30 napos Harry Potter kihívás
2015. február 02. 16:44
|
|
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
22. nap – Milyen pozíciót szeretnél betölteni egy kviddicscsapatban? - örző szeretnék legyszivesebben lenni.
2015. február 03. 11:53
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
21. nap – Mi a sorozat legmeghatóbb pillanata?
Csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni:
Csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni:
Idézet
- After all this time?
- Always.
- Always.
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. február 03. 18:19
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline
|
23. nap: Melyik a kedvenc varázslényed? - a hipogryff, thesztrál, házimanó, főnix.
jah és természetesen Hagrid dúrfarkú szurcsókjai...
viccelek.
2015. február 04. 07:52
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
22. nap – Milyen pozíciót szeretnél betölteni egy kviddicscsapatban?
Hajtó. Talán az a legjobb. Igaz azért a gurkóktól néha kicsit megijednék, de legalább kiélhetem az agresszívitásomat
Hajtó. Talán az a legjobb. Igaz azért a gurkóktól néha kicsit megijednék, de legalább kiélhetem az agresszívitásomat
2015. február 04. 16:01
|
|
|
24. nap: Mit gondolsz, mi lenne a te patrónusod? - hát épp ez az, hogy amíg nem idézel meg egy patrónust addig nem tudhatod meg. és egy elég bonyolult és nehéz varázslat, kicsit kételkedek benne, hogy képes lennék rá. néha elszoktam gondolkodni, hogy milyen állat formáját öltené fel, de szerintem ami ennél sokkal fontosabb, hogy milyen boldog emléket használnék fel a patrónus megidézéséhez. ez egy igazán kemény kérdés gőzöm sincs, de hogy visszatérjek a valódi kérédhez, azt sejtem, hogy talán egy kutya. mivel a kutyákat találom az egyik legmegvédelmezőknek az állatok közül.
2015. február 06. 14:45
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
24. nap – Mit gondolsz, mi lenne a te patrónusod?
Vasember
Na viccet félre téve, szerintem egy macskaféleség, talán hiúz, vagy vadmacska. De aztán, lehet, hogy emberszabású lenne
Vasember
2015. február 06. 18:13
|
|
|
25. nap: Melyik a kedvenc filmed? - HP és a Félvér Herceg.
26. nap – Melyik filmet szereted legkevésbé? - olyan nincs!
26. nap – Melyik filmet szereted legkevésbé? - olyan nincs!
2015. február 07. 10:22
|
|
|
27. nap: Melyik a kedvenc mágikus képességed? - hát szerintem az animágus transzformáció és a hoppanálás/dehoppanálás az egyik legjobb az összes közül. viszont az okklumencia is érdekes.
2015. február 08. 12:07
|
|
|
28. nap: Ki a kedvenc párosod (kiket hoznál össze)? - Ron és Hermione az egyik kedvencem aki össze jött.
Tonks és Lupin is aranyosak voltak együtt, de csak voltak
akiket össze hoztam volna inkább azon Fred és Angelina, mivel akkor legalább Fred nem halt volna meg, de George-al is jók...Arthurt és Mollyt imádom. hihetetlenek együtt és nagyon össze illenek, örülök, hogy végül Rowling nem Arthurt ölte meg... tudom, tudom Sirius se a legjobb választás volt, de mi lett volna a 7 gyerekkel ha meghal az apjuk?
Siriuson is sírtam, mert ő a kedvenc szereplőm, nem kell félreérteni...
Harryt nem tudom miért, de nem annyira szerettem Ginnyvel. Ginnyt inkább Nevillel láttam volna, Harryt meg nem tudom.. Lunával? nem is olyan rossz.
2015. február 08. 20:30
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
25. nap – Melyik a kedvenc filmed?
Hm. Ez nehéz kérdés, mert szinte az összeset szeretem. De ha választanom kell, akkor az Azkabani fogoly
26. nap – Melyik filmet szereted legkevésbé?
A Halál Ereklyéi I. része... valami borzalmasan unalmas szerintem
Hm. Ez nehéz kérdés, mert szinte az összeset szeretem. De ha választanom kell, akkor az Azkabani fogoly
26. nap – Melyik filmet szereted legkevésbé?
A Halál Ereklyéi I. része... valami borzalmasan unalmas szerintem
2015. február 10. 11:47
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
28. nap – Ki a kedvenc párosod (kiket hoznál össze)?
Hát én Harry-t Hermione-val hoztam volna össze, vagy Luna-val. Neville-hez jobban illene Ginny, Ronhoz pedig... nem is tudom. Nem tudom elképzelni bárkivel is.
Hát én Harry-t Hermione-val hoztam volna össze, vagy Luna-val. Neville-hez jobban illene Ginny, Ronhoz pedig... nem is tudom. Nem tudom elképzelni bárkivel is.
2015. február 10. 14:38
|
|
|
29. nap: Ki a kedvenc Dursley családtagod? - a kedvenc az egy igazán erős kifejezés, de csakis Dudleyt mondhatom, mivel ő volt az egyetlen aki a végére egy icipici megbánást is mutatott...
30. nap: Melyik a kedvenc varázslatod? - Expecto Patronum, Accio (Invito) és Avada Kedavra (tudom, hogy főbenjáró átok, de mégis elképesztő ahogy végbe megy...).
.... és sajnos vége a kihívásnak..
30. nap: Melyik a kedvenc varázslatod? - Expecto Patronum, Accio (Invito) és Avada Kedavra (tudom, hogy főbenjáró átok, de mégis elképesztő ahogy végbe megy...).
.... és sajnos vége a kihívásnak..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.