4. nap: Ki az a karakter, akit legjobban utálsz?
» Dolores Umbridge és Lucius Malfoy.
30 napos Harry Potter kihívás
2018. november 18. 12:33
2019. február 01. 14:31
|
|
Blissful- ̗̀ ρяιиcᴇ нʏυиᴊɪи ̖́- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.26. Hozzászólás: 1459 Csatolások: 0 Azonosító: 270708 offline
|
1. nap – Melyik a kedvenc könyved a sorozatból?
Ha egyet kell választani, akkor egyértelműen a Félvér Herceg,
de az Azkabani fogoly és a Főnix Rendje is nagyon közel áll hozzám.
Ha egyet kell választani, akkor egyértelműen a Félvér Herceg,
de az Azkabani fogoly és a Főnix Rendje is nagyon közel áll hozzám.
2019. február 02. 10:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.26. Hozzászólás: 1459 Csatolások: 0 Azonosító: 270708 offline
|
2. nap – Melyik a legkevésbé kedvelt könyved a sorozatból?
Nincs ilyen, mindegyiket egytől-egyig imádom. Viszont mivel a Harry Potter és a Tűz Serlege az, amit a leginkább ismerek, legtöbbször olvastam, ezért talán az nyújtja a legkevesebb élményt számomra, de ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg a tartalmában vagy a minőségében lenne a hiba. Mindent figyelembe véve az egyik legjobb cselekményekkel rendelkező könyv a sorozatból.
már most mardossa ezért a lelkemet a bűntudat :c
Nincs ilyen, mindegyiket egytől-egyig imádom. Viszont mivel a Harry Potter és a Tűz Serlege az, amit a leginkább ismerek, legtöbbször olvastam, ezért talán az nyújtja a legkevesebb élményt számomra, de ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg a tartalmában vagy a minőségében lenne a hiba. Mindent figyelembe véve az egyik legjobb cselekményekkel rendelkező könyv a sorozatból.
már most mardossa ezért a lelkemet a bűntudat :c
2019. február 03. 11:04
|
|
|
3. nap – Ki a kedvenc karaktered?
Ron az abszolút no.1 számomra, de kedvenceim közé tartozik még Fred&George, Ginny, Remus, Sirius, Dobby és Luna.
Illetve bár szinte egyáltalán nem láttunk bele az életébe, de mindig is nagyon szimpatizáltam Seamus Finnigannel is.
Ron az abszolút no.1 számomra, de kedvenceim közé tartozik még Fred&George, Ginny, Remus, Sirius, Dobby és Luna.
Illetve bár szinte egyáltalán nem láttunk bele az életébe, de mindig is nagyon szimpatizáltam Seamus Finnigannel is.
2019. február 05. 18:41
|
|
|
5. nap – Mi volt szerinted a sorozat legszomorúbb pillanata?
» Első sorban a legszomorúbb pillanatokat szerintem is egyértelműen a szeretett személyek elvesztése uralja, többek között Fred, Sirius, Remus, Dobby, Dumbledore, Tonks, Lily, James és Cedric szívszorító halála. Illetve a kis Colin Creevey-é, amit muszáj külön kiemeljek, miután eddig senkinél nem láttam még csak említve sem. Bár nem volt fontos szereplő, számomra szörnyen fájdalmas és szomorú volt az a pár sor, mikor elérkeztem a könyv e részéhez, nem elég, hogy még gyerek volt, másokért adta életét, miközben egy közelebbi hozzátartozója sem volt jelen. Sosem felejtem el azt, mikor Harry meglátta és ezt gondolta: "Colin szívfájdítóan kicsi volt holtában."
» Második helyre egyértelműen Piton összes gyerekkori, eltitkolt emléke kerül számomra, az élen is azzal, mikor a halott Lilyt tartotta a kezében és egész életére megbélyegezte a tudat, hogy hibázott. Ugyanakkor ezek a pillanatok Pitonról a kedvenceim között is ott vannak.
» Első sorban a legszomorúbb pillanatokat szerintem is egyértelműen a szeretett személyek elvesztése uralja, többek között Fred, Sirius, Remus, Dobby, Dumbledore, Tonks, Lily, James és Cedric szívszorító halála. Illetve a kis Colin Creevey-é, amit muszáj külön kiemeljek, miután eddig senkinél nem láttam még csak említve sem. Bár nem volt fontos szereplő, számomra szörnyen fájdalmas és szomorú volt az a pár sor, mikor elérkeztem a könyv e részéhez, nem elég, hogy még gyerek volt, másokért adta életét, miközben egy közelebbi hozzátartozója sem volt jelen. Sosem felejtem el azt, mikor Harry meglátta és ezt gondolta: "Colin szívfájdítóan kicsi volt holtában."
» Második helyre egyértelműen Piton összes gyerekkori, eltitkolt emléke kerül számomra, az élen is azzal, mikor a halott Lilyt tartotta a kezében és egész életére megbélyegezte a tudat, hogy hibázott. Ugyanakkor ezek a pillanatok Pitonról a kedvenceim között is ott vannak.
2019. február 06. 18:05
|
|
|
6. nap – Ki a kedvenc tanárod?
Remus Lupin és Minerva McGalagony professzor.
Ha pedig nem nézzük szigorúan a tanítási szempontokat, akkor Hagridot és Pitont is ide sorolnám a második helyre.
Remus Lupin és Minerva McGalagony professzor.
Ha pedig nem nézzük szigorúan a tanítási szempontokat, akkor Hagridot és Pitont is ide sorolnám a második helyre.
2019. február 09. 20:42
|
|
|
8. nap – Melyik a kedvenc tantárgyad?
Sötét Varázslatok Kivédése, Bűbájtan, Átváltoztatástan
9. nap – Melyik a legkevésbé kedvelt tantárgyad?
Jóslástan, Mágiatörténet,
Sötét Varázslatok Kivédése, Bűbájtan, Átváltoztatástan
9. nap – Melyik a legkevésbé kedvelt tantárgyad?
Jóslástan, Mágiatörténet,
2019. február 11. 17:05
|
|
|
11. nap – Ki a leggyönyörűbb karakter (belső értékek alapján)?
Számos gyönyörű lelkű karakter van, akit megemlíthetnék, de számomra a női személyek közül talán Lily Evans & Luna Lovegood a legkiemelkedőbbek,
míg a férfiakat tekintve Neville Longbottom.
Számos gyönyörű lelkű karakter van, akit megemlíthetnék, de számomra a női személyek közül talán Lily Evans & Luna Lovegood a legkiemelkedőbbek,
míg a férfiakat tekintve Neville Longbottom.
2019. február 12. 16:45
|
|
|
12. nap – Melyik az a karakter, akit a halála után legjobban hiányoltál?
Sirius Black. Illetve Fred Weasley, hiába a történet vége fele történt, azóta is óriási űrt hagyott a szívemben.
A másik három karakter pedig Dobby, Remus Lupin és Albus Dumbledore.
Sirius Black. Illetve Fred Weasley, hiába a történet vége fele történt, azóta is óriási űrt hagyott a szívemben.
A másik három karakter pedig Dobby, Remus Lupin és Albus Dumbledore.
2019. február 15. 16:47
|
|
|
15. nap – Ha rangsorolnod kéne a házakat a legszimpatikusabbal kezdve, milyen sorrendet állítanál fel?
» Griffendél
» Hollóhát
» Mardekár
» Hugrabug
» Griffendél
» Hollóhát
» Mardekár
» Hugrabug
2019. február 17. 09:50
|
|
|
17. nap – Ki a kedvenc mellékszereplőd?
» Sirius Black
» Remus Lupin
» Luna Lovegood
» Fred&George Weasley
» Dobby
» Neville Longbottom
» Saemus Finnigan
» Sirius Black
» Remus Lupin
» Luna Lovegood
» Fred&George Weasley
» Dobby
» Neville Longbottom
» Saemus Finnigan
2019. február 20. 18:32
|
|
|
20. nap – Mi a sorozat legviccesebb pillanata?
- Ron: Ez itt mennyi?
Fred&George: Öt Galleon.
Ron: És nekem mennyi?
Fred&George: Öt Galleon.
Ron: Az öcsétek vagyok!
Fred&George: Tíz Galleon.
- Frics: Diákok vannak a folyosókon!
McGalagony professzor: Ott vannak, mert ott van most a helyük maga gyengeelméjű!
- McGalagony professzor: Igaz, hogy kiabált Umbridge professzorral?
Harry: Igen.
McGalagony professzor: A szemébe mondta, hogy hazudik?
McGalagony professzor: Megmondta neki, hogy Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén visszatért?
McGalagony professzor: Vegyen egy kekszet, Potter!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: