Idézet (Betti1994 @ 2014.01.26. 17:09)
Nézd meg nyugodtan a Believe 3D-t, ott elmondja mi az igazság... Egyébként, a véralkohol szintje .014 volt, ami alig mérhető, és elismerte, hogy fogyasztott drogot és alkoholt is de NEM AZNAP!!! Állítólag a rendőrség hazudott (én ezt olvastam, nem kell a szent szöveg, h tuti nem igaz, én elhiszem) és azért vitték be a börtönbe mert lejárt a jogosítványa, és 53 km/h volt az autó sebessége... De szerintem senki ne mondjon semmit, amíg azt sem tudjuk h mi igaz...remélem megkérdezik majd egy interjúban, és elmondja h mi volt ott, azon a napon pontosan..
.014 volt a véralkohol szintje. Talán még hihető is lenne az egész a rendőr állításával ellentétben, aki pia szagot vélt felfedezni a kiskölkön. Nem hiszem, hogy a rendőrök hazudtak. Miért tették volna? Ha kiderül, hogy nem mondtak igazat, akkor azoknak nem csak súlyos jogi következményei lehetnek, de mint ahogyan említettem egy életre eltilthatják a szakmától. Szerinted kinek érné meg ez a csicska gyerek, hogy bemocskolja a kezét? Nekik biztos, hogy nem. Szerintem két rendőr szava áll még mindig bíbőrével szemben, és hidd el, ez a nyomorék előbb fog hazudni, mint az a két férfi. Jó duma az is, hogy jajj, azért vitték be, mert lejárt a jogsija. Az a helyzet, hogy lapítanak, mint nyuszi a fűben, ami nem véletlen. Ha jusztína ártatlan lenne, mint a ma született bárány, akkor nem lenne ekkora kuss. Úgyhogy biztos, hogy van vaj a füle mögött. Szerintem most javában mennek a lefizetések, megkenések és a zsarolások, hogy tisztára mossák a nevét. Nekem még mindig az a véleményem, hogy sportkocsikkal nem csak 50-60 km/h-val gurultak, bíbőr ivott és lehet, hogy be is tépett. Kereshetitek a kifogásokat, kibúvókat és a jobbnál jobb ok-okozati összefüggéseket csak azért, hogy még véletlenül se derüljön ki bűnössége.