Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 25. 19:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 19:20)
Bocsi, nem értem... Nem mondtam h a rendőrök kamuznak! Biztos annak is van igazság alapja amit ők mondanak, egy szóval sem mondtam h hazudnak! De azért pl. te is megérthetnéd, hogy én szeretem, és nyilván mindig meg akarom védeni. Nálam vannak(szerintem) sokkal durvább Belieberek is... Amúgy ha megnézitek, nem csak ő drogozik meg nem csak ő volt börtönbe! Drogozik pl. Rihanna, Miley Cyrus, Snoop Lion, Kid CUdi, Wiz Khalifa, sőt még Demi Lovato is drogozott...
Börtönben, volt pl. Michael Jackson, Lil Wayne...
A sztárok bármit meg tehetnek mert van pénzük, és nincs az az óvadék amit nem tudnának kifizetni... Szerintem..
Börtönben, volt pl. Michael Jackson, Lil Wayne...
A sztárok bármit meg tehetnek mert van pénzük, és nincs az az óvadék amit nem tudnának kifizetni... Szerintem..
Igen, sajnálatos az, hogy az általad felsorolt sztárokat nem hurcolják meg, holott májlika még a p*fádba is tolja, hogy drogozzá', mert az a jó, míg Demi Lovato bevallotta, hogy kokót csempészett, Khalifáról meg ne is beszéljünk, aki arra neveli a gyerekét, hogy füvezzen. Igen, beb*szhatnák ezeket is a sittre, mert egyik sem jobb a másiknál! Ha nálad vagy nálam találnak drogot, akkor évekre bevarrnak drogbirtoklás vádjával, oszt' örülhetsz, ha fogyasztóként megúszod 2-3 év börtönnel. Sajnos az a baj, hogy a mai híres emberekkel, mint ahogyan írtad, nem úgy bánnak, mint egy hétköznapi polgárral. Miért? Mert van pénzük. Bíbőrt is minden sz*rból kimossák. Amikor az ő házában volt kiterítve a kokó, és a haverját vitték be, ne haragudj, de ez furcsa. Amúgy nem kell mindenki torkának nekiugrani. Én elhiszem, hogy a kedvencedet akartad megvédeni, de az ilyen vehemes reakciók sokkal inkább veszekedésbe torkollanak. Leírhatod normálisan a véleményedet anélkül, hogy veszekedést szítanál magad körül.
2014. január 25. 19:37
|
|
Pizsama07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 218100 offline
|
Ja és üzenem mindenkink aki itt vitázik hogy nagyon gáz hogy itt kel vitatkozni.. De nekem végünlis mindegy
1 felhasználónak tetszik:
swaggy2000
2014. január 25. 19:40
Komolyan ennyire gyerekesek az amerikaiak? Könyörgöm, egy húsz éves kísérletezgető kamaszról van szó. Ha nem lenne híres mindenki magasról tenne rá, hogy mit csinál. Itt lenne az ideje felnőni egy kicsit és mindenkinek a saját életével foglalkozni!
2014. január 25. 19:42
Hát igen... mivel sztárok, mindent megúsznak. De ha embert öl akkor nyilván nem engedik szabadon.. szerintem a drog, meg ilyenek még nem olyan nagy baj.
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
Na lebuktak a kis szánallmasok
Igazad van Gabby
Még tényleg nagyon fiatal, majd kinövi
2014. január 25. 19:45
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Idézet (liptakanna21 @ 2014.01.25. 18:47)
csak egy kicsit kéne h leszálljanak róla! és nem hiszem h ő az egyetlen olyan ember az USA-ban aki ilyeneket csinálna..
Igen, mások is csinálnak ilyeneket, de ő egy szár és példát kéne mutatnia a rajongóinak.. amúgy sem cikkezhetnénk minden órában a közemberek dolgairól. Gondolkozz!
Egyébként is, megérdemelte volna, hogy lecsukják 1-2 hónapra a hűvösre, hagy térjen észhez..
2014. január 25. 20:00
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Gabby nagyon jól leírta azt, amit én szerettem volna. Justin kamasz, csinált már jó sok hülyeséget, de könyörgöm, miért kellene emiatt eldeportálni az országból?!
2014. január 25. 20:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Hogy van pofája egy napon említeni magát Jackson-nal???! Amúgy előbb hiszek a hivatalos rendőrségi jelentésnek, mint a TMZ-nek... Ezt a majmot a bolygóról kéne deportálni.
2014. január 25. 20:18
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyetértek,Gabby
2014. január 25. 20:19
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A gyerek a tipikus példája a fiatalon rivaldafénybe kerülő, később meghülyülő sztárocskáknak. Rengeteg hozzá hasonlót lehetne felsorolni. Nem tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert és most azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Sajnálatos is részben, de a rajongók, akik szintén fiatalok, ne higgyék azt, hogy ez nem akkora "bűn". Ezek már túltesznek a fiatalkori csínytevéseken. Megindult a lejtőn elég rendesen. Így járt, túlzottan nem érdekel amúgy az élete, nem is miatta írtam a cikkhez, hanem Michael miatt. Nem értem, hogy hogy van bőr a képén ahhoz, hogy összehasonlítsa magát és a bűnét Jacksonéval?!
Michael nem tett semmi rosszat, meghurcolták, bántották, holott nem érdemelte volna meg. Ezt a gyereket meg valami nevelési intézetbe dugnám, hogy élje ki magát és legyen végre gyerekkora, ha már ép felnőtt nagy valószínűséggel nem lesz belőle.
2014. január 25. 20:19
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Nah nem is igaz , hogy ivott volna !
Akkor mit ugrandozik a TMZ ilyen hulye cikkel !
Hazudik a TMZ mint mindig ... ossze-vissza irnak mindent a szatorrol csak azert hogy rajongoik elforduljanak tole !
Igazi peldakepe Michael....de nem kellen-e kovetni a peldajat !
Amugy mindegy nekem akkor is a peldakepem marad! Szeretlek Justin Baba .... te vagy az en szerelmem .... My Justin Babam
<3
Akkor mit ugrandozik a TMZ ilyen hulye cikkel !
Hazudik a TMZ mint mindig ... ossze-vissza irnak mindent a szatorrol csak azert hogy rajongoik elforduljanak tole !
Igazi peldakepe Michael....de nem kellen-e kovetni a peldajat !
Amugy mindegy nekem akkor is a peldakepem marad! Szeretlek Justin Baba .... te vagy az en szerelmem .... My Justin Babam
2014. január 25. 20:24
Na ezaz. Nem is ivott!! TMZ?! Ti is csak hazudni tudtuk ti kis parasztok. Á úgy fel tudjátok idegesíteni az embert. 2év múlva miattatok nem fogok se újságot,se online cikkeket olvasni. Justin..Hajrá,ne add fel!
mi szeretünk♥
2014. január 25. 20:30
Idézet (Gabby @ 2014.01.25. 19:40)
Komolyan ennyire gyerekesek az amerikaiak? Könyörgöm, egy húsz éves kísérletezgető kamaszról van szó. Ha nem lenne híres mindenki magasról tenne rá, hogy mit csinál. Itt lenne az ideje felnőni egy kicsit és mindenkinek a saját életével foglalkozni!
Nem tudom, hogy egyszerűen hogy lehet ilyen furcsán értelmezni valamit, mindenesetre nehéz szavakba öntenem azt a meglepettséget és csodálkozást, amit hozzászólásod olvasása közben éreztem. Úgy gondolom, hogy a droghasználat/ árusítás nem véletlenül büntetendő. Feltételezem azért is találták ki az ezen cselekvésért járó büntetést, hogy ne terjedjen, illetve azok az emberek, akik odáig folyamodtak, hogy függővé váltak, ne tegyenek magukban még több kárt. Ami Justin Bieber esetét illeti, már bocsi, de úgy gondolom, hogy nem az amerikaiak a gyerekesek azért, amiért nem díjazzák azt az előadót, aki jóformán minden egyes nap egy újabb botránnyal rukkol elő, ami bárminek nevezhető, de legkevésbé érettnek. Sajnálatos, hogy azon fiatalok, akik még egészen apró tinédzserként, vagy még gyerkőc korban futottak be, nem tudják kellőképpen feldolgozni a tényt, hogy olyan végtelennek tűnő tömeg figyeli minden mozzanatát. Bieber is így van vele, néha kicsit megrázó érzés lehet belegondolni, hogy a lányok többsége, ha meglátja egy poszterét elkezdi csorgatni a nyálát, és ha jól megnézel pár hozzászólást, észre is veheted, hogy kés Istenként tartják számon Justint. Szerintem cseppet sem meglepő lépés, én minden esetre támogatnám.
2014. január 25. 20:31
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Nekem minegy hogy mit csinálnak vele felölem akár Deportálhatják is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.