Az It Should Be Easy lesz Britney legújabb kislemeze?
2014. január 25. 09:35
|
|
Szűcs Erikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 213468 offline
|
Britney Spears mindig nagyon jó!! Én már nagyon várom.
2014. január 25. 11:26
Az egyik legrosszabb dal az albumról. Olyan, amit a DJ-k szoktak összedobni. Britney ennél többre képes.
2014. január 25. 13:37
hát remélem nem ez lesz! De én úgy hallottam, hogy a Chillin' With You lesz a következő kislemez
2014. január 25. 16:56
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Boldog vagyok mert imádom ezt a dalt Britney Will-em zseniálisak együtt!!!
A dalt hallgatva mindig táncra perdülök.
A dalt hallgatva mindig táncra perdülök.
2014. január 26. 09:43
|
|
Niki XD XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 219933 offline
|
tök jó ez a szám
2014. január 26. 10:02
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Imàdom a szàmot de hanyagolni kéne Will-t!!! A szövegét imàdom. De inkàbb szeretnék egy Alien-t vagy Till' It's Gone-t. Na majd kiderül...
2014. január 26. 14:32
A Wikipédián az "Alien" volt kitéve, hogy januárba jön feltehetőleg, de akkor rossz előrejelzés volt.. Ez az egyik olyan dal az albumról, ami a legkevésbé tetszik. Tipikus "rázzuk rá a testünket" dal, amivel semmi gond, mert szerintem buliba elhallgatnám én is, de amúgy itthon ülve, vagy buszon nem igazán.. Várható volt, hogy valamelyik duett lesz a kislemez, és nem a "'Til it's Gone", "Alien".. Még a "Body Ache"-nek is örülnék, mert az is slágergyanús dalnak igérkezik nálam.. :/ Talán még várható 1 kislemez ezenkivűl.
2014. január 26. 18:45
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Nagyon tetszik ez a szám
2014. január 27. 19:05
|
|
tunde881023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 211605 offline
|
Nagyon örülök, ha ez lenne a következő, biztos jó kis videoklip készülne hozzá. Tetszeni fog az embereknek, igazi diszkóba való zene mint a Sream&Shout. Az Alien is tuti kislemez lesz egyébként mert Britneynek az a kedvenc dala az albumról
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: