Elkészültek Miley első turnéruhái
2014. január 24. 20:15
Az utolsó előtti elég vagány, és szerintem az fog állni a legjobban neki. Az utolsó se rossz, bár vannak kivetnivalóim. Érdekes egyveleget alkot a kezes-lábas a sapkával. Amúgy ez a rövid szárú tüdő naci ilyen nagy divat lett ismét?
Szerintem csak keveseknek áll jól, vagyis inkább azoknak akik teltebbek, mint például Rihanna. A "Loud" és a "TTT" környékén ő hordott sok ilyet, de neki egész jól is állt.
2014. január 24. 20:19
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Tény mi tény ezek átlagosnak nevezhető fellépőruhák. A cikk viszont igazat mond a ruhák tökéletesen kifejezik milyen egy unalmas és semmilyen koppintás májlika imázsa.
2014. január 24. 20:37
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Egy dolgot látok: kivágott, átlátszó ruhák
Egy tevékenység: magamutogatás
Egy tevékenység: magamutogatás
2014. január 24. 20:51
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hath a velemenyem az hogy olyan kurvasak ezek a ruhak min MILEY Cyrus ! Az o baja ... szerintem mar eleg kurva .... csak az a kerdes lehet ennel kuvabb ???
2014. január 24. 20:56
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Azt hittem rosszabbak lesznek de egész jók
2014. január 24. 21:09
Ruha? Hagyjanak már..ez inkább fehérnemű és ennyi. XD Jó Miley-s lett..
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: