt űznek a rendőrségi fotójából, de csak azt szeretném, hogy rendbe jöjjön. Ez az egész nagyon komoly dolog, nemcsak egy gyerek baklövése, hanem komoly és veszélyes. Ő a legfeltűnőbb, mégis a legelszigeteltebb ember, akivel valaha találkoztam.”
A korábbi nyilatkozata nagyon nem tetszett Justinról, de ezzel kiköszörülte a csorbát. Végre belátja, hogy gond van Justinnal.
2014. január 25. 22:26
|
|
BoyfriendXDDDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 212135 offline
|
Mi lett veled, világ...? Már az ozike is oroszlán akar lenni
2014. január 25. 22:28
Ariana egy gyönyörű tehetséges lány..! ne legyen már botrányos..
2014. január 25. 22:39
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Rocksztár, naná, én meg amerikai elnök vagyok. Körülbelül annyi közöm van hozzá, mint Miley-nak a rocksztársághoz. Esetleg próbálkozik majmolni egy rocksztárt. Lehet Ariana iknább csak a Miley-t körülvevő hype-ot irigyli.
Viszont kívánom.
Idézet (united kingdom @ 2014.01.25. 22:09)
jó estét KÍVÁNOK!
Viszont kívánom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 25. 22:42
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Miley és a jó test? Naneeem. Ott van Beyonce, na neki aztán tényleg van alakja, nem csak egy nyeszlett kis csirke, mégse vetkőzik le teljesen és mutogatja agyon magát. Éppen annyit, amennyi még normális.
Erről az Ariana-s sztoriról meg csak annyit, hogy Miley is ilyen tündi-bündiként kezdte és látjuk mi lett...
Erről az Ariana-s sztoriról meg csak annyit, hogy Miley is ilyen tündi-bündiként kezdte és látjuk mi lett...
2014. január 25. 22:46
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Miley nem rocksztár, azért ezt szögezzük le. Sőt, még popsztárnak sem nevezném, nem a zenéjével marad a címlapokon.
Ariana meg szerintem közel annyira ostoba, mint a karaktere a Victoriousban.
Ariana meg szerintem közel annyira ostoba, mint a karaktere a Victoriousban.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.