A zenéje mellett gyakori frizuraváltásairól is ismert énekesnő új téren próbálja ki magát. Azt ígéri, idén hajfestékekkel jelentkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hajfestékeket dob piacra Hayley Williams
2014. január 25. 17:51
wow, alig várom:D úgyis azt terveztem, hogy gimibe befestetem a hajam:D
2014. január 25. 17:53
Egy énekesnő maradjon az éneklésnél, de ezt már régóta várom tőle. A kozmetikumok valahogy nem jöttek be (bár nem vagyok lány, nem nekem kellett tetszeniük). Mindenesetre várom, hogy megjelenjenek, kíváncsi vagyok a színekre. :D (bár szerintem tök nyilvánvaló, hogy megint a narancs és vörös fog dominálni)
2014. január 25. 17:57
De király!
pont ma mondtam apumnak, hogy be fogom ígyis-úgyis festeni a hajam végét valamilyen élénk színre
2014. január 25. 17:58
Nem azért én szertetem őt meg minden , de miért van az , hogy ma mér mindenki ki akar próbálni mindent, ő énekes és ebben jó
2014. január 25. 17:59
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz:)
2014. január 25. 18:12
Imádom Hayleyt és a hajszíneit. Én is festett vörös vagyok, nagy örömömre szolgálna ezt a márkát használni. Nagyon várom már az árakat, remélem itthon is lehet majd kapni, mindenképpen kipróbálom!
A tetkó meg szuper.
2014. január 25. 18:19
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy mire készül.
Eddig majdnem az összes hajszínét imádtam, szóval biztos vagyok benne, hogy a hajfestékei is nagyon jó színeket fognak tartalmazni. Mondjuk az is biztos, hogy az áraik is "szépek" lesznek...
2014. január 25. 18:51
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Biztos nagyon jó színek lesznek, és az is száz százalék, hogy vörös-narancssárga színek lesznek benne a középpontban. Szívesen kipróbálnám, de egyelőre nem szándékozom még vörösre festetni a hajam, narancssárgára pedig pláne nem:D
2014. január 25. 19:03
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem is idedobhat egyet
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: