Elkészültek Miley első turnéruhái
2014. január 24. 18:56
Szerintem nem merészek egyáltalán,sőt legalább most Miley nem pucéran fog mászkálni.A ruhákról pedig annyit,hogy nem csúnyák,és nem is merészek,egyszerűen Miley új stílusa kicsit visszafogottabban,de szerintem jól fog állni Miley-nak.
2014. január 24. 18:57
Az első gondolatom az volt, miközben olvastam, hogyha valahol 18 év alattiak nem mehetnek be, akkor kik fognak? Mert fölötte már kevesebb rajongója van szerintem... A ruhák sem tetszenek, hogyha ez a visszafogott Miley ruhája, akkor eddig mit hordott?
2014. január 24. 18:58
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
elég szomorú, hogy manapság úgy tud valaki érvényesülni, hogy provokatívan, kihívóan, magamutogatón viselkedik. Szerintem Cyrus ugyanilyen sikeres lenne, ha nem viselkedne így, mivel nagyon szép, eredeti hangja van. persze ez csak egy vélemény..
2014. január 24. 19:14
Dobooo miért máskór visszafogja magát:-)
http://www.google.com/search?q=twerk&client=tablet-unknown&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&...HyJ-BxRlfhEM%3A
http://www.google.com/search?q=twerk&client=tablet-unknown&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&...HyJ-BxRlfhEM%3A
2014. január 24. 19:16
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Miley-sak!
Nagyon!
2014. január 24. 19:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Láttam már ennél sokkal durvább fellépő ruhákat is, ám többségüket magamra nem venném. Az a kék leopárd mintás egyszerűen egy rakat hányás, a legelső ékköves rucit meg mintha valahol láttam volna már...
Szóval szerintem azért nem akkora durranás egyik sem. Még egy kiváló frizurához és egy normális sminkhez még csak-csak jól tud mutatni némelyik darab, de májli Macklemore fejéhez mérten úgy fog kinézni, mint egy nővé operált leszbi.
Szóval szerintem azért nem akkora durranás egyik sem. Még egy kiváló frizurához és egy normális sminkhez még csak-csak jól tud mutatni némelyik darab, de májli Macklemore fejéhez mérten úgy fog kinézni, mint egy nővé operált leszbi.
2014. január 24. 19:21
|
tvdand1dfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 193213 offline
|
még jó hogy lesz raajta ruha._.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.