16. nap – Ki a kedvenc animágusod?
Sirius, Remus, James - ebben a sorrendben.
30 napos Harry Potter kihívás
2018. augusztus 08. 09:13
23. nap – Melyik a kedvenc varázslényed?
A hippogriffek és a furkászok.
A hippogriffek és a furkászok.
2018. augusztus 08. 21:08
18. nap – Melyik a kedvenc horcruxod?
Hollóháti diadémja és maga, Harry.
19. nap – Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni?
Minerva, Sirius, Andromeda, Narcissa, James és Lily mind idetartoznak.
Hollóháti diadémja és maga, Harry.
19. nap – Melyik az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni?
Minerva, Sirius, Andromeda, Narcissa, James és Lily mind idetartoznak.
2018. augusztus 09. 08:32
24. nap – Mit gondolsz, mi lenne a te patrónusod?
Húú, nemtudom.
Szerintem vagy egy kígyó vagy egy főnix.
Húú, nemtudom.
2018. augusztus 09. 11:19
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
17. nap – Ki a kedvenc mellékszereplőd?
Rubeus Hagrid, Remus Lupin.
Hollóháti Hedvig Diadémja, Nagini és Harry.
Rubeus Hagrid, Remus Lupin.
Hollóháti Hedvig Diadémja, Nagini és Harry.
2018. augusztus 10. 10:22
25. nap – Melyik a kedvenc filmed?
Harry Potter és a Főnix Rendje
Harry Potter és a Főnix Rendje
2018. augusztus 10. 13:33
20. nap – Mi a sorozat legviccesebb pillanata?
A mai napig képes vagyok sírva nevetni azon a jeleneten, amikor Hermione egy teáskanál érzelmi szintjéhez hasonlítja Ron-ét. Nem tudom miért, de rettentően viccesnek találom.
21. nap – Mi a sorozat legmeghatóbb pillanata?
Amikor Harry bevonul a Tiltott Rengetegbe, készen a halálra és megjelennek előtte a szerettei; amikor Hermione kitörli a saját szülei emlékeit; valamint, amikor Harry a keresztapja után sír. Ez a három, ilyen sorrendben.
A mai napig képes vagyok sírva nevetni azon a jeleneten, amikor Hermione egy teáskanál érzelmi szintjéhez hasonlítja Ron-ét. Nem tudom miért, de rettentően viccesnek találom.
Amikor Harry bevonul a Tiltott Rengetegbe, készen a halálra és megjelennek előtte a szerettei; amikor Hermione kitörli a saját szülei emlékeit; valamint, amikor Harry a keresztapja után sír. Ez a három, ilyen sorrendben.
2018. augusztus 11. 10:07
1. nap – Melyik a kedvenc könyved a sorozatból?
A Félvér Herceg
A Félvér Herceg
2018. augusztus 11. 12:05
26. nap – Melyik filmet szereted legkevésbé?
Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry Potter és az azkabani fogoly
2018. augusztus 11. 12:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
20. nap – Mi a sorozat legviccesebb pillanata?
Lee Jordan Griffendél vs. Mardekár kviddics meccsek alatti kommentálása; mikor McGalagony táncolni tanítja a Griffendéleseket a Tűz Serlegében, és Ront kéri fel táncpartnerként (btw kíváncsi lennék, hogy a Mardekárosoknál ez hogy zajlott Pitonnal); amikor Draco Malfoy engedélyt kap Umbridge-tól, hogy pontlevonással büntesse diáktársait és Harrytől csak azért von le pontot "mert nem kedveli".
Lee Jordan Griffendél vs. Mardekár kviddics meccsek alatti kommentálása; mikor McGalagony táncolni tanítja a Griffendéleseket a Tűz Serlegében, és Ront kéri fel táncpartnerként (btw kíváncsi lennék, hogy a Mardekárosoknál ez hogy zajlott Pitonnal); amikor Draco Malfoy engedélyt kap Umbridge-tól, hogy pontlevonással büntesse diáktársait és Harrytől csak azért von le pontot "mert nem kedveli".
2018. augusztus 11. 20:59
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 online
|
1. nap - melyik a kedvenc könyved a sorozatból?
egyértelműen a harmadik, azaz az Azkabani fogoly. az egész széria legzseniálisabb darabja, véleményem szerint legalábbis.
egyértelműen a harmadik, azaz az Azkabani fogoly. az egész széria legzseniálisabb darabja, véleményem szerint legalábbis.
2018. augusztus 12. 09:27
27. nap – Melyik a kedvenc mágikus képességed (animágus transzformáció, metamorfmágia, párszaszájúság, repülés, jövőbelátás, hoppanálás/dehoppanálás, legilimencia/okklumencia, véla bűbáj, varázslattal szembeni ellenállás*)?
Hoppanálás/dehoppanálás, párszaszájúság és a repülés.
Hoppanálás/dehoppanálás, párszaszájúság és a repülés.
2018. augusztus 12. 11:44
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 online
|
2. nap - melyik a legkevésbé kedvelt könyved a sorozatból?
a hatodik, azaz a Félvér herceg. az egész könyv hangulatát nem szeretem, engem nyomasztott (főleg a film, de a könyvben sem éreztem a Harry Potter vibe-ot), illetve Dumbledore halálát nehezen fogadtam el, még ha utólag logikusnak és szükségszerűnek is ítéltem meg.
a hatodik, azaz a Félvér herceg. az egész könyv hangulatát nem szeretem, engem nyomasztott (főleg a film, de a könyvben sem éreztem a Harry Potter vibe-ot), illetve Dumbledore halálát nehezen fogadtam el, még ha utólag logikusnak és szükségszerűnek is ítéltem meg.
2018. augusztus 12. 15:42
22. nap – Milyen pozíciót szeretnél betölteni egy kviddicscsapatban?
Talán a fogóét, de nem hinném, hogy a kviddics nekem való sport lenne.
Az egyszarvúak, a thesztrálok, a hippogriffek, a főnixek, a sárkányok és a vélák, de sellőket is szeretem.
Talán a fogóét, de nem hinném, hogy a kviddics nekem való sport lenne.
Az egyszarvúak, a thesztrálok, a hippogriffek, a főnixek, a sárkányok és a vélák, de sellőket is szeretem.
2018. augusztus 13. 00:02
|
|
|
Mikor Lily feláldozza magát; mikor Harry Edevis tükrében a családja körében látja magát; maga a tudat, hogy Sirius ártatlanul ült az Azkabanban tizenkettő éven át; Piton emlékei; mikor Harry az utolsó részben a Tiltott Rengetegben újra találkozik a halott szeretteivel, és Lily valami olyasmit mond neki, hogy igazából ők sosem mentek el; mikor Ron és Hermione azt hiszik, Nagini meg fogja ölni őket és összeölelkeznek; Draco megtörése a hatodik részben; Hedvig halála; mikor Ron leborul Fred holteste mellé; Dumbledor halála; és kb. az egész utolsó könyv/film.
Mikor Lily feláldozza magát; mikor Harry Edevis tükrében a családja körében látja magát; maga a tudat, hogy Sirius ártatlanul ült az Azkabanban tizenkettő éven át; Piton emlékei; mikor Harry az utolsó részben a Tiltott Rengetegben újra találkozik a halott szeretteivel, és Lily valami olyasmit mond neki, hogy igazából ők sosem mentek el; mikor Ron és Hermione azt hiszik, Nagini meg fogja ölni őket és összeölelkeznek; Draco megtörése a hatodik részben; Hedvig halála; mikor Ron leborul Fred holteste mellé; Dumbledor halála; és kb. az egész utolsó könyv/film.
2018. augusztus 13. 00:29
|
|
Paviast✰rgirl |
|
3. nap - ki a kedvenc karaktered?
Hermione Granger. elképesztő példaképnek és fantasztikus karakternek tartom, mindig felnéztem rá, az elsőtől az utolsó részig, így őt mondanám kedvenc karakteremnek is.
Hermione Granger. elképesztő példaképnek és fantasztikus karakternek tartom, mindig felnéztem rá, az elsőtől az utolsó részig, így őt mondanám kedvenc karakteremnek is.
2018. augusztus 13. 11:42
28. nap – Ki a kedvenc párosod (kiket hoznál össze)?
Harry és Hermione.
Harry és Hermione.
2018. augusztus 14. 10:00
29. nap – Ki a kedvenc Dursley családtagod?
Petunia. A könyvekben sokkal szimpatikusabb volt.
Petunia. A könyvekben sokkal szimpatikusabb volt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: