A One Direction ellátogat a Szezám utcába
2014. január 26. 18:14
|
likethebyoriginalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
husikaBrigittus1129 teljesen igazad van :-):-):-)
2014. január 26. 19:11
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Nagyon ariik :3
2014. január 27. 10:20
|
|
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline
|
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.01.26. 17:17)
EZEK PÁR ÉV MÚLVA ÚGY ELTÜNNEK A SÜLYESZTŐBE MINT A FENE. SEMMIT NEM TETTEK LE AZ ASZTALRA. SEMMI TEHETSÉG, SEMMI EGYÉNISÉG. EZEKET NEM IS NEVEZNÉM EGYÜTTESNEK MERT AZ IGAZI EGYÜTTES AZ AKIK SAJÁT MAGUK ALAPITJÁK MEG AZ EGYÜTTEST ÉS NEM ÖSSZE RAKJÁK ŐKET MINT EGY KUPAC KRUMPLIT.
Az a lényeg, hogy Te nem fogsz eltűnni a süllyesztőben... Ja, várjál csak! DEHOGYNEM. Támogattál beteg és éhező afrikai gyereket milliókkal? Hát, persze hogy nem, ezzel szemben ezek a fiúk nem csak ezt tették meg, de rendszeresen és folyamatosan adományokat gyűjtenek, emellett sok millió tinilánynak okoznak örömet a zenéjükkel (...) és azzal, hogy VANNAK, nap mint nap. Az értelmező kéziszótárat pedig kinyitottam az "Igazi együttes" kifejezésnél, de nem láttam ott a neved, mint meghatározó személy. Mitöbb, a definíció sem stimmel, úgyhogy ajánlom Neked, hogy ahelyett, hogy ide járnál nagybetűvel oltogatni tisztességes embereket, nézzél mélyen magadba! Köszönöm.
2014. január 27. 19:45
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
várom már a videót arról az epizódról
én sohasem szerettem ezt a sorozatot,mindig értelmetlennek tartottam,pedig kiskoromban sokat néztem,ha nem volt más
nagyon aranyosak ezek a fiúk!!!!!!!!!!
én sohasem szerettem ezt a sorozatot,mindig értelmetlennek tartottam,pedig kiskoromban sokat néztem,ha nem volt más
nagyon aranyosak ezek a fiúk!!!!!!!!!!
2014. január 27. 20:01
|
|
klarissza099új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 218759 offline
|
Szerintem az igaz hogy ha nemtesztek még valamit
az aztalra a kor elfogtok tüni a süjesztöbe,
mert mindig lesznek egyre ügyesebek nálatok és
hejesebek.Lehet hogy épen mostt fedezik fel
a jővö új csillagait.Demég tehetek ezelen.
Ja amugy birlak titeket csak ojan gyerekesek
vagytók néha,de csükik vagy tój és nem
rossz szándékal irtam ezt......
az aztalra a kor elfogtok tüni a süjesztöbe,
mert mindig lesznek egyre ügyesebek nálatok és
hejesebek.Lehet hogy épen mostt fedezik fel
a jővö új csillagait.Demég tehetek ezelen.
Ja amugy birlak titeket csak ojan gyerekesek
vagytók néha,de csükik vagy tój és nem
rossz szándékal irtam ezt......
2014. január 28. 10:52
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
likethebyoriginal írta:
EZEK PÁR ÉV MÚLVA ÚGY ELTÜNNEK A SÜLYESZTŐBE MINT A FENE. SEMMIT NEM TETTEK LE AZ ASZTALRA. SEMMI TEHETSÉG, SEMMI EGYÉNISÉG. EZEKET NEM IS NEVEZNÉM EGYÜTTESNEK MERT AZ IGAZI EGYÜTTES AZ AKIK SAJÁT MAGUK ALAPITJÁK MEG AZ EGYÜTTEST ÉS NEM ÖSSZE RAKJÁK ŐKET MINT EGY KUPAC KRUMPLIT.
Nem eltűnni! És tudod miért nem? Mert több millió lány és fiú rajong értük, akik miatt a fiúk nem mennének szét! Legalábbis szerintem! Meg az hogy nem tettek le semmit az asztalra? Nézz már utána! Már a megalakulásuk utáni első évet nézve is tettek le valamit az asztalra!!! Ezzel nem akarlak megbántani de nézz már utána kicsit a dolgoknak mielőtt ideírogatnál mindenféle hülyeséget aminek semmi igazság alapja nincsen!!!
Amúgy meg iszonyatosan várom majd megnézem!!
Nem eltűnni! És tudod miért nem? Mert több millió lány és fiú rajong értük, akik miatt a fiúk nem mennének szét! Legalábbis szerintem! Meg az hogy nem tettek le semmit az asztalra? Nézz már utána! Már a megalakulásuk utáni első évet nézve is tettek le valamit az asztalra!!! Ezzel nem akarlak megbántani de nézz már utána kicsit a dolgoknak mielőtt ideírogatnál mindenféle hülyeséget aminek semmi igazság alapja nincsen!!!
Amúgy meg iszonyatosan várom majd megnézem!!
2014. január 29. 13:30
Úgytűnik, egyszer megnézem ezt a dedós műsort! <3 <3 :3
(amugy rohadtjo az a kép
)
2014. január 30. 17:42
|
onedirection00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 219682 offline
|
likethebyoriginal
NEM SOKKÁRA ELTÜNIK EZ A KISFIÚCSAPAT A SÜLLYESZTŐBE. 2016-IG VAN SZERZŐDÉSÜK UTÁNA TUTI HOGY FELOSZLANAK ÉS ÖRÖKRE ELTÜNEK. EZ LESZ FIGYELJÉTEK MEG.
Milyen tájékozott vagy a cspapatot illetően...
Ha nem olvastam volna az előző kommentjeidet még azt hinném hogy rajongó vagy...bár ki tudja, lehet hogy csak titkolod:)
NEM SOKKÁRA ELTÜNIK EZ A KISFIÚCSAPAT A SÜLLYESZTŐBE. 2016-IG VAN SZERZŐDÉSÜK UTÁNA TUTI HOGY FELOSZLANAK ÉS ÖRÖKRE ELTÜNEK. EZ LESZ FIGYELJÉTEK MEG.
Milyen tájékozott vagy a cspapatot illetően...
Ha nem olvastam volna az előző kommentjeidet még azt hinném hogy rajongó vagy...bár ki tudja, lehet hogy csak titkolod:)
2014. január 30. 21:32
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Ez olyan cukiiiii
2014. január 31. 13:41
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
onedirection00: Én is erre gondoltam
2014. február 02. 15:31
Idézet
TheDanush
Egyedül a 1D videót hiányolom a cikkből.
Egyedül a 1D videót hiányolom a cikkből.
Azt én is,de sebaj.
Néhány embernek azért azt üzenném,hogy állítsa már le magát!Miért kell ismertség nélkül ítélkezni?Mire jó ez nektek?
Utáljátok őket azért,mert nem olyan zenét játszanak,nem úgy viselkednek,öltözködnek,mint ahogy ti szeretnétek és elvárjátok?!
Hát,ha én nem is tudom,ti biztos.
2014. február 02. 15:42
Idézet (Miss.Vicious @ 2014.01.25. 20:16)
Ezek? Mindent elrontannak ,ami szép és jo számunkra

Mi az,hogy "Ezek?"
Hol marad a tisztelet,ember?
2014. február 07. 13:58
aranyosak, de megmondom őszintén, a Szezám utcát régen nem szerettem, és most sem xD
2014. június 08. 21:33
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Yay!de cuncik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: