Starity

Deportálhatják az Egyesült Államokból Justin Biebert

19 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 26. 15:34 #181
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.01.26. 15:25)
Kedves Lambika ! Teged meg a Plutora kene kiloni , hogy ott rohadj meg eleted vegeig ! Szallj le J.B.-rol ! Szanalmas takony rohog.gif

veszekedés szítás következményekkel járhat. Egyszer figyelmeztetünk, utána lépünk. cool.gif
2014. január 26. 16:03 #182
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Kazuo @ 2014.01.26. 14:06)
Szegény Michael most forgolódik a sírjába. Ezt a meggyalázást nem érdemli meg.
Mick Jagger legenda, Elvis Presley legenda, Al Pacino legenda, Johnny Cash legenda, Marlon Brando legenda és Slash is...hol van hozzájuk képest Justin Bieber?!

Makó - Jeruzsálem! rohog.gif hi.gif
Ha ezer évig élne, akkor sem érné el még a lábnyomaikat sem!
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, Szandiiii
2014. január 26. 16:52 #183
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ezer bocs és medve, de ezt megláttam, és muszáj megosztanom. lol2.gif rofl.gif

http://keptarolo.hu/images/h/original/2014/01/23/215061/139048119967.jpg
7 felhasználónak tetszik: Jody, Szandi0820, Beyla, Noémi16, Fan-ily6889, Kazuo, Szandiiii
2014. január 26. 17:09 #184
- törölt felhasználó -    
Kazuo írta:
Ne aggódj, a fél világ tudja, hogy milyen ember is ő valójában, nem kellenek ide rendőrök:
http://starity.hu/magazin/45595-justin-bieber-durvan-beszolt-egy-rajongojanak/
http://starity.hu/magazin/40649-durva-justin-bieber-lekopte-a-rajongoit/
http://starity.hu/magazin/40239-lekopott-egy-dj-t-justin-bieber/
http://starity.hu/magazin/39911-justin-bieber-ujra-hallat-magarol-video/
Folytassam?

Nézd meg nyugodtan a Believe 3D-t, ott elmondja mi az igazság... Egyébként, a véralkohol szintje .014 volt, ami alig mérhető, és elismerte, hogy fogyasztott drogot és alkoholt is de NEM AZNAP!!! Állítólag a rendőrség hazudott (én ezt olvastam, nem kell a szent szöveg, h tuti nem igaz, én elhiszem) és azért vitték be a börtönbe mert lejárt a jogosítványa, és 53 km/h volt az autó sebessége... De szerintem senki ne mondjon semmit, amíg azt sem tudjuk h mi igaz...remélem megkérdezik majd egy interjúban, és elmondja h mi volt ott, azon a napon pontosan..
2014. január 26. 17:14 #185
- törölt felhasználó -    
Nem véletlenül írta az összes barátja, meg ismerősei h ne higgyünk a médiának... Nem hiszem h hazudnának...
2014. január 26. 17:22 #186
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.26. 17:09)
Nézd meg nyugodtan a Believe 3D-t, ott elmondja mi az igazság... Egyébként, a véralkohol szintje .014 volt, ami alig mérhető, és elismerte, hogy fogyasztott drogot és alkoholt is de NEM AZNAP!!! Állítólag a rendőrség hazudott (én ezt olvastam, nem kell a szent szöveg, h tuti nem igaz, én elhiszem) és azért vitték be a börtönbe mert lejárt a jogosítványa, és 53 km/h volt az autó sebessége... De szerintem senki ne mondjon semmit, amíg azt sem tudjuk h mi igaz...remélem megkérdezik majd egy interjúban, és elmondja h mi volt ott, azon a napon pontosan..

.014 volt a véralkohol szintje. Talán még hihető is lenne az egész a rendőr állításával ellentétben, aki pia szagot vélt felfedezni a kiskölkön. Nem hiszem, hogy a rendőrök hazudtak. Miért tették volna? Ha kiderül, hogy nem mondtak igazat, akkor azoknak nem csak súlyos jogi következményei lehetnek, de mint ahogyan említettem egy életre eltilthatják a szakmától. Szerinted kinek érné meg ez a csicska gyerek, hogy bemocskolja a kezét? Nekik biztos, hogy nem. Szerintem két rendőr szava áll még mindig bíbőrével szemben, és hidd el, ez a nyomorék előbb fog hazudni, mint az a két férfi. Jó duma az is, hogy jajj, azért vitték be, mert lejárt a jogsija. Az a helyzet, hogy lapítanak, mint nyuszi a fűben, ami nem véletlen. Ha jusztína ártatlan lenne, mint a ma született bárány, akkor nem lenne ekkora kuss. Úgyhogy biztos, hogy van vaj a füle mögött. Szerintem most javában mennek a lefizetések, megkenések és a zsarolások, hogy tisztára mossák a nevét. Nekem még mindig az a véleményem, hogy sportkocsikkal nem csak 50-60 km/h-val gurultak, bíbőr ivott és lehet, hogy be is tépett. Kereshetitek a kifogásokat, kibúvókat és a jobbnál jobb ok-okozati összefüggéseket csak azért, hogy még véletlenül se derüljön ki bűnössége.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 26. 17:34 #187
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Biebert soha nem fogják lecsukni. sad.gif Ez az igazság. Mindig kimenekül. dry.gif
2014. január 26. 17:39 #188
- törölt felhasználó -    
akármit mondanak én szeretni fogom Justint akármilyen hülye is heart.gif
2014. január 26. 18:12 #189
LucienneB
LucienneB
visszatérő vendég

Státuszthese girls born in the 90s are dangerous
Hozzászólás: 124
Csatolások: 0
Azonosító: 217437
Szegény fanok sosem fogják megérteni miért is akarják kipaterolni? Pedig pofon egyszerű. Pont az ilyen okos lányok miatt, mint amilyenek ti vagytok!
Ez az ember nem normális. Mármint, drogozik, iszik, utcai autósversenyekben vesz részt amely balesetveszélyes, aztán néhányszor még a rajongóival is úgy viselkedik mint a szeméttel. De akár még fojtathatnám a felsorolást. Csak arra akarok rámutatni, hogy itt van ez a hatalmas csapat gyerek, aki teljesen befolyásolható, mert ha Justin kútba ugrana akkor az összes ugrana utána. Nem képes felelősségteljesen viselkedni és ezzel csak a rajongóinak árt, mert nem képes példát statuálni és a sok lány meg követi őt őt.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fan-ily6889, Szandiiii
2014. január 26. 18:34 #190
- törölt felhasználó -    
Szegény utálók, sosem fogják megérteni h miért védjük? Pedig pofon egyszerű. Azért mert szeretjük! Ajánlom h nézd meg a BELIEVE 3D-t!
Még egyáltalán nem biztos h autóversenyen volt
te okos! És nem értem miért nem tudtok róla leszállni! Ismétlem a nap 24 órájából 18-at vele foglalkoztok. Ez annyira vicces biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif HAHAHAHAHA biggrin.gif
2014. január 26. 18:41 #191
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.26. 18:34)
Szegény utálók, sosem fogják megérteni h miért védjük? Pedig pofon egyszerű. Azért mert szeretjük! Ajánlom h nézd meg a BELIEVE 3D-t!
Még egyáltalán nem biztos h autóversenyen volt
te okos! És nem értem miért nem tudtok róla leszállni! Ismétlem a nap 24 órájából 18-at vele foglalkoztok. Ez annyira vicces biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif HAHAHAHAHA biggrin.gif

Attól, hogy szereted, nem kéne elvakultnak és ennyire elfogultnak lenned. Ha kicsit is kibújnál a rózsaszín felhők mögül, levennéd a szemellenzőt, mint ahogy már egy-két rajongó megtette, akkor látnád, hogy valami nagyon nincs vele rendben és el kéne ismerned, hogy igenis, nagyot hibázott. Ettől te még ugyanúgy szeretnéd és még h*lyét sem csinálnál magadból a kapálózásoddal. Leírhatod ezerszer, hogy ez így meg úgy kamu, de te is annyit tudsz, mint én vagy itt bárki más. Ki tudja, ki hazudik. Nekem semmi bajom nincs vele, számomra tök mindegy, hogy létezik-e vagy sem, semleges személy, szóval minden elfogultság nélkül írok róla. Jobbnak láttam ezt leírni, mielőtt nekem esnél.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2014. január 26. 20:01 #192
- törölt felhasználó -    
Szerintem te nem olvastad el az előző hozzászólásaimat, mert ezerszer leírtam világosan, hogy SENKI SEM MONDTA, HOGY NEM HIBÁZOTT, ÉS TÉNYLEG NEM JÓ AMIT CSINÁL, de attól én még meg fogom védeni és szeretni fogom.. akármit mondtok!!! Szerintem olvasd el az előző hozzászólásokat.. senki nem mondta h jó az amit tesz... de mindig azt tudjátok nézni, hogy milyen rosszat tesz és azt várjátok, mikor tudnátok valami rosszat írni róla, de a jót nem nézitek.
2014. január 26. 20:03 #193
- törölt felhasználó -    
Egyébként nem értem h miért kell ebből akkora nagy ügyet csinálni h 10000-en rászállni, amikor arra magasról tesztek/tettetek h pl. Lil Wayne is volt börtönben, Michael Jackson is, mégis őslegendának tartjátok őt... Ez csak egy ok arra, hogy nem szeretitek Justint.
2014. január 26. 20:19 #194
- törölt felhasználó -    
Ezt a kis porbafingót soha az életbe nem csukják le… de ha még is remélem csúzlival fogják ,,deportálni'' :DDD
2014. január 27. 07:08 #195
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.26. 17:09)
Kazuo írta:
Ne aggódj, a fél világ tudja, hogy milyen ember is ő valójában, nem kellenek ide rendőrök: 
http://starity.hu/magazin/45595-justin-bieber-durvan-beszolt-egy-rajongojanak/ 
http://starity.hu/magazin/40649-durva-justin-bieber-lekopte-a-rajongoit/ 
http://starity.hu/magazin/40239-lekopott-egy-dj-t-justin-bieber/ 
http://starity.hu/magazin/39911-justin-bieber-ujra-hallat-magarol-video/ 
Folytassam?

Köszönöm, kedves vagy, de nem kívánom rosszabbá tenni az életemet egy olyan filmnek nem nevezhető valamivel, amit még egy Zs kategóriás film is mérföldekre leköröz.
A rendőröket meg nem kell annyira lenézni és hülyének nézni. Látszik, hogy át se gondoltad ezt az egészet, csak jött az a sok okosság magától. Abba bele se gondoltál, hogyha hamisan megvádolják a szent fazekat, akkor azért nagyon durván megcibálhatják őket? Minimum elküldik őket a munkahelyükről és még nem is beszéltünk a rágalmazás vádja miatt kiszabott büntetésről. A rendőrök nem olyan hülyék, hogy kockáztassák a saját állásukat - főleg hogy nagy valószínűséggel van családjuk, akiket támogatni is kell pénzzel - egy ilyen hadneminősítsem emberke miatt. Tehát teljesen valószínűtlen, hogy nem tudom hány rendőr csak úgy megkockáztatná a munkahelyét csak azért, hogy viccből kitoljon ezzel a gyerekkel.
Az interjúnak a szövegét meg már előre ismerem. Belekezd, hogy mennyire rossz sorsa van a média miatt és emiatt csinált mindent meg hogy fiatal és ki akarja élni magát. Igen, a szokásos bölcs kijelentések, amiért annyira érdemes rá felnézni. omg.gif
4 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandi0820, Beyla, Szandiiii
2014. január 27. 07:18 #196
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Betti1994 @ 2014.01.26. 20:03)
Egyébként nem értem h miért kell ebből akkora nagy ügyet csinálni h 100-en rászállni, amikor arra magasról tesztek/tettetek h pl. Lil Wayne is volt börtönben, Michael Jackson is, mégis őslegendának tartjátok őt... Ez csak egy ok arra, hogy nem szeretitek Justint.

Éljen, mesélj még mester Michael Jacksonról, mert annyira ismered! Álljunk már meg egy pillanatra, ez már felér egy gyalázással!
Közölném veled, hogy Michael-t meggyanúsították gyermekmolesztálással csupán a pénz miatt. Valóban volt egy olyan kissrác, akivel nagyon jó kapcsolata volt, de egy ujjal nem lett volna képes hozzányúlni. Michael mindig is nagyon gyerekpárti volt, lásd, egy magyar kisgyereknek még a műtétét is fizette. Jordie - az állítólagosan molesztált srác, aki miatt Michael börtönbe volt szerinted (mert te töviről hegyire ismered Michael életét és munkásságát) - apja csupán meg akarta koppasztani Michaelt, mert csórika nem bírta azzal beérni, hogy a kisfia egy nagyon jó barátságot ápol egy világsztárral, nem, neki a pénze kell. Idéznék őkegyelmednek: "Ha túl leszek ezen, remekül érzem majd magam. Az nem lehet, hogy veszítsek. Mindent megkapok, amit akarok és ők meg fognak semmisülni... Michael karrierjének vége lesz... [...] Vérfürdő lesz, ha nem kapom meg, amit akarok. Ez nagyobb lesz annál, mint ami összeköt minket... Ez az ember (Jackson) hihetetlenül meg lesz alázva... Többé egy lemezt sem fog tudni eladni."
Szóval most rögtön vágd jó erősen képen magad, hogy ilyeneket ki mertél ejteni a szádon. Helyedben mélységesen szégyellném magam.
4 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Szandi0820, Beyla, Szandiiii
2014. január 27. 10:43 #197
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Amerikában az a baj a "sztárokkal" hogy nincsenek korlátaik, bárki bármit megtehet és nincs következménye (maximum zsebpénzt kell fizetnie érte, meg rehabra megy...stb.) !!!
Érdemes lenne ezen változtatniuk, de ez SOSEM fog megtörténni...pedig nem ártana nekik!
2014. január 27. 11:15 #198
- törölt felhasználó -    
Igen, azt mondják hogy mindent megtehetnek, mert van pénzük biggrin.gif
2014. január 27. 11:15 #199
- törölt felhasználó -    
Kazuo: hahahaha biggrin.gif Csak ennyit írok inkább..
2014. január 27. 11:18 #200
- törölt felhasználó -    
Bár így lenne! Imádkozom, hogy ez a kis ** örökre eltűnjön. Bár ez 1-2 év múlva úgyis bekövetkezik szerintem.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
19 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Khalil Khalil 9566.