A One Direction részvétet nyilvánított elhunyt rajongójuknak
2014. január 25. 13:48
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Huhh,hát én nem vagyok se directioner,se fanatikus rajongó,de a srácokat nagyon tisztelem! Komolyan mondom,én úgy gondolom azok alapján amiket olvasgatok,hogy nem azok a tucat-bandák,akiket csak a csillogás érdekel.. Jótékonykodnak,és a rajongóikról sem feledkeznek meg.. Millió directioner van a világon,és mégis vették a fáradtságot és részvétet nyilvánítottak a lány családjának! Hát ez kedves tőlük! Amúgy engem is ledöbbentett a szívroham! Jézusom,16 évesen,hogyan....
2014. január 25. 13:51
Jól tették hogy felfigyeltek erre, de amúgy megváltották a világot azzal hogy twitterre írtak valamit
2014. január 25. 13:56
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Kicsit furcsának találom, hogy csak úgy összeesett, de azért sajnálom, ez szörnyű hír
A fiúkban pedig kellemeset csalódtam, nem hittem volna, hogy ezt megteszik, de kedves dolog volt
|
|
Zsanii1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 219275 offline
|
Szegény:( Mostanában rengetek rajongó hal meg:(( Vagdossák magukat, öngyilkosok lesznek. És most ez a lány is meghalt..
Egyébként ez szép volt Harrytől és Louistól. És az utálók szerint ők nem jó emberek..
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szegény!
nyugodjon békében! az 1D-től ez pedig nagyon aranyos volt<3
2014. január 25. 13:58
persze Harry a sok lány közül pont emlékezett rá...
sajnálom az esetet!
sajnálom az esetet!
2014. január 25. 13:59
Ez borzasztó
szegény lány...ilyen fiatalon ez nagyon szomorú részvétem.
2014. január 25. 14:01
Miért ne emlékezet volna rá?! Többször találkoztak vele és a kép által is emlékeznek ti okosok. Sajnálom a szegényt és a családját:c R.I.P.
♥ A srácok meg..annyira rendesen viselkednek..hogy az már valami hihetetlen.. ♥:')
2014. január 25. 14:01
Jajj istenem... Rossz kedvem volt, most még rosszabb...
2014. január 25. 14:04
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Őszinte részvétem, nem ezt érdemelte.
az élet igazságtalan sokszor
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: