Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert
2014. január 25. 16:50
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem bír a magával én soha sem kedveltem de azért ez már túlzás.
A siker a fejébe szállt és az a sok drog amit fogyaszthat elveszi az eszét.
A siker a fejébe szállt és az a sok drog amit fogyaszthat elveszi az eszét.
2014. január 25. 16:50
nagy kő esett le a szívemről és ez már tényleg túlzás mások sokkal rémesebb dolgokat művelnek és bezzeg azokat nem küldik ki Amerikából CSALÁS
2014. január 25. 16:52
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
már nem azért de Amerikában sokkal több más dolog van ami befolyásolhatja a fiatalokat
De igen mostanság Justin eléggé megváltozott, ami nem jó, ha ennyi drog problémája van, vagy csak a haverjainak rendez ilyen nagy partikat, lehet egy elvonó esedékesebb lenne.
De igen mostanság Justin eléggé megváltozott, ami nem jó, ha ennyi drog problémája van, vagy csak a haverjainak rendez ilyen nagy partikat, lehet egy elvonó esedékesebb lenne.
2014. január 25. 16:57
tuti csak lefizetett valakit , és nyugottan deportálják őt onann
2014. január 25. 16:57
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (kilari111 @ 2014.01.25. 16:50)
nagy kő esett le a szívemről és ez már tényleg túlzás mások sokkal rémesebb dolgokat művelnek és bezzeg azokat nem küldik ki Amerikából CSALÁS
Nem Amerikából küldenék el... Max. az Egyesült Államokból.
2014. január 25. 16:59
védtem Justin egy ideig,sőt kedveltem...
de ez a viselkedés amit mostanában leművel egyébként meg már egy csomó ember bizalmát eljátszotta,szóval kár mentegetőzni..ha most tényleg nem tett semmit (bár a pénz nagy úr és tudjuk,hogy Justinka bárkit levizethet) akkor is volt már pár incidense...
de ez a viselkedés amit mostanában leművel egyébként meg már egy csomó ember bizalmát eljátszotta,szóval kár mentegetőzni..ha most tényleg nem tett semmit (bár a pénz nagy úr és tudjuk,hogy Justinka bárkit levizethet) akkor is volt már pár incidense...
2014. január 25. 17:00
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
jaj hát már megint a TMZ ... milyen érdekes hogy a belieberek is "anyáznak" amikor a TMZ valami rosszat közöl Justinról, de ha éppen valamivel felmentik egyből jön az "én tudtam" szöveg...
És amúgy..én inkább hiszek a rendőrségnek mint a mocskos TMZ-nek...
És amúgy..én inkább hiszek a rendőrségnek mint a mocskos TMZ-nek...
2014. január 25. 17:01
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (smiler910 @ 2014.01.25. 16:16)
és már megint h jön ide Miley? semmi illegálisat nem csinált,ellentétben Bieberrel.
Mikor már nincs kibe belekötniük, akkor Mileyt gyalázzák még egy teljesen másik téma alatt is.
2014. január 25. 17:16
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Ez az egész meg sem történt volna, ha visszafogja magát és kulturálisabban viselkedne!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: