MI A FENE?
!!erősen spoileres!!
Ez egyszerre volt borzasztóan jó és hihetetlenül szomorú is. Nem sírtam, de voltak pillanatok, amikor majdnem. Egész nap tűkön ülve vártam a 11 órát, már számoltam a perceket, egyfolytában tweetelem meg minden ilyen, és mikor láttam, hogy kezdődik, majdnem meghaltam.
Az a kezdés, istenem, hát én szakadtam a nevetéstől, Rae megint hozta a formáját, de ezért is imádom ennyire.

Ahogy bemutatott, miután kiment az interjúról.
És Fin... Atya ég, Nico így is helyes volt, de ez a hosszabb haj... El lehetne szórakozni vele.
Aztán a szerelmi vallomás - annyira örültem, majd kiugrottam a bőrömből.

És Katie (azt hiszem ez a csjaszi neve) nekem szimpatikus.
A Kesteres beszélgetés eszméletlen volt, ahogy azt már megszokhattuk. Azért sajnálom, hogy véget kell majd vetniük a terápiának, és ahogy látni véltem, Kesternek is adódtak gondjai...
Jaj, nem tudom, mit említsek meg következőnek, annyi minden történt.

Finn meghívta Rae-t magához. Mármint úristeen.

Ez azért kegyetlenség, hogy választania kell Raenek az egyetem és Finn között. Most nem azért, de naaa. :'D
Chloe meg... Kicsit idegesített, de aztán az epizód végén majdnem sírva fakadtam.
BTW, ARCHIE JELENETE MI VOLT MÁR?

Szakadtam. XD "Rae, I've shaved" XD Danny meg nagy nyugodtan ül a hátsó ülésen.

És mi volt mát az a szexjelenet? XD Tök lazán nézik egymást az ablakon, a srác meg ott harapdálja a lepedőt. XD
Ó, és Karim meg mennyire kedves volt már, meghatott az a jelenet. Rae húga meg haláli cuki, igaz nem sokat láthattuk, de aranyos.

Meg mikor Rae bocsánatot kért a káromkodásért előre az anyjától. xD Kedvenc jeleneteim egyike.
Aaaaa, nem bírok várni, ez a vég egyszerűen elképesztő volt. Oké, Dan hozzátette, hogy nyugi, Chloe-nak nem lesz baja, de akkor is mi ez már, hogy itt van vége?! Kínzás! El sem hiszem, hogy már csak két rész, és vége. Remélem Rae jól fog dönteni. Én egyébként az egyetemet választanám, be kell vallanom, de aaa, Finn... XD Nem tudok értelmesen véleményt nyilvánítani jelen pillanatban, sajnálom.