Egyébként nem értem miért a rendőrökkel jössz és a családjaikkal, amikor Justinról van szó... Te is biztos idegbeteg lettél attól h a Belieberek pedig mellette állnak! Ha én, akkor te is
Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 25. 19:01
Igen, rákvörös fejjel ültem a gépem előtt :DDDD Ha én akkor te is
Egyébként nem értem miért a rendőrökkel jössz és a családjaikkal, amikor Justinról van szó... Te is biztos idegbeteg lettél attól h a Belieberek pedig mellette állnak! Ha én, akkor te is
Bitch please? Ugyanezt mondhatnám. De mindegy is, a Belieberek sokkal többen vannak mint az utálók! Végülis, senki nem ismeri, mi szeretjük, ti nem. Jó az előítélet végülis...
2014. január 25. 19:06
Az meg a másik, hogy a jót sosem nézed/nézitek benne. Senki nem mondta h nem botrányos meg h nem rossz semmiben.
2014. január 25. 19:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 19:01)
Igen, rákvörös fejjel ültem a gépem előtt
D Ha én akkor te is
Bitch please? Ugyanezt mondhatnám. De mindegy is, a Belieberek sokkal többen vannak mint az utálók! Végülis, senki nem ismeri, mi szeretjük, ti nem. Jó az előítélet végülis...
Ezt erősen kétlem, de legyél boldog ezzel.
Én azért eléggé szégyellném magam, ha egy ilyen ostoba, tudatlan, pofátlan, felelőtlen, gusztustalan és tehetségtelen óvodást imádnék.
2014. január 25. 19:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 19:01)
Igen, rákvörös fejjel ültem a gépem előtt
D Ha én akkor te is
Én csak jót mosolygok ahogyan vergődsz, hogy lenyomjál, csak nem megy.XD Ha idegbeteg lennék, akkor k*rva anyáznék, de amúgy birkatürelmem van.
2014. január 25. 19:11
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a TMZ-nek mindenhol kell kavarni a szart?-.- jó lehet,hogy Justin viselkedése nem egy jó példakép de sztem akkor sem kéne deportálni.ha Kanadába ilyen volt máshol is ilyen lesz.
2014. január 25. 19:12
Idézet (Jolie_77 @ 2014.01.25. 19:06)
Ezt erősen kétlem, de legyél boldog ezzel.
Én azért eléggé szégyellném magam, ha egy ilyen ostoba, tudatlan, pofátlan, felelőtlen, gusztustalan és tehetségtelen óvodást imádnék.
2014. január 25. 19:17
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Én is aláírom! Vigyék egyenesen Alaszkába! Gratulálok neki, Michaelnek mégis mi köze is van hozzá? Ég és föld van köztük! Egyikük igazi énekes és legenda, a másikat pedig jusztinnak hívják... Szánalmas..
2014. január 25. 19:19
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
hát justin biebernek eleve nem kellett volna ezt tennie :/
2014. január 25. 19:20
Bocsi, nem értem... Nem mondtam h a rendőrök kamuznak! Biztos annak is van igazság alapja amit ők mondanak, egy szóval sem mondtam h hazudnak! De azért pl. te is megérthetnéd, hogy én szeretem, és nyilván mindig meg akarom védeni. Nálam vannak(szerintem) sokkal durvább Belieberek is... Amúgy ha megnézitek, nem csak ő drogozik meg nem csak ő volt börtönbe! Drogozik pl. Rihanna, Miley Cyrus, Snoop Lion, Kid CUdi, Wiz Khalifa, sőt még Demi Lovato is drogozott...
Börtönben, volt pl. Michael Jackson, Lil Wayne...
A sztárok bármit meg tehetnek mert van pénzük, és nincs az az óvadék amit nem tudnának kifizetni... Szerintem..
Börtönben, volt pl. Michael Jackson, Lil Wayne...
A sztárok bármit meg tehetnek mert van pénzük, és nincs az az óvadék amit nem tudnának kifizetni... Szerintem..
2014. január 25. 19:23
Amúgy senki nem beszélt arról h nem fogtam fel...Fel tudom fogni. Ja és nem vagyok idegbeteg, és én nem azzal oldom meg h káromkodok mert szerintem nem vezet semmire
2014. január 25. 19:25
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Mindenki hazudik, szegény ártatlan gyermek Bieber pedig Jacksonnak képzeli magát egy autó tetején. Ez a gyerek elmeroggyant? Hogy állíthatja egymás mellé azt a két dolgot,hogy valakit pedofilíával vádolnak hamisan, őt meg előzetesbe teszik mert valószínűleg be volt tépve meg csiccsentve?! Egyébként a szonda nem hazudik, ha elérte a szintet, be kell vinniük. A későbbi tesztek is alátámasztották a rendőröket, akkor miről beszélünk? Remélem az anyja most is egy nevelési könyvet búj otthon..ezt a szerencsétlent meg vigyék, ahová akarják.
2014. január 25. 19:29
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.25. 18:24)
Drága Eszti0305! Szerintem itt nem te döntöd el, hogy ki szereti, mindenki saját maga dönti el! Azt írtad h miért beszélnek még róla ha visszavonulót fúj... Nem azt mondta h ki sem mozdul a házából és senki nem fog róla hallani semmit, és hogy nem fogják a paparazzik fényképezgetni, hanem azt mondta h visszavonul 
Azért azt meg tetszik engedni, hogy legyen egy véleményem?
2014. január 25. 19:30
Ez igaz, de a szonda egy alig mérhető mennyiséget mutatott...
"Arra is fény derült, hogy Justin véralkohol szintje .014 volt, ami egy alig mérhető mennyiség. Ám a rendőrség váltig állította, hogy Bieber bűzlött az alkohol szagától, de valószínűleg ez nem volt igaz – írta a TMZ."
Nem tudjuk mi történt, nem voltunk ott. Sajnos
"Arra is fény derült, hogy Justin véralkohol szintje .014 volt, ami egy alig mérhető mennyiség. Ám a rendőrség váltig állította, hogy Bieber bűzlött az alkohol szagától, de valószínűleg ez nem volt igaz – írta a TMZ."
Nem tudjuk mi történt, nem voltunk ott. Sajnos
2014. január 25. 19:31
De "Eszti305" ha popsztár akkor h tudna olyan életet élni, hogy semmit ne tudjanak róla? Akiket leírtál, ők sem tudják teljesen elrejteni az életüket, mert sztárok/színészek.
2014. január 25. 19:34
|
|
Pizsama07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 218100 offline
|
Ez olyan rossz tök sajnálom..
Szerintem ha nem haverkodna azzal a Khalillal akkor nem is lenne ilyen... Remélem ezek után megjön mindkettőnek az eszen és búcsút mondanak egymásnak :/
1 felhasználónak tetszik:
swaggy2000
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.