Hajfestékeket dob piacra Hayley Williams
2014. január 25. 19:14
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
kíváncsi leszek,hogy milyen lesz:D
2014. január 25. 19:16
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
biztos jó lesz!
2014. január 25. 19:19
Kíváncsi leszek a színpalettára, de ahogy Compromise is mondta, biztos, hogy a vörös, narancs és ezek árnyalatai fognak dominálni. Én mondjuk biztos nem próbálom ki, tök jó nekem a természetes hajszínem, de azért várom.
Valaki azt írta, hogy Hayley-nek nem áll jól a vörös?
Szerintem meg pont, hogy az áll neki a legjobban, és biztosan tudom, mivel szinte már minden hajszínnel lehetett látni, a feketét kivéve (én legalábbis még nem láttam úgy)...na nem mintha tippeket szeretnék neki adni.
Szerintem meg pont, hogy az áll neki a legjobban, és biztosan tudom, mivel szinte már minden hajszínnel lehetett látni, a feketét kivéve (én legalábbis még nem láttam úgy)...na nem mintha tippeket szeretnék neki adni.
2014. január 25. 19:29
Idézet (JeanetteG. @ 2014.01.25. 19:19)
Kíváncsi leszek a színpalettára, de ahogy Compromise is mondta, biztos, hogy a vörös, narancs és ezek árnyalatai fognak dominálni. Én mondjuk biztos nem próbálom ki, tök jó nekem a természetes hajszínem, de azért várom.
Volt már fekete (igazából sötétlila), borzasztóan rossz volt szerintem. A szőke és a vörös nagyon jól áll neki, talán még a kék is. Egyedül zöld és kopasz nem volt még. Remélem, hogy az utóbbi sose következik be, de hát kitelik tőle.
2014. január 25. 19:36
Idézet (katyperry28 @ 2014.01.25. 19:27)
Mert mindenki répahajszínt akar!
Örülnél te ha ilyen hajad lenne
2014. január 25. 19:40
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
már várom:D biztos jó lesz
2014. január 25. 19:42
fanicsa írta:
katyperry28 írta:
Örülnél te ha ilyen hajad lenne laugh.gif
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik! De nem akarok répa hajat!
katyperry28 írta:
Örülnél te ha ilyen hajad lenne laugh.gif
Nem azt mondtam, hogy nem tetszik! De nem akarok répa hajat!
2014. január 25. 19:47
Kíváncsian várom. Narancssárgában én most Directions-t fogok venni, a Manic Panicet hagyom a citromsárgához, meglehetősen drága.
2014. január 25. 19:58
Hú én nagyon várom:) mondjuk kétlem hogy Magyarországon is lesz de attól még biztos nagyon király lesz
2014. január 25. 20:00
|
|
TojasTojadorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 216873 offline
|
Nekem tetszik;)
Hajrá Hayley!!!
D
Hajrá Hayley!!!
2014. január 25. 20:01
katyperry28: akor nem akarsz répa hajat. Nem kötelező xd
Amugy, jó lenne *.* Már várom :33
Amugy, jó lenne *.* Már várom :33
2014. január 25. 20:42
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Kíváncsi vagyok!
2014. január 25. 21:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én nem akarnék ilyen hajat. :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: