Chenoa, mint ismeretes, idén az Avon nagykövete, így teendői közé a márkával való együttműködés is bekerült. Vad külsőt varázsoltak neki a promóció kedvéért, nem sokkal korábban azonban leforgatta új zenei videoklipjeit is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa bevadult, és videoklipet is forgatott
2014. január 24. 17:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. január 24. 18:14
Jó lett ez a kisfilm, tényleg nagyon extrémen néz ki benne. Már nagyon kíváncsi vagyok az új klipjeire is. Csodás énekesnő, én nagyon kedvelem.
2014. január 24. 19:19
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tetszik ez a szám!
2014. január 24. 20:02
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Aww, tiszta rock n' roll-girl lett belőle a sminkelés után!
Dögös!
Nagyon kíváncsi vagyok egyébként az új klipjeire! Nagyszerű hangja van, amit tényleg öröm hallgatni, - baromi tehetséges lány!
Hamarosan kicsit felszabadulok, (ami a sulit illeti), úgyhogy már alig várom, hogy végre lenyomjam egytől-egyig az összes eddigi dalát!
Sally Sparrow
2014. január 25. 11:46
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm a megjelenést, bár fura, hogy ugye a cikkbe beleírtam, hogy 23-án jön az újabb fejlemény és egy nappal utána jött ki róla az írás... Akkor már át lehetett volna írni a szöveget benne, mert így kicsit furcsa.
Esetleg rákeresni arra a bizonyos fejleményre, ami 23-án korán reggel már elérhető volt...
2014. január 27. 11:27
|
|
|
És ehhez ki-mit szól?
:
(Személy szerint az a véleményem, hogy rémes. Szegényt miért csúfították így el, külön meglepő, hogy egy kozmetikai márka műve a saját nagykövetével. Fene, ha én ezen a logikán el tudok menni.
Bár Chenoa még így is nagyon vagány, de azért van neki sokkal szebb arca is... Az új klipben pedig egyszerűen bűbájos, angyali lesz, láttam képeket a forgatásról. Alig várom már...
)
(Személy szerint az a véleményem, hogy rémes. Szegényt miért csúfították így el, külön meglepő, hogy egy kozmetikai márka műve a saját nagykövetével. Fene, ha én ezen a logikán el tudok menni.
Fan-ily6889
2014. január 28. 12:14
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.27. 11:27)
És ehhez ki-mit szól?
:
Bár Chenoa még így is nagyon vagány, de azért van neki sokkal szebb arca is... Az új klipben pedig egyszerűen bűbájos, angyali lesz, láttam képeket a forgatásról. Alig várom már...
)

Awww, nagyon komoly!
A videoklipes képek pedig nagyon bájosak!
Sally Sparrow
2014. január 28. 13:29
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.28. 12:14)
Awww, nagyon komoly!
Minthogyha nem is ő lenne, hanem mondjuk a vadóc, rock n' rollos ikertestvére...
De azt mondom, még így is szek-szi!
Az új klipjéből tegnap este megint posztolt egy képet, jaj, nagyon várom már. Menyasszonyt alakít benne, két vőlegénnyel.
Fan-ily6889
2014. január 28. 18:01
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.28. 13:29)
Az új klipjéből tegnap este megint posztolt egy képet, jaj, nagyon várom már. Menyasszonyt alakít benne, két vőlegénnyel.
Igen, nekem pl. azon a rúzson akadt meg rögtön a szemem, hogy mi az ott a szháján?
2 vőlegénnyel? Aww, aaz igen! Jól nyomja a lány!
Sally Sparrow
2014. január 28. 18:11
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.28. 18:01)
Igen, nekem pl. azon a rúzson akadt meg rögtön a szemem, hogy mi az ott a szháján?
A szemüvegtől pedig még inkább szek-szi lesz.
És titokzatos.
Szerintem jól állna neki amúgy egy kicsit zúzósabb dal ilyen szerelésben!
Nagyon kis szépséges egyébként itt is!
Már nekem is kilyukad az oldalam, hogy mit hozott össze! 
Hehe, alkotott az Avon, csak nem értem a lényegét. Elvileg ők egy kozmetikai márka lennének, aki arra hivatott, hogy szépítse a csajokat, nem?
Bizony, két vőlegény.
Fan-ily6889
2014. január 28. 22:37
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.28. 18:11)
Hehe, alkotott az Avon, csak nem értem a lényegét. Elvileg ők egy kozmetikai márka lennének, aki arra hivatott, hogy szépítse a csajokat, nem?
Na mindegy.
Amúgy ezer éve várok egy 100%-ban rock CD-t tőle, de valahogy még nem került rá sor...
A koncertjein olyan hangszerelésben sok mindent el szokott énekelni, de hát aki magyar, az ne is álmodjon Chenoa koncertekről. Annak marad a CD meg a jútyúb.
Bizony, két vőlegény.
Mondjuk a képekből most már nekem kicsit kezd összeállni a kép a klipjeivel kapcsolatban. Megpróbálták ugyanarra a "sablonra" felhúzni az angol és a spanyol szöveget is, amik egyébként eléggé másról szólnak. A két vőlegény egyértelműen a Júrame - ebben ugyanis arról énekel, hogy egyszerre két fickóba szerelmes
- viszont a ruhája meg egyértelmű utalás a Humanized verzióra: fekete és fehér.
Abban csak szimplán szürkének érzi magát és kéri a férfit, színezze ki, tegye élővé őt a szerelmével. Stb. Szóval azt hiszem, sikerült megfejteni.
De ha kijönnek a kisfilmek, majd jól megírom belőle a cikket. És megpróbálom elemezni is a látottakat. 
Bizony, két vőlegény.
Haha, de igen, viszont Chenoa mindenhogy szép, úgyhogy elcsúfítani még így sem tudták!
Aww, jól hangzik! A borítóra máris nyomathatna valami hasonló fotót magáról - persze ezt a rúzst elhagyva...
Sally Sparrow
2014. január 29. 07:34
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.28. 22:37)
Aww, jól hangzik! A borítóra máris nyomathatna valami hasonló fotót magáról - persze ezt a rúzst elhagyva...
Fekete bőrnaci, bőrkabát, napszemcsi, aw, már meg is alkottam a fejemben!
Fú, nagyon királyul szólhat élőben! Hátha lesz rá lehetőség - még semmi sincs veszve a koncert kapcsán!
Na, most már aztán még inkább kíváncsivá tett a klip!
Már alig várom a cikkeddel karöltve! 
Neki a Ramones póló is remekül áll napszemüveggel, szóval az egész felszerelés, amit felsoroltál, szerintem csak még dobna rajta.
A koncert: hát, egyszer nagyon szeretnék eljutni, de ahhoz több, mint valószínű, hogy nekem kell Spanyolországba menni, nem ő fog idejönni.
Én is remélem, hogy hamar jön az új klip, mert már tűkön ülök.
Fan-ily6889
2014. január 29. 13:19
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.29. 07:34)
Neki a Ramones póló is remekül áll napszemüveggel, szóval az egész felszerelés, amit felsoroltál, szerintem csak még dobna rajta.
A koncert: hát, egyszer nagyon szeretnék eljutni, de ahhoz több, mint valószínű, hogy nekem kell Spanyolországba menni, nem ő fog idejönni.
Egyszer valaki meglephetne koncert- és repülőjegyekkel, nem zavarnám el velük.
Ahh, ugye?
Sally Sparrow
2014. január 30. 08:40
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.29. 13:19)
Hát, igen, ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Haha, jó ötlet amúgy! Vesd fel otthon a családnak, hogy ha esetleg örömet szeretnének okozni neked, akkor Chenoával tudnának leginkább + a spanyolországi kiruccanással!
Úgy kimennék már én is Spanyolba egy kicsit...
Egyszer voltam, de sajna alig emlékszem, hiszen még ovis voltam, haha...

Párom szokta mondogatni, hogy egyszer elvinne, talán egyszer beváltja az ígéretét. Ő is rá van kattanva Chenoára.
Spanyolországba egyébként annyira nem vágyom, csak a koncertre. Engem valamiért nem vonz semmi az Egyesült Királyságon, illetve Írországon kívül. (plusz Bécs) Fura egy szerzet vagyok.
Fan-ily6889
2014. január 30. 16:31
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.30. 08:40)
Párom szokta mondogatni, hogy egyszer elvinne, talán egyszer beváltja az ígéretét. Ő is rá van kattanva Chenoára.
Spanyolországba egyébként annyira nem vágyom, csak a koncertre. Engem valamiért nem vonz semmi az Egyesült Királyságon, illetve Írországon kívül. (plusz Bécs) Fura egy szerzet vagyok.
Viszont azért az jó, hogy te már jártál kint. Még ha kicsiként is. 
Na, akkor tök jó páros vagytok!
2014. január 30. 16:50
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.27. 11:27)
És ehhez ki-mit szól?
:
)

Mon Dieu.
A klipekre majd kíváncsi leszek. Meg a reklámra is rákeresek, ha a gép olyan kedvében lesz.
2014. január 31. 07:52
|
|
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.01.30. 16:31)
Na, akkor tök jó páros vagytok!
Sikerült rászoktatnom Chenoára. Pedig alapvetően nem igazán szereti az ilyen "műfajt". De ő is látta/hallotta már Chenoát koncertfelvételeken, meg hogy milyen jól énekel Queent és Guns'n'Rosest is, úgyhogy őt részéről meggyőzte.
Idézet (Szandi0820 @ 2014.01.30. 16:50)
Mon Dieu.
"Mi ez a pusztító alpáriság?" Ezen a képen le vagyok döbbenve. Átjön így is, mennyire dögös, de kevesebb sminkkel is megoldható lett volna (főleg az a rúzs).
A klipekre majd kíváncsi leszek. Meg a reklámra is rákeresek, ha a gép olyan kedvében lesz.
Chenoa néhány órája tette közzé az új klip "így készült" werkfotóit. Annyira jóók... Chenoa fantasztikusan néz ki, egyszerűen tüneményes.
2014. január 31. 10:19
|
|
|
Kijöttek a klipek! (Cikk is megírva belőle.) Annyira jók lettek. Hahahaha.
Nem is gondoltam, hogy ilyen vicces lesz.
2014. január 31. 16:48
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.01.31. 10:19)
Kijöttek a klipek! (Cikk is megírva belőle.) Annyira jók lettek. Hahahaha.
Nem is gondoltam, hogy ilyen vicces lesz. 
Tegnap lófráltam kicsit a csajszi Fácsér-oldalán, és láttam ám a fotókat! Aww! Nagyon szép rajtuk! A videóig még nem jutottam el, de ma már azt is láttam, hogy közzétette a Facéron. Megzavart Shak új klipje, amit pont abban az időben néztem meg...
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.