Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 25. 20:32
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Hát én már meg sem lepődök semmin, ami Bieber-rel történik. Csak annyit fűznék hozzá, hogy én már megértem miért akarják deportálni, az USA-ból. Ha ott élnék, valószínűleg én is aláírnám azt a petíciót.
2014. január 25. 20:39
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 19:31)
De "Eszti305" ha popsztár akkor h tudna olyan életet élni, hogy semmit ne tudjanak róla? Akiket leírtál, ők sem tudják teljesen elrejteni az életüket, mert sztárok/színészek.
Nem is azt mondom, hanem ha csak alapból kerülné a botránykeltést, akkor eleve nem róla szólna minden. Mert az senkit se érdekel, hogy kutyát sétáltat, de arra kapnak a lapok, ha illegális dolgot művel...
2014. január 25. 20:41
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Hát úgy fest, akkor Justin búcsút inthet az Egyesült Államoknak, mert már most több, mint húszezer ember írta alá a petíciót, akkor mi lesz itt még 1 hét múlva?
2014. január 25. 21:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szegény. Szerintem úgysem fogják.
2014. január 25. 21:29
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
leállhatna már a kis bíbörke. nem valami menő amit művel.
2014. január 25. 21:44
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
a képen úgy látszik, kicsit megijedt, ami jó. ezért már megérné ez az egész, hogy kcsit megszeppenjen és visszavegyen. ha nem is deportálják, legalább elgondolkoztatják... remélem.
2014. január 25. 21:59
|
|
Anonymus565új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 218487 offline
|
Deportálják inkább a Vénuszra.
2014. január 25. 22:11
Jaj istenem de szánalmas.. ne mondjátok már, hogy Justin a legrossazb ember az usába ( aki kanadából jött)...és ezért kéne deportálni? Vannka nála rosszab (sőt ezerszer rossazb emberek, mert Justin nem rossz ) emberek, csak azért csinálnak nagy felhajtást, hogy mindenki minnél nagyobb összeget tudjon bezsebelni, szánalmas. Szerintem ahelyett, hogy mindenki Justin ellen fordul és mindenki megutálja, észrevehetnék azt is, hogy Justinnak tényleg segítségre van szüksége.. (ami nagyon szomorú) ez az úgy már tényleg komoly és nem csak szivatások halmozása. Ti meg csak itt irogatjázok az utálkozó véleményeiteket, hogy "inkább deportálják vénuszra" stb.. Szerintem nem Justin kellene észrevennie magát, hanem neketek.
2014. január 25. 22:37
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.01.25. 22:11)
Jaj istenem de szánalmas.. ne mondjátok már, hogy Justin a legrossazb ember az usába ( aki kanadából jött)...és ezért kéne deportálni? Vannka nála rosszab (sőt ezerszer rossazb emberek, mert Justin nem rossz ) emberek, csak azért csinálnak nagy felhajtást, hogy mindenki minnél nagyobb összeget tudjon bezsebelni, szánalmas. Szerintem ahelyett, hogy mindenki Justin ellen fordul és mindenki megutálja, észrevehetnék azt is, hogy Justinnak tényleg segítségre van szüksége.. (ami nagyon szomorú) ez az úgy már tényleg komoly és nem csak szivatások halmozása. Ti meg csak itt irogatjázok az utálkozó véleményeiteket, hogy "inkább deportálják vénuszra" stb.. Szerintem nem Justin kellene észrevennie magát, hanem neketek.
Pedig a Vénuszon jól el lenne, egy igazi Vénusz lakó, de az Uránuszon is ellenne
2014. január 25. 22:50
Idézet (Beyla @ 2014.01.25. 19:09)
Én csak jót mosolygok ahogyan vergődsz, hogy lenyomjál, csak nem megy.XD Ha idegbeteg lennék, akkor k*rva anyáznék, de amúgy birkatürelmem van.
Én reálisan úgy gondolom, hogy egy felnőtt magasról lesz*r egy elkényeztetett kölyköt. Bevitték, mert valószínűleg megszegte a törvényt. Miért nem lehet ezt szimplán elfogadni? Miért kell kibúvókat keresni, hogy biztos a zsaruk hazudnak? Mondom, a moráljuk más, de ezt magyarázhatom egy agyatlan belíbernek úgysem fogja felfogni, mert nem akarja. Egyébként én nem utálom bíbőrt, hiszen nem ismerem őt, így nem tudhatom, hogy valójában milyen ember. Amúgy te már klinikai eset vagy a rajongást illetően.
Vicc, hogy miket be nem beszéltek saját magatoknak, csak, hogy ne lássátok bíbőr tökéletlen oldalát. Tudod, minden éremnek két oldala van...
Hagyd!
Végem, de most komolyan...
2014. január 26. 02:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Megéri emiatt a gyerek miatt egymásnak esni? Most komolyan?
És most nem kötözködésből, de ha picit utánagondolnátok, rájönnétek, hogy egyesek milyen hülyeségeket beszélnek. Miért kell Bíbert nektek védeni? Jó, kedvenc tudom, de ezen felül? Ti csinálnátok ilyesmiket, mint ő? Mert amilyen balhékat, meg hisztiket levág, az már nem normális. Jó, sztár. Értem én. De ennek ez a módja? Nem mindenki viselkedik ám így. Ráadásul felelősséget sem tud vállalni, ami plusz szégyen rá nézve. Az nem kifogás, hogy fiatal. Most már nálunk is ez lesz a kifogás mindenre? Csak csináljátok utána, és minden szép és jó?
Őszintén szólva sajnálom, hogy nincs a környezetében, aki észhez térítené, és megmondaná, szálljon kicsit vissza magába.Ha ez így fog menni, tragédia fog történni, vagy arra a sorsa fog jutni, mint Lindsay Lohan és társai.
És most nem kötözködésből, de ha picit utánagondolnátok, rájönnétek, hogy egyesek milyen hülyeségeket beszélnek. Miért kell Bíbert nektek védeni? Jó, kedvenc tudom, de ezen felül? Ti csinálnátok ilyesmiket, mint ő? Mert amilyen balhékat, meg hisztiket levág, az már nem normális. Jó, sztár. Értem én. De ennek ez a módja? Nem mindenki viselkedik ám így. Ráadásul felelősséget sem tud vállalni, ami plusz szégyen rá nézve. Az nem kifogás, hogy fiatal. Most már nálunk is ez lesz a kifogás mindenre? Csak csináljátok utána, és minden szép és jó?
2014. január 26. 09:42
|
|
Niki XD XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 219933 offline
|
Hát eléggé hülye ez a gyere, nincs értelme róla beszélni...
2014. január 26. 10:28
Ha nem akarsz olyan lenni mint ő, miért foglalkozol vele??? Van aki utálja, van aki szereti... most miért kell elkezdeni újból a balhét?
2014. január 26. 10:30
Amúgy nem hiszem h káromkodással bármit is elérhetnétek...
2014. január 26. 10:34
Szerintem csak felidegesítitek magatokat azon, h a rajongói mennyire szeretik... Számomra örök rejtély marad h miért foglalkoznak folyton VELE
2014. január 26. 10:35
Igen persze, mert az utálók rohadt okosak
hahahaha
Ez annyira vicces
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: